Ajankohtaista


IV-kanavistotuotteiden hintamuutokset 1.11.2018 alkaen

03.10.2018

Asiakastiedote 3.10.2018

Valmistus- ja raaka-ainekustannusten nousun vuoksi, joudumme tarkastamaan 1.11.2018 alkaen iv-kanavistotuotteiden hinnastoamme.

Hintamuutokset ovat seuraavat:

 • pyöreät kanavat +12%
 • pyöreät kanavaosat +8%
 • ilmanjakolaitteet ja venttiilit +3%
 • äänenvaimentimet +4%
 • palopellit +5%

Päivitetty iv-kanavistohinnasto on saatavilla 1.11.2018 alkaen asiakaspalvelustamme sekä asiakasvastaaviltamme.  Asiakaspalvelun ja asiakasvastaaviemme yhteystiedot: https://www.heatco.fi/yhteystiedot/henkilosto/

Heatco Finland Oy
Koivupurontie 6 A
40320 JYVÄSKYLÄ
+358 20 720 9080
myynti@heatco.fi
www.heatco.fi

Viessmann Oy keskittää lämpöpumppujen ammattilaisjakelua Heatco Finland Oy:lle

30.08.2018

Tiedote 30.8.2018

LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja Heatco Finland Oy ja saksalaisen lämmityslaitevalmistaja Viessmann Groupin Suomen tytäryhtiö Viessmann Oy syventävät yhteistyötään keskittämällä Viessmannin lämpöpumppujen ammattilaisjakelua Heatco Finland Oy:lle.


Tähän saakka Viessmann on myynyt lämpöpumppuja sekä itse maahantuojana että useiden eri jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. 10.9.2018 alkaen Viessmannin alle 45 kW lämpöpumput urakoitsijoille ja urakointiliikkeille myydään Heatco Finlandin kautta. Ammattilaiset, jotka ovat aiemmin hankkineet lämpöpumput suoraan Viessmannilta, saavat siis jatkossa sekä pumput, että teknisen tuen Heatco Finlandilta. Suuremmat kuin 45 kW lämpöpumput sekä projektimyynti suuriin kohteisiin toimitetaan edelleen Viessmannin kautta.  


Muutos vahvistaa molempien brändien asemaa ja ammattimaisuutta. “Meidän tavoite on, että asiakkaan ei tarvitse kerätä tavaraa useammasta paikasta. Tämän suuren lämpöpumppupuolen laajentamisen avulla me pystytään palvelemaan asiakkaitamme, etenkin LVI-urakoitsijoita, vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Viessmann on alalla merkittävä ja tunnettu brändi, joten yhteistyö tuo meille myös lisää vakuuttavuutta ja kasvupotentiaalia”, kertoo Heatco Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Kirsilä.  


“Me nähdään tässä hyvä tulevaisuus molemmin puolin. Heatcon asema lämmöntuotantopuolella ja kokonaisvaltaisena LVI-teknisten ratkaisujen tarjoajana vahvistuu, ja Viessmann Oy saa ammattimaisen, keskitetyn jakelukanavan pientalopuolen lämpöpumpuille. Pelkästään hyvä tuote ei takaa hyvää lopputulosta, vaan pitää olla myös hyvä suunnittelu ja asennus. Heatcolta löytyy hyvä ja kokenut suunnitteluosaaminen ja lisäksi osaava LVI-ammattilaisten jälleenmyyjäverkosto”, kiteyttää Viessmann Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Pasi Hirvijärvi. 

 

Älä riko talosi lämmitysjärjestelmää – huolehdi siitä kesällä näin

03.08.2018

Tiedote 3.8.2018

 

Kesällä asunnon lämmitys on villasukkien ja toppatakin lisäksi viimeisiä asioita, joita tulee miettineeksi – paitsi sen verran, että sitä haluaa vähentää. Mikä on viisasta, sillä ulkona paistaa aurinko ja viileämpinäkään hetkinä lämpötila ei yleensä laske alle 10 asteen. On helppoa nauttia arjesta, kun ei tarvitse murehtia kylmästä.

 

Syksyn ja alkutalven viilenevät säät kuitenkin yllättävät monen omakotitaloasujan, ja ongelmat alkavat yleensä lämmityskauden alkaessa. Termostaatti saattaa olla jumahtanut, lämpö ei kierrä kunnolla huoneissa tai kesän aikana pysähdyksissä olleeseen pumppuun kertyneet epäpuhtaudet ovat rikkoneet pumpun. Huonosti toimiva tai vanhentunut lämmitysjärjestelmä saattaa lisäksi kasvattaa kodin menoja jopa kymmenillä prosenteilla.

 

“Lämmitysjärjestelmä ja sen pumppu on hyvä käyttää päällä vaikka kerran kuukaudessa. Sen ei tarvitse olla päällä kuin hetkellisesti, sillä päällä käyttäminen pienentää komponenttien rikkoutumisen tai jumiutumisen mahdollisuutta”, kertoo Heatco Finland Oy:n tuotepäällikkö ja tiiminvetäjä Kerkko Niemi.

 

Siksi on muutamia asioita, jotka on hyvä tarkistaa viimeistään loppukesästä ennen kuin säät muuttuvat liian koleiksi. Näitä ovat sähköautomatiikan ja pumpun toiminta, termostaattiset patteriventtiilit, järjestelmän perussäätö ja lämmöntuotannon toiminta. Moitteettomasti toimiva lämmitysjärjestelmä pitää talon sisälämpötilan oikeana, vaikka ulkona lämpötila vaihtuisi päivän aikana 20 astetta. Se tekee asumisesta viihtyisämpää ja pitää lämmityskustannukset tiukasti hallinnassa.

 

Toisinaan huoltotoimenpiteiksi riittää tarkistus ja järjestelmän tasapainottaminen, jotta oikea määrä kuumaa vettä virtaa rakennuksen eri osiin. Näin kaikki huoneet lämpenevät tasaisesti, eikä yksi osa rakennusta jää toista kylmemmäksi. Toisinaan jotkin järjestelmän osat tai koko järjestelmä vaativat päivittämistä. Jos järjestelmä joudutaan huoltotoimenpiteiden vuoksi sulkemaan pidemmäksi ajaksi, on huollon valmistumista mukavampi odotella kesäsäällä kuin talvella kylmässä talossa.

 

Ennakoivia toimia kannattaa siis tehdä jo ennen lämmityskautta. “Omakotitalon asukas voi itse käyttää pumppua päällä ja hetkellisesti kääntää huonetermostaattien asetusarvon isommaksi. Nämä toimenpiteet saavat sähkölaitteet liikkeelle ja pitävät ne toimintakunnossa”, toteaa Niemi.

Vältä tämä omakotitalorakentajan sudenkuoppa

26.07.2018

 Tiedote 26.7.2018

Keittiö saattaa olla kodin sydän, mutta moitteettomasti toimiva LVI-kokonaisuus saa sen sykkimään. Kun talon LVI-ratkaisut ovat onnistuneita, ne tekevät arjesta sujuvaa, mukavaa ja huoletonta.

“Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty pitää paikkansa tässäkin hommassa, ja LVI-suunnittelija kannattaa ottaa mukaan projektiin jo ennen rakennusluvan hakemista. Näin kaikki suunnitelmat saadaan toimimaan yhdessä heti alusta asti”, kertoo Heatco Finland Oy:n LVI-suunnittelija Matti Rantanen.

LVI-alalla on tekijöitä runsaasti, ja joukosta voi olla vaikeaa löytää sitä oikeaa tekijää. Oikean yhteistyökumppanin valintaan käytetty aika on kuin laittaisi rahaa pankkiin, joten siihen kannattaa kuitenkin panostaa. Huolella tehty LVI-suunnitelma ottaa huomioon niin asiakkaan kuin talonkin tarpeet ja erityisvaatimukset aina pieniä yksityiskohtia myöten.

“Hutaisten tehty LVI-suunnitelma taas saattaa aiheuttaa murheita etenkin työmaalla, jossa puutteet konkretisoituvat ja niitä joudutaan ratkomaan kiireen alla. Muutoksiin palaa aikaa, rahaa ja vaivaa, ja työt saattavat viivästyä pahastikin”, jatkaa Rantanen.

Pitkällä tähtäimellä helpointa on valita tekijä, joka voi tarjota LVI-ratkaisut kokonaisvaltaisesti ja joka tuntee erilaisten työmaiden vaatimukset. Mitä kattavampaa ja perusteellisempaa palvelua yhteistyökumppani pystyy tarjoamaan, sitä varmempi voi olla siitä, että kaikki osaset on suunniteltu toimimaan yhdessä kunnolla.

Heatcolla LVI-suunnittelupalvelua on kehitetty pitkäjänteisesti asiakaslähtöiseen suuntaan, jotta jokaisen rakentajan yksilölliset tarpeet saadaan huomioitua jo suunnitteluvaiheessa. “Hyvä LVI-suunnittelija osaa ammattitaidollaan koota asiakkaan toiveista toimivan ja energiatehokkaan kokonaisuuden. On hyvä pitää mielessä, että toimiva ja energiatehokas rakennus on aina huolellisesti suunniteltu ja rakennettu kokonaisuus”, toteaa Rantanen.

Kiusaako huono sisäilma? Syy saattaa löytyä ilmanvaihtokoneen suodattimesta.

23.07.2018

Tiedote 23.7.2018

Huono sisäilma saattaa aiheuttaa talon asukkaille liudan hämäriä oireita. Joku saattaa kärsiä väsymyksestä ja päänsärystä, toinen nenän tukkoisuudesta ja kutinasta, kolmas epämääräisistä hengitystieoireista.

Viimeistään siinä vaiheessa, kun epämääräisiä oireita ilmaantuu, on hyvä tarkistaa ilmanvaihtokoneen suodattimet, sillä ilman huoltoa jääneet suodattimet ovat likapesäke. Suodatinten tukkeutuessa ilman vaihtuvuus laskee, raitis ilma ei pääse kulkemaan suodattimen läpi ja osa suodattimeen jääneistä epäpuhtauksista, kuten siitepöly ja katupöly, pääsevät kulkeutumaan huoneilmaan. Tukkeutunut suodatin saattaa rikkoa myös laitteiston muita osia ja aiheuttaa paloturvallisuusriskin.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet tulisi ottaa säännöllisten huoltotöiden listalle, sillä ne tulisi vaihtaa 2-3 kertaa vuodessa. Parhaat ajat suodatinten vaihtoon ovat keväällä ennen siitepölykautta ja syksyllä siitepölykauden päättyessä. Suodatinten vaihtamisella varmistetaan, että asunnon ilmanlaatu säilyy hyvänä ja siellä asuvat ihmiset terveinä. Sama operaatio kannattaa tehdä siksi myös mökillä ja muissa asuintiloissa.

Suodatinta hankkiessa ei kannata säästää, sillä suodattimissa on suuria eroja. Hyödynnä ensisijaisesti valmistajan omia suodattimia, sillä kolmannen osapuolen valmistamien tarvikesuodatinten laadussa toimintaominaisuuksissa saattaa olla merkittäviä eroja. Alkuperäiset suodattimet ovat laitevalmistajan kehittämiä ja niiden toiminta on varmistettu kaikissa olosuhteissa.

Heatco Finland Oy:llä tähän asiaan on paneuduttu: “Testasimme kolmannen osapuolen valmistamia Flexit-ilmanvaihtokoneiden tarvikesuodattimia, ja havaitsimme niissä isoja ongelmia. Puutteita oli mm. niiden tiiviydessä, kosteudenkestossa ja suodatusominaisuuksissa sekä myös merkittäviä yhteensopivuusongelmia”, kertoo Heatcon ilmanvaihdon tuotepäällikkö Joni Kovanen. 

Lisäksi useat ilmanvaihtokoneiden valmistajat lupaavat koneille takuun silloin, kun niissä käytetään valmistajan omia suodattimia. Vain alkuperäisiä suodattimia käyttämällä ja niitä säännöllisesti hoitamalla voidaan taata ilmanvaihtokoneen moitteeton toiminta. “Emme suosittele tarvikesuodatinten käyttöä edes sellaisiin koneisiin, joissa takuuaika on päättynyt”, jatkaa Kovanen.

Suodattimen vaihdon tekee helposti myös itse. Suodatinten vaihdon yhteydessä tulee muistaa katkaista ilmanvaihtokoneen virta sekä suodatinta asennettaessa tarkistaa, että uusi suodatin on asennettu oikein päin suhteessa ilmanvirtaukseen.

Heatco on suomalainen LVI-tekninen tukkukauppa, joka tekee myös LVI-suunnitelmia. Heatcolla on toimipisteet Jyväskylässä, Tampereella, Kempeleessä, Vantaalla, Seinäjoella ja Mikkelissä – joista se toimii valtakunnallisesti. Heatco työllistää noin 40 LVI-alan ammattilaista.

 

Hyvää juhannusta!

22.06.2018

Heatco suljettu perjantaina 22.6.

 

Vietämme juhannusta perjantaina 22.6. emmekä ole auki. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 25.6.

Terveisin Heatcon henkilöstö

Heatco Finland Oy uudistaa LVI-alaa ja jatkaa kasvuaan uuden toimitusjohtajan johdolla

19.06.2018

TIEDOTE 19.6.2018

Suomalainen LVI-tekninen tukkuliike Heatco kasvattaa toimintaansa ja laajentaa alaa mullistavaa konseptiaan palkkaamalla yrityksen johtoon uuden toimitusjohtajan. Asemaan on nimitetty 18.6. alkaen Jari Kirsilä. ”Jari on varmasti oikea henkilö viemään kasvuamme eteenpäin. Erityisen vaikutuksen teki hänen valtava intohimonsa toimialan uudistamista ja Heatcon vision edistämistä kohtaan”, kertoo Heatcon perustaja Sauli Muli, joka siirtyy toimitusjohtajan paikalta yhtiön konsernihallintoon.


