Nimitysuutisia: Operatiivinen johtaja sekä Viestintä- ja markkinointipäällikkö

21.12.2021

Operatiivinen johtaja

Heatco Finland Oy:n operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Tero Lahtinen. Lahtisella on monipuolinen tausta teollisuudesta ja erilaisista yrityksistä.

”Ylpeänä voin todeta, että olen aloittanut 7.12. Heatco Finland Oy:n operatiivisena johtajana. Heatco Finland Oy on insinööritoimisto ja LVI-järjestelmien tukkutoimittaja. Heatcon palvelukonsepti tarjoaa asiakkaille kilpailuetua, kun sekä suunnittelu, että tarviketoimitukset toimitetaan yhden katon alta kokonaistoimituksena. Tämä mahdollistaa aidot ja avoimet kumppanuussuhteet asiakkaidemme kanssa. Pystymme ottamaan huomioon tuotteen elinkaaren ja tekemään kestäviä ratkaisuja. Tämän kehityssuunnan vahvistamiseksi tulen itse aktiivisesti työskentelemään. Heatcon konsepti on jo nyt käytössä vuosittain tuhansissa kohteissa pienkiinteistöistä suurkohteisiin”, Lahtinen kertoo.

Tero Lahtinen

 

 

 

 

 

Tero Lahtinen
Operatiivinen johtaja
+358 41 538 1456
tero.lahtinen@heatco.fi

 

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Viestintä- ja markkinointipäällikkönä on lokakuussa aloittanut Sofia Joensuu.

 

 

 

 

 

Sofia Joensuu
Viestintä- ja Markkinointipäällikkö
+358 44 720 9419
sofia.joensuu@heatco.fi

Lämpimästi tervetuloa taloon Tero ja Sofia!