BtoB – Lämpöpumppumyyjän paikka auki

16.8.2021

Heatco Oy etsii lisää resursseja palvelemaan ammattiasiakkaita lämpöpumppujen parissa. Lämpöpumppumarkkina kasvaa vauhdikkaasti ja Heatcolla pumppujen toimitukset kasvoivat edellisenä vuonna yli 80 %. Tule mukaan laadukkaiden tuotteiden myyntiin ja tekemään yhteistyötä ammattilaisten kanssa.

Heatco on valtakunnallinen talotekniikan suunnittelu- ja asiantuntijayritys sekä järjestelmätoimittaja. Suunnittelu- ja tuotetiimimme tukevat lämpöpumppujen myyntityötä ympärilläsi olevan myyntitiimin lisäksi. Heatcon asiantuntijaorganisaation tuella kaikkiin vaihtoehtoihin voidaan löytää ja suunnitella ratkaisu.

Mitä odotamme sinulta?

–        Olet orientoitunut lämpöpumppualalle ja omaat kokemusta alalta muutaman vuoden.

–        Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat kuunnella asiakkaan tarpeita

–        Olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi lämpöpumppujen suhteen

–        Olet kiinnostunut etenemään urallasi vastuullisempiin rooleihin

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan lämpöpumppumarkkinoihin ja laajemminkin LVI-alaan. Toimipisteesi voi sijaita Vantaalla, Jyväskylässä, Tampereella, Kempeleessä, Mikkelissä tai Seinäjoella. Olet osana myyntitiimiä ja saat tueksesi tuotetiimimme sekä LVI-suunnittelijatiimin. Tarjoamme yhdessä lämpöpumppuvalmistajien kanssa jatkuvaa teknistä koulutusta.

Laita hakemus osoitteeseen nestori.naukkarinen@heatco.fi tai soita p. 040 8448 079

Lisätietoja p. 040 8448 079 Nestori Naukkarinen tai p. 044 720 9058 Jari Kirsilä

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.