Heatco on tuonut LVI-alalle täysin uuden palvelukonseptin, joka tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä taloteknisiä ratkaisuja kokonaisvaltaisena palveluna ja auttaa heitä näin säästämään kallista urakointiaikaa. ”Olemme rakentaneet vaihtoehtoista palvelukokonaisuutta LVI-teknisen tukkukaupan toimialueelle viimeiset kahdeksan vuotta. Me olemme keskittäneet kaikki tavarat yhteen logistiikkakeskukseen ja perustaneet palveluyksiköitä, joiden kautta voimme laajentaa toimintaamme lähemmäs asiakkaitamme. Haluamme tuottaa

asiakkaillemme lisäarvoa auttamalla heitä taloteknisten ratkaisujen teknisessä suunnittelussa sekä toimittamalla heille kokonaisia järjestelmiä. Näin heidän ei tarvitse käyttää 20 % työajastaan mm. komponenttien noutamiseen ja laskelmien tekemiseen. Meillä on selkeä visio tulevaisuudesta, ja panostamme merkittävästi digitalisaatioon ja kohdekohtaisen teknisen tiedon rikastamiseen”, kertoo Heatcon toimitusjohtajan paikalta yhtiön konsernihallintoon siirtyvä yhtiön perustaja Sauli Muli.


Yrityksen uusi toimitusjohtaja Kirsilä aloittaa tehtävät suurella innolla ja hyvillä mielin: ”Jatkamme tulevaisuudessakin hyväksi havaitulla tiellä ja rakennamme Heatcosta alalle merkittävää toimijaa. Tavoitteenamme on edelleen tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukea suunnittelu-, rakentamis- ja elinkaarivaiheeseen, jotta he pystyvät keskittämään resurssinsa itse työn tekemiseen. ”


Heatco on avannut viimeisen vuoden aikana kaksi uutta toimistoa, Mikkeliin ja Seinäjoelle, sekä palkannut kymmenen uutta työntekijää logistiikka-, suunnittelu- ja tuotehallintatehtäviin.

 

Heatco ja K-Flex sopimukseen laajasta yhteistyöstä

01.06.2018

Heatco Finland Oy ja kansainvälinen K-Flex ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa K-FLEX tekniset solukumieristeet ja niihin liittyvät tarvikkeet. Tuotteet ovat 1.6.2018 alkaen osa Heatcon tuotevalikoimaa.


Uuden tuotekokonaisuuden myötä, olemme entistä houkuttelevampi ja kilpailukykyisempi LVI-tekninen tukkukauppa alan ammattilaisille. Tarjoamme huipputuotteiden ja -järjestelmien lisäksi myös laskenta- ja massoitustukea sekä suunnittelupalveluita jatkossa myös teknisissä eristeissä,” kertoo Heatcon liiketoimintajohtaja Jari Kirsilä.


Sopimuksen myötä Heatco astuu mukaan teknisten eristeiden tukkukauppaan. Heatco tarjoaa teknisten eristeiden ja muiden LVI-tuotteiden lisäksi asiakkailleen määrälaskentaa ja teknistä tukea. K-FLEX tuotteet sopivat eristeiksi seuraaviin segmentteihin: lämmitys, ilmanvaihto, jäähdytys, teollisuus, öljy ja kaasu sekä laivanrakennus ja rautatiet.


Lisätietoja antaa:
Jari Kirsilä, Liiketoimintajohtaja, Heatco Finland Oy
044 720 9058, jari.kirsila@heatco.fi

Lisätietoja K-Flex tuotteista: https://www.heatco.fi/tuotteet/ilmanvaihto/tekniset-eristeet/kflex-eristeet

Heatco on suomalainen LVI-tekninen tukkukauppa, joka tekee myös LVI-suunnitelmia. Heatcolla on toimipisteet Jyväskylässä, Tampereella, Kempeleessä, Vantaalla, Seinäjoella ja Mikkelissä – joista se toimii valtakunnallisesti. Heatco työllistää noin 40 LVI-alan ammattilaista.


K-FLEX® on italialainen tuotantoyritys, joka on erikoistunut elastomeerisiin lämpö- ja
äänieristemateriaaleihin. Yritys toimii 63 maassa ja sillä on tuotantoa kaikilla mantereilla sekä yli 2500 työntekijää. K-FLEX® on markkinajohtaja maailmanlaajuisesti paljolti siitä syystä, että se keskittyy toiminnassaan teknologisiin innovaatioihin ja tuotteiden laatuun.

Flexit Nordic S4 - Uusi ja innovatiivinen ilmanvaihtokone

13.04.2018

uutiskirje banneri (700 x 175)

Flexit Nordic S4 on ensimmäinen uutta Flexit GO ohjausjärjestelmää hyödyntävä tuote. Flexit GO mahdollistaa ilmanvaihtokoneen käyttämisen esim. matkapuhelimella tai tablet laitteellasi. Ohjausjärjestelmän kehityksessä on huomioitu paitsi loppukäyttäjä, myös LVI-ammattilaiset. Koneen käyttöönotto, säätäminen ja tarkastaminen on entistäkin helpompaa ja jopa koneen etähallinta on mahdollista. Nordic S4 ilmanvaihtokoneita on heti saatavilla.

Tässä se nyt on => Flexit Nordic S4 => salli kuvien lataaminen nähdäksesi kuvat

 

Lue lisää

Sopii useimpiin pientaloihin

Uutuuskone sopii pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin.

• Tasapainotettu ilmanvaihto ja hyvä sisäilmasto
• Erittäin energiatehokas
• Alhainen SFP-luku
• Hiljainen ja helppokäyttöinen
• Tulo: 130 l/s / 100 Pa
• Poisto: 130 l/s / 100 Pa
• 160 mm kanavalähdöt
• Älykäs ohjaus Flexit GO -sovelluksella

Flexit GO ohjausjärjestelmä on yleisimpien älykoti- ja kiinteistöhallintajärjestelmien kanssa yhteensopiva.

 Flexit GO on nyt ladattavissa Google Play sekä App Store kaupoista - salli kuvien lataaminen nähdäksesi kuvat

Ohjaa puhelimellasi

Viimein voit vaikuttaa kodin sisä-ilmaan helposti ja mukavasti. GO sovelluksella voit muuttaa ilmanvaihtokoneesi asetuksia helposti, vaikka omalta kotisohvaltasi. Sovelluksesta löytyy kaikki mitä tarvitset ilmanvaihtokoneesi käyttämiseksi. Et tarvitse välttämättä edes erillistä käyttöpaneelia. Sovellus osaa myös kertoa sinulle, milloin on aika vaihtaa suodattimet.

Flexit GO -sovellus sisältyy konetoimitukseen ja on saatavilla sekä Android- että IOS -laitteisiin! 

Flexit GO

Nordic S4 kattoasennuslevy - salli kuvien lataaminen nähdäksesi kuvat 

Helppo asentaa ja käyttää

 
Nordic S4 ilmanvaihtokoneen asentaminen, käyttöönotto ja käyttäminen on erityisen helppoa.

Voit asentaa koneen vakiovarustein seinälle tai lattialle sekä lisävarusteena saatavalla kattoasennuslevyllä kattoon. Käyttöönotettaessa laitetta, määritellään GO sovelluksen avulla lämpötilat ja ilmamäärät eri tilanteissa, jonka jälkeen voit vaikuttaa koneen toimintoihin yhdellä älypuhelimesi tai tabletin hipaisulla.
 
Lue lisää kattoasennuslevystä

Laaja lisävarustevalikoima

Flexit Nordic S4 ilmanvaihtokoneelle löytyy runsas valikoima lisävarusteita, esim. kattoasennuslevy, liike- CO2-. kosteus-, savu- ja paineanturit sekä tyylikäs ja helppokäyttöinen kotona-, poissa-, tehostus- ja takka- yhdistelmäkytkin.
 
Lisävarusteluetteloon

 Flexit Nordic S4 iv-koneeseen on saatavilla runsaasti lisävarusteita - salli kuvien lataaminen nähdäksesi kuvat
 S4 kapasiteettikaavio - salli kuvien lataaminen nähdäksesi kuvat

Flexit valintaohjelma

Flexit Select laskentaohjelman avulla valitset kohteeseesi parhaiten sopivan ilmanvaihtokoneen sekä laadit tarvittavat vuosihyötysuhdelaskelmat. Ohjelma on suomenkielinen. Voit tulostaa ohjelmasta tarvittavat laskelmat, mittatiedot ja mittakuvat, SFP-luvut ja lämpötilahyötysuhteet sekä äänitiedot taajuuskaistoittain.

Flexit laskuriin

Lisätietoja Flexit tuotteista

 
Halutessasi lisätietoja Flexit Nordic S4 ilmanvaihtokoneesta tai muista ilmanvaihtotuotteistamme, soittele tai laita viestiä!

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Heatco Finland Oy
Joni Kovanen
Tuotepäällikkö - Ilmanvaihto
Puh. 044 720 9060
joni.kovanen@heatco.fi
Koivupurontie 6 A
40320 Jyväskylä

Myynti:
myynti@heatco.fi
P. 020 7209 080

Henkilöstön yhteystiedot

 Heatco iv-tuotepäällikkö Joni Kovanen
 

HEATCO FINLAND OY – UUSI 2018 HINNASTO

19.01.2018


Asiakastiedote 19.1.2018

Heatco Finland Oy:n uusi hinnasto astuu voimaan 21.2.2018. Kokonaisuutena
onnistuimme pitämään hintamuutokset pieninä.

LVI-suunnittelun, lattialämmityksen ja pienien ilmanvaihtokoneiden hinnat säilyvät
ennallaan. Joissakin tuotteissa on myös merkittäviä hinnan laskuja, erityisesti
lämmitystuotteissa, lämpökanaaleissa jopa -10 %.

Joidenkin tuoteryhmien osalta olemme kuitenkin pakotettuja muuttuneiden
työvoimakustannusten, raaka-ainehintojen ja logististen kustannusten muutosten
vuoksi tekemään hinnankorotuksia, jotka näette alla olevasta taulukosta.

Keskeisimmät hinnanmuutokset ovat seuraavat:

Seuraavien tuotteiden hinnat laskevat:

 • Viemärituotteiden hinnat laskevat 0 - 2 %
 • Flexit Roomie tuotteiden hinnat laskevat 5 %
 • Capito aurinkokeräinten hinnat laskevat 2 %
 • Microflex lämpökanaalien hinnat laskevat keskimäärin n. 10 %
Seuraavien tuotteiden hinnat nousevat:
 
 • Flexit Albatros iv-koneiden hinnat nousevat 0 - 2 %
 • Muiden Flexit tuotteiden hinnat nousevat 2 - 5 %
 • Iv-kanavien hinnat nousevat keskimäärin n. 5 %
 • Iv-kanavaosien hinnat nousevat 2 - 4 %
 • Unidrain linjakaivojen hinnat nousevat 3 %


Tiedotamme vielä erikseen kun hinnasto on ladattavissa kotisivuiltamme.

 

Jyväskylässä 19.1.2018

Heatco Finland Oy

Jari Kirsilä, Liiketoimintajohtaja

 

Heatco on saanut Kauppalehden Menestyjä 2017 sekä Kasvaja 2017 sertifikaatit

27.10.2017

Heatco on saanut Kauppalehden Menestyjä 2017 sekä Kasvaja 2017 sertifikaatit.
 
KIITOS Asiakkaille, työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille! Kasvetaan ja menestytään YHDESSÄ jatkossakin!
 
Heatco Finland Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä.
 
 
Kauppalehden Menestyjät 2017 sertifikaattiKauppalehden Kasvajat 2017 sertifikaatti
 
Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa paremmin.
 
Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön,
Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Heatco Finland Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi.
 
Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.
 
 
 

Matti Rantanen: LVI-suunnittelija

22.08.2017

Ura on kehittynyt rinnan Heatcon kanssa

Matti aloitti Heatcolla LVI-suunnittelijana vuonna 2011, ja sittemmin oma ura on kehittynyt yhtä matkaa Heatcon kanssa.

”Aluksi tein pientalosuunnittelua ja oli ihan tavallista, että vastasin joissakin projekteissa myös työmaalle lähtevien tuotteiden pakkaamisesta”, Matti naurahtaa.

Kokemuksen karttuessa Matti siirtyi rivi- ja kerrostalojen sekä suurien aluerakentamiskohteiden suunnitteluun. Samalla kasvoivat myös Heatcon kohteet, samoin tuotevalikoima, ja logistiikastakin vastaavat tänä päivänä jo ihan omat asiantuntijansa.

Matti Rantanen, LVI-suunnittelija Heatco Finland Oy

Asiakaspalvelija, konsultti, kehittelijä

Suunnittelija tekee paljon muutakin kuin pelkkää piirtotyötä. Päiviin kuuluu myös asiakastapaamisia, tarjouslaskentaa, konsultointia ja valvontaa.

”Eniten minua palkitsee se, kun saan nähdä koko prosessin suunnittelusta asennukseen. Tuntuu hyvältä nähdä konkreettisesti, että putket ovat siellä, minne ne suunnittelin, ja talossa asuva perhe on tyytyväinen.”

Myös oman osaamisen haastaminen ja itsensä voittaminen kannustavat Mattia eteenpäin. Vaikeissa hetkissä ammattitaito kasvaa. Lisäksi Matista on kiinnostavaa päästä mukaan yritysten kehitysprojekteihin, joissa optimoidaan esimerkiksi LVI-puolen kustannuksia.

Nuorekas porukka etsii uusia ratkaisuja

Heatcolla on nuorekas, sitoutunut ja tiivis samanhenkisten suunnittelijoiden porukka, josta osa on tuntenut toisensa opiskeluajoista asti.

”Meillä riittää intoa kehittää uusia ratkaisuja, jotka parantavat esimerkiksi tuotteiden asennettavuutta. Haluamme miettiä asioita uusilta kanteilta ja haastaa vanhoja ajatusmalleja.”

Joustavat työajat antavat tilaa perhe-elämälle

Matti on pienen lapsen isä, joten joustavat työajat tulevat tarpeeseen.

”Tarvittaessa saa tehdä vapaasti pidempää päivää, mutta melko tuoreena isänä olen huomannut, että hommat haluaa useimmiten hoitaa tehokkaasti neljään mennessä. Samalla olen oppinut priorisoimaan töitäni, niin että turha joutokäynti on jäänyt pois ja voin keskittyä vapaa-ajalla rauhassa muihin asioihin.”

Yhteistyötä oman talon sisällä

Kannustavaa apua saa Heatcolla aina tarvittaessa yli tiimirajojen. Avun kysymisen kynnys on matala, ja uusia työntekijöitä tuetaan porukalla. Se vahvistaa tiimien välistä yhteyttä.

”Suunnittelutiimin esimies Jani Kurkela on läheisin työkaverini, jonka kanssa ratkomme haastavimpia tehtäviä. Lisäksi tietoa jaetaan avoimesti myös toimipisteiden ja tiimien välillä. Esimerkiksi myyjä Nestori Naukkarinen on erittäin kiinnostunut alan teknisestä puolesta, ja hän haastaa meitä suunnittelijoita kertomaan syitä sille, miksi asiat tehdään niin tai näin. Se tuo esiin uusia näkökulmia.”

Heatcolla onkin hyvä yhteishenki, moni viettää myös vapaa-aikaa yhdessä.

Heatco kumppanuusohjelma LVI-suunnittelutoimistoille

06.06.2017

Kaipaatko sparraajaa yrityksen perustamiseen tai kumppania joko perustettavalle tai jo olemassa olevalle yhtiöllesi? Heatcon kasvustrategiaan sisältyy tavoite kasvattaa LVI-suunnitteluverkostoa eritasoisin kumppanuuksin. Kumppanuusohjelmamme kautta voimme olla mukana myös perustamassa uusia yrittäjävetoisia LVI-suunnittelutoimistoja eri puolelle Suomea. Heatco voi tarjota kumppaniyhtiöille tukea mm. myynti-, markkinointi-, it- ja henkilöstöasioissa sekä johtamiseen sekä talousasioihin liittyen. Mahdollisesti voimme myös tarjota työtä yrityksellesi. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen, jossa voimme keskustella lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Olemme myös kiinnostuneita esim. eläköitymässä olevista yrittäjistä tai yrityksistä jotka haluavat tasata työtaakkaansa ostamalla tai myymällä omaa työtänsä kumppanuusohjelmamme kautta. Kauttamme voit myös löytää yrityksesi toiminnalle uuden jatkajan. Jos kiinnostut, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisätietoja:

Heatco Finland Oy
Sauli Muli, P. 0400 759 248
Toimitusjohtaja
sauli.muli@heatco.fi

tai

Heatco Finland Oy
Janne Lyytikäinen, P. 0400 722 146
Liiketoimintajohtaja
janne.lyytikainen@heatco.fi

Heatcon avoimet ovet 1.-2.6.2017

22.05.2017

Tervetuloa kaikki rakennus- ja LVI-ammattilaiset sekä yksityiset pienrakentajat!

Tule tutustumaan yritykseemme ja uusiin tuotteisiin

Hyviä tarjouksia, maistuvaa ruokaa ja kakkukahvit. Koko päivän tuote-esittelyjä ja tehtaanedustajia vastaamassa kysymyksiinne! Kakkukahvit tarjolla koko päivän ja ruokatarjoilu alkaen klo 11.00.

TORSTAI KLO 10 - 19

10.30 ja 16.00 Microflex-kanaalit
12.30 ja 16.30 Tulvari LVI-keskukset ja suoja-kaukalot
13.00 ja 17.00 Purus ja Unidrainin lattiakaivot - innovatiivisia tuotteita kaikkiin kohteisiin
13.30 ja 17.30 uusiutuvat rakentamismääräykset
14.00 ja 18.00 uutuustuotteemme Roomie

PERJANTAI KLO 10 - 16

10.00 uusiutuvat rakentamismääräykset
13.00 uutuustuotteemme Roomie
15.00 Purus ja Unidrainin lattiakaivot-innovatiivisia tuotteita kaikkiin kohteisiin

Menossa mukana:

Kaikista tuotteista löydät lisätietoa myös Heatco tuotesivustolta.

TAPAHTUMA MYÖS FACEBOOKISSA

Klikkaa tapahtuman Facebook -sivuille.

Tästä voit tilata kalenterimerkinnän tapahtumiimme.

Hae reittiohjeet Jyväskylän toimipisteellemme tai kuvaa QR-koodi navigoidaksesi puhelimellasi.

reittiohjeet


Vuoden 2017 hinnastomme astuu voimaan 20.3.2017

21.02.2017

Tuotevalikoimamme on laajentunut ja sisältää myös kokonaan uusia tuoteryhmiä. Kasvaneen valikoimamme myötä toimitamme entistäkin laajempia LVI-järjestelmiä. Raaka-aineiden hinnat markkinoilla ovat nousseet merkittävästi, minkä vuoksi olemme joutuneet tarkistamaan joidenkin tuoteryhmiemme ja tuotteidemme hintoja. Alla olevat hinnanmuutokset astuvat voimaan 20.3.2017.

Hintoihin tulevia muutoksia

Ilma

IV-kanavat ja -kanavisto-osat, + 2-8%
Flexit liesituulettimet (muutoksia mallistoon, osaan malleista on tullut LED valaistus), + 3-8%
Flexit 2- ja 3-tieventtiilit, + 5-10%
Keskuspölynimureiden langattomat siivousvälinesarjat + 20% (valikoimaan tulee myös aiempaa edullisempi langallinen versio)

Lämpö

Lattialämmitys, + 0-3%
Varaajat, + 0-3%

Tutustu uusiin tuotteisiin ja tuoteryhmiin

Uusi tuoteryhmä: Flexit Roomie huoneilmanvaihtolaitteet
Uusi tuoteryhmä: Purus lattiakaivot
Uusi tuoteryhmä: Wavin Labko Kiinteistöviemärit
Tyhjiöputkiaurinkokeräimet

Finnbuild 2016 12.-14.10 Helsingin messukeskuksella

22.06.2016

Rekisteröidy tapahtumaan ja merkitse kalenteriisi

Heatco on mukana Finnbuild 2016 tapahtumassa, joka pidetään 12.-14.10 Helsingin messukeskuksella. Tervetuloa osastollemme 6f88!

Finnbuild banneri

Menossa mukana seuraavat teemat:

 • Tempo lämpölattiat www.tempolampolattia.fi/
 • isot ja pienet Flexit ilmanvaihtokoneet
 • Enerline lattialämmitysjärjestelmä
 • LVI-suunnittelu

Lue lisää tapahtumasta:
http://finnbuild.messukeskushelsinki.fi/
http://www.facebook.com/events/492367194284384/

Rekisteröidy ja osallistu tapahtumaan (sisäänpääsy veloituksetta ennakkorekisteröityneille): http://visitor.finnexpo.fi/register.aspx?event=16107&language=1

Finnbuild logo

Heatco Finland Oy investoi ja panostaa kasvuun

13.06.2016

Uudet toimitilat

Heatco Finland Oy:n uusien toimitilojen rakentaminen on alkanut Jyväskylän Seppälänkankaalle. Modernia toimisto- ja logistiikkatilaa rakennetaan noin 2000m². Uudet toimitilat tehostavat toimintaa sekä mahdollistavat uuden tuoteryhmäkokonaisuuden lisäämisen palveluvalikoimaan. Yrityksellä on Jyväskylässä sijaitsevan päätoimipisteen lisäksi suunnittelu- ja myyntikonttorit Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

LVI-Suunnittelu

Heatco on rekrytoinut lisää LVI-insinöörejä suunnittelu- ja tuotekehitystehtäviin. Henkilökuntaa yrityksessä on jo 26, joista 13 on saanut LVI-insinöörin koulutuksen. Lisäksi yrityksellä on omistusyhtiöiden kautta merkittävästi lisää LVI-suunnittelun osaamista ja kapasiteettiä.

"Kasvatamme uusien rekrytointien sekä yritysjärjestelyiden kautta suunnitteluosastoamme jatkossakin", sanoo toimitusjohtaja Sauli Muli.

Heatcon liikeidea on "suunnittelu- ja järjestelmätoimittamisen tuotteistaminen". "Vahva tekninen osaaminen kokonaisuuksista lisää merkittävästi asiakkademme kilpailuetua sekä laskee hankintakustannuksia" Muli sanoo.

Lisätietoa hankkeesta:

 

Sauli Muli
toimitusjohtaja
0400 759 248
sauli.muli@heatco.fi

Avoimet ovet Heatcolla perjantaina 10.6

09.06.2016

 


Avoimet ovet Heatcolla perjantaina 10.6. klo 9-15, tervetuloa!

Kahvia ja makkaraa tarjolla koko päivän!

 

Heatco Finland Oy on talotekniikkaan erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-järjestelmiä. Suunnittelun ohella erikoisosaamistamme ovat ilmanvaihto- sekä lattialämmitysjärjestelmien tukkukauppa. Meitä työllistää ja innostaa niin pientalot, rivitalot kuin kerrostalot, kuin myös toimitila ja liikerakentaminen.

Muuramen toimipisteellä osoitteessa Punasillantie 31, Muurame on perjantaina 10.6. klo 9–15 avoimet ovet (autolla n. 10 min Jyväskylästä). Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit! Makkaraa, salaattia ja kahvia on tarjolla koko päivän ajan. 

Tutustu tarjoilujen ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Avoimien ovien päivänä on luvassa tarjouksia, pääset tutustumaan noutovarastoomme sekä varastotuotteisiimme. Muuramennoutovarastomme on avoinna arkisin normaalisti ma-pe klo 7:15-16:00. 

Tapaat paikan päällä myös uusia tuttavuuksia ja kumppaneita. Tervetuloa!

Heatcossa kehitetään prosesseja ja työkaluja järjestelmällisesti

17.01.2016

Syksyllä 2015 yrityksessä vietiin läpi viiden päivän mittainen tuottavuuteen ja talouteen keskittynyt konsultointi, jonka kohteena oli erityisesti suunnitteluliiketoimintaan liittyvien prosessien kehittäminen. Yrityksen liikevaihdosta noin 15 prosenttia tulee tällä hetkellä suunnitteluliiketoiminnasta. ”Tavoitteenamme on kasvattaa suunnittelun osuutta liikevaihdosta. Perustamme eri puolille Suomea uusia toimipisteitä, jotka keskittyvät talotekniikan suunnitteluun. Suunnitelmissamme on, että vuonna 2018 yrityksellä on 7–8 palvelupistettä eri puolilla Suomea”, Muli kertoo.

Muli pitää tärkeänä, että lvi-suunnittelijat työskentelevät lähellä asiakasta. Näin suunnittelijat voivat palvella asiakastaan paremmin muun muassa osallistumalla tiiviimmin hankesuunnitteluun tai vaikkapa työmaakokouksiin. ”Kun suunnitteluun erikoistuneita toimipisteitä perustetaan ympäri Suomea, toimintaprosessien on oltava kunnossa. Tärkeintä on, että pienissäkin toimipisteissä suunnittelijat ovat motivoituneita ja pystyvät itseohjautuvasti organisoimaan asiakkailta tulevat toimeksiannot.”

Vuonna 2009 perustettu yritys on määrätietoisen kehittämistyönsä ansiosta jo tukevasti kiinni kasvussa. Viimeisten kolmen vuoden aikana liikevaihdon vuosittainen kasvu on ollut noin 50 prosenttia. Toimitusjohtaja Sauli Muli uskoo, että yksi syy kasvuun on yrityksen sisäisten prosessien kehittäminen. Muli uskoo, että talotekniikan lisääntyminen rakennuksissa luo hyvän pohjan yrityksen menestymiselle.

Lähde: ELY julkaisu 19.11.2015. Alkuperäinen julkaisu löytyy myös täältä.

Avoimet ovet keskiviikkona 9.12.

09.12.2015

Jouluruokaa, verkostoitumista ja talotekniikka-asiat kuntoon

 

Heatco Finland Oy on talotekniikkaan erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-järjestelmiä. Suunnittelun ohella erikoisosaamistamme ovat ilmanvaihto- sekä lattialämmitysjärjestelmien tukkukauppa. Meitä työllistää ja innostaa niin pientalot, rivitalot kuin kerrostalot, kuin myös toimitila ja liikerakentaminen.

joululounas (793 x 373)

Muuramen toimipisteellä osoitteessa Punasillantie 31, Muurame on keskiviikkona 9.12. klo 8–17 avoimet ovet (autolla n. 10 min Jyväskylästä). Laita heti muistutus kalenteriisi niin päivä ei unohdu!Yllätyslahja luvassa kaikille osallistujille! Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit! Jouluruokaa on tarjolla klo 10-13. Glögi- ja kahvitarjoilu jatkuu koko päivän. 

Tutustu tarjoilujen ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Avoimien ovien päivänä on luvassa tarjouksia, pääset tutustumaan noutovarastoomme sekä varastotuotteisiimme. Muuramen noutovarastomme on avoinna arkisin normaalisti ma-pe klo 7:15-16:00. 

Tapaat paikan päällä myös uusia tuttavuuksia ja kumppaneita. Tervetuloa!

Uusi Flexit C2 ilmanvaihtokone

06.10.2015

Heatco Finland Oy on tuonut Suomen markkinoille uuden, pienen Flexit C2 ilmanvaihtokoneen

C2 kone on ensimmäine alaslaskuun suunniteltu energiatehokkaan pyöriväkennoisen LTO:n sisältävä ilmanvaihtokone. Kone sisältää energiatehokkaat puhaltimet sekä viidennen yhteen liesikupua varten. Tämä mahdollistaa iv-järjestelmän jäteilmakanavan hyödyntämisen myös liesipoistoon.

C2 on kehitetty erityisesti pieniin asuntoihin ja rivitaloihin. Kone on hyvin matala ja on erityisen sopiva kattoasennukseen ja sen kompakti muotoilu tekee laitteesta helpon sijoittaa. C2 voidaan asentaa kattoon, ullakolle tai seinälle. Koneen matalan rakenteen ansiosta se mahtuu alaslaskuun.
 • Erittäin hyvä energiatehokkuus
 • Voidaan sijoittaa kattoon, ullakolle tai seinään
 • Tarjoaa erittäin hyvän sisäilman ja tasapainoisen ilmanvaihdon
 • Kevyt ja matala rakenne, mahtuu alaslaskuun
 • Varastotuote, joten nopea toimitus

Asuntomessut Vantaalla 10.7-9.8.2015

09.07.2015

Heatco Finland Oy on ylpeänä mukana asuntomessuilla Vantaalla. Osaavat suunnittelijamme ovat laatineet kuuden messukohteen LVI-suunnittelmat. Olemme myös toimittaneet Enerline lattialämmityksiä, Flexit ilmanvaihtokoneita sekä keskuspölynimureita useisiin messutaloihin.

Käy tutustumassa asuntomessuilla laadukkaasti sekä energiatehokkaasti suunniteltuihin kohteisiimme!

Alla listaus taloista, joiden luomisessa olemme olleet osallisina.

 • Kohde 19: Vivola
 • Kohde 20a: Kristallikuutio
 • Kohde 20b: Kristallikuutio
 • Kohde 23: Ainoakoti Feeniks
 • Kohde 26: Villa Kapee
 • Kohde 29: Villa Chili
 • Kohde 33: Panthera Tigris
 • Kohde 40: Verso

Lue lisää asuntomessujen sivuilta: http://www.asuntomessut.fi/vantaa-2015

Päivitetty Flexit valinta- ja mitoitusohjelmisto

17.06.2015

Päivitetty Flexit ilmanvaihtokoneiden laskenta- ja mitoitusohjelma on julkaistu

Mitoitusohjelmisto on tarkoittu LVI-suunnittelijoiden työkaluksi Flexit ilmanvaihtokoneen suunnitteluun. Ohjelmasta saat mm.

 • Parhaiten soveltuvan koneen eri kohteisiin
 • Valitun laitteen mittatiedot ja kuvat
 • Tekniset tiedot
 • Laitteen 3D kuva DXF-tiedostona suunnitteluohjelmaan vientiä varten

Uusin versio 2015.6.1 on ladattavissa täältä

Ohjelmisto toimii mm. Windows 2000, ME, XP, 7 ja 8 käyttäjärjestelmillä ja sisältää uusia ominaisuuksia äänien laskentaan. Ohjelmisto sisältää sekä Flexit Spirit pienkonemalliston sekä isommat Albatross koneet.

Laskentapalvelut.fi laskurilla onnistuu vuosihyötysuhteen laskenta Flexit Spirit mallistolle.

Lahden Raksa-messut 13.-15.3.2015

04.03.2015

Lahdessa järjestetään Raksa-messut 13.-15.3.2015. Tapahtumapaikkana toimii Lahden messukeskus. Heatco Finland Oy on mukana messuilla yhteistyökumppanimme LVI-Jarvansalo Oy:n osastolla D7c.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

http://www.lahdenmessut.fi/fi/tapahtuma/raksa

Rakentaminen ja Talotekniikka 2015

20.02.2015

Rakentaminen ja Talotekniikka 2015 messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 6.-8.3.2015. Heatco on mukana messuilla yhteistyökumppanimme Laukaan Vesi ja Lämpö Oy:n osastolla B-267.

 

Tervetuloa!

 

http://www.jklrakennusmessut.fi/

Rakenna ja Asu 2015 Kuopiossa

06.02.2015

Rakenna ja Asu 2015 ovat messut Kuopio-hallissa 21.-22.2. Heatco on mukana messuilla Pipeco Talotekniikka Oy:n ja LVI- ja Rakennus Airbos Oy:n yhteisosastolla F-5.

 

Tervetuloa!

 

http://www.kuopionnayttely.fi/

Asta Rakentaja -messut Tampereella 13.2.-15.2.2015

30.01.2015

Olemme mukana LVI Nurmimäki Oy:n messuosastolla Asta Rakentajamessuilla Tampereella 13.2.-15.2.2015. Meidät löydät osastolta E 305.

http://www.asta.fi/

Tervetuloa!

Rakenna & Remontoi -messut Vantaalla

26.01.2015

Olemme mukana Asennus Koski & Saloranta Oy:n messuosastolla Vantaan Rakenna & Remontoi -messuilla. Messut järjestetään 30.1.-1.2.2015 Vantaan Myyrmäkihallissa. Meidät löydät osastolta 12 D.

 

http://www.rrmessut.fi/ 

 

Tervetuloa!

Avoimet ovet 17.12.2014 - Tarjolla jouluruokaa!

01.12.2014

Avoimet ovet kutsuHeatcon Muuramen toimipisteellä Keskiviikkona 17.12. klo 8–17 on avoimet ovet. Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit!

Tutustu tarjoilujen ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Avoin ovien päivänä luvassa myös tarjouksia, pääset myös tutustumaan noutovarastoomme sekä varastotuotteisiimme. Tapaat paikanpäällä myös uusia tuttavuuksia ja kumppaneita.

Jouluruoka tarjoillaan klo 10–13. Glögitarjoilu koko päivän. Tervetuloa!

 

Panthera Tigris

29.10.2014

Heatco Finland Oy on ylpeä saadessaan olla mukana toimittamassa talotekniikkaa suuren suosion saavuttaneeseen HEVI Kivitalojen Panthera Tigris taloon Vantaan asuntomessuilla 2015. Heatco toimittaa kohteeseen energiatehokkaat, hiljaiset ja pitkällä takuulla olevat Flexit-ilmanvaihtokoneet sekä vaivattoman ja laadukkaan vesikiertoisen Enerline-lattialämmityksen.

 

http://www.tigris.fi

http://www.hevikivitalot.fi

 

Lisätietoja kohteesta antaa:

 

HEVI Kivitalot

32800 Kokemäki

puh. 040 731 7173

myynti@hevikivitalot.fi

Kuvia Finnbuild 2014 näyttelystä

07.10.2014

Heatco Finland Oy:n Finnbuild 2014 osasto

Heatco osallistui 1.-3.10.2014 Finnbuild tapahtumaan. Esillä olivat mm. Flexit ilmanvaihtokoneet sekä Lämpölattiayhteistyö. Suuri kiitos onnistuneista messuista yhteistyökumppaneillemme, henkilökunnallemme sekä messuvieraille, teitte tapahtumasta erittäin onnistuneen!

Facebook sivuillamme julkaistujen kuvien myötä meillä on mahdollisuus palata mukaviin messutunnelmiin. Käy katsomassa kuvat ja tykkää Facebook sivuistamme!

http://www.facebook.com/HeatcoFinland 

 

 

Heatco Finnbuild 2014 messuilla

15.09.2014

Tervetuloa FinnBuild-messuille!

Rakennus- ja talotekniikka-alan osaajat kohtaavat 1.-3. lokakuuta FinnBuild-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Heatcon osastolla 6f78 on paikalla myyntitiimin, suunnitteluosaston, tehtaan sekä yhteistyökumppaniemme edustajat. Tervetuloa hörppäämään kaffet ja tutustumaan tuotteisiimme lähemmin! Ilmoittaudu maksutta mukaan!


Esittelyssä Flexit-ilmanvaihtojärjestelmät!

Osastollamme pääset tutustumaan energiatehokkaisiin ja hiljaisiin Flexit Spirit-sarjan ilmanvaihtokoneisiin sekä Flexit-keskuspölynimureihin. Osastollamme on esillä myös Flexitin isojen ilmanvaihtokoneiden täysin uusiutunut Albatros -mallisarja. Albatros on erinomainen valinta suunniteltaessa esim. uusia toimisto- ja liiketilojen ilmanvaihtoa. Messuilla nähtävillä olevat Albatros -mallit ovat L20 R ja S10 R.

Koneiden kompakti koko mahdollistaa monipuolisen sijoittelun erilaisiin ja vaikeisiinkin pohjaratkaisuihin. Koneiden erinomainen energiatehokkuus, alhaiset SFP-luvut ja desibelit ovat kiinteistön omistajalle, käyttäjälle ja suunnittelijalle arvokkaita tekijöitä. Toimitamme ilmanvaihtojärjestelmiä myös kokonaisuutena, sisältäen suunnittelun, iv-koneet, -kanavistot sekä -eristeet. Kysy tarjous haluamastasi kokonaisuudesta: myynti@heatco.fi

 

Lämpölattiat mukana Finnbuild osastollamme


Lämpölattiat on Heatco Finland Oy:n, Heikkinen Yhtiöiden sekä Fescon Oy:n yhteistyössä rakentama innovatiivinen ja kustannustehokas tapa toteuttaa lämmin lattia. Lämpölattialla voidaan rakentaa helposti laajoja lattiaratkaisuja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämpölattiat sopii monipuolisesti asennettavaksi erilaisiin kohteisiin ja lattiarakenteisiin. Lämpölattia on kustannustehokas, helppo asentaa ja käyttökokemukset ovat erinomaisia.
 
Toimiva kokonaisuus
Lämpölattian lämmitys hoidetaan vesikiertoisella Enerline -lattialämmityksellä. Enerline on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote. Lämpölattiassa tarvittava askeläänivaimennus ja lämpöeristys hoidetaan Enerline -lattiaeristeillä . Lämpölattia on energiatehokas, lämpötilan vaihteluun nopeasti reagoiva ja askeläänivaatimukset täyttävä lattiakokonaisuus (VTT:n sertifikaatti VTT-S-02771-11). Lämpölattioissa käytetään Fesconin lattiatasoitteita.

Heikkinen Yhtiöt vastaa Lämpölattioiden kokonaisurakoinnista ja vastaa tarjouspyyntöihin.
•  Tarjouspyynnöt: jarmo.heikkinen@heikkinen.fi  
•  Lisätiedot: vastuuhenkilöiden yhteystiedot
•  Suunnitteluun tarvittavat tiedot: suunnittelijasivusto.

Tervetuloa messuille!
 

Viessmann Oy ja Heatco Finland Oy yhteistyöhön

12.09.2014

Yhteistyössä yritykset suunnittelevat ja toimittavat Viessmannin maalämpöpumpuista ja Heatcon maahantuomista saksalaisista Capito energia- ja hybridivaraajista koostuvia lämmitysjärjestelmiä, jotka mahdollistavat uudenlaisen kustannustehokkuuden suurienkin rakennuskohteiden lämmitysjärjestelmissä. Capito-varaajien kerrostumatekniikka on suunniteltu tukemaan Viessmannin lämpöpumpuille tyypillistä korkean hyötysuhteen takaavaa lämmönvaihdin- ja venttiilitekniikkaa, jonka ansiosta asennussovelluksista saadaan kilpailijoita yksinkertaisempia ja kustannussäästöjä syntyy jo asennusvaiheessa. 

Yritysten yhteistyössä suunnittelemien ratkaisuiden käyttökustannukset ovat myös edullisia. Tämän mahdollistaa perusteellinen suunnittelutyö sekä tuotteiden tekninen yhteensopivuus.

- Heatcon vahva LVI-suunnitteluosaaminen tukee erinomaisesti omien tuotteidemme käyttösovelluksia Suomen vaativissa olosuhteissa, kertoo Viessmann Oy:n myyntijohtaja Tony Lemström.
- Lisäksi olemme kehittäneet Capiton kanssa yhteistyössä Viessmannin lämpöpumpuille erinomaisestisopivia varaajatuotteita, täydentää Heatcon toimitusjohtaja Sauli Muli.

Kaikki yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat sekä yritysten että yksityisasiakkaiden saatavilla kokoSuomessa. Tuotteiden jakelijoina rakentajille ja saneeraajille toimivat LVI-urakoitsijat koko maan laajuisesti.

Lisätietoja:

Sauli Muli
Toimitusjohtaja
Heatco Finland Oy
+358 400 759 248
sauli.muli@heatco.fi 

Tony Lemström
Myyntijohtaja
Viessmann Oy
+358 50 431 4391
lett@viessmann.com

Heatco Finland Oy on LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä vahvojen eurooppalaisten valmistajien kanssa, joiden tuotteet on suunnattu erityisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Yrityksen päätuotteita ovat LVI-suunnittelu sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.
www.heatco.fi

Viessmannin yrityskonserni on maailmanlaajuisesti yksi merkittävimmistä lämmityslaitteiden valmistajista. Viessmann on kansainvälisesti suuntautunut: 27 tuotantoyhtiötä, joilla tuotantolaitoksia 11 maassa, myyntitoimintaa 74 maassa, maailmanlaajuisesti 32 tytäryritystä ja 120 myyntikonttoria. 55 prosenttia myynnistä syntyy ulkomailla.
www.viessmann.fi

Heatcolle Menestyjät 2013 sertifikaatti

04.12.2013

Kauppalehden Balance tunnuslukuvertailujen perusteella Heatco on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Osoituksena siitä Heatcolle on myönnetty 3.12.2013 Menestyjät 2013 sertifikaatti.

Avoimet ovet torstaina 5.12. kello 8-17

20.11.2013

Tervetuloa tänäkin Jouluna sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme tutustumaan joulutarjoilun ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme!

Jouluruoka tarjoillaan kello 10–13. Glögitarjoilu koko päivän.

Sievisenmäentie 10 B, 40420 Jyskä

Heatco mukana Vantaan Omakoti-messuilla

08.10.2013

Heatco on mukana Vantaan Myyrmäkihallissa 25.-27.10.2013 järjestettävillä Omakoti-messuilla.

Tervetuloa osastollemme numero 6.3A!

Lisätietoja messuista löydät osoitteesta www.omakotimessut.net tai tapahtuman Facebook sivulta.

Enerline-lattialämmitys- ja LVI-suunnitteluarvonta

20.06.2013

Arvonta on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Arpaonni suosi tällä kertaa Riitta Syrjää Ilmajoelta ja Marja Suurosta Kuusankoskelta. Riitta saa palkinnoksi Enerline-vesikiertoisen lattialämmityjärjestelmän sisältäen suunnittelun ja tarvikkeet ja Marja saa palkinnoksi pientalon LVI-suunnittelun.

Vielä kerran, onnea Riitta ja Marja!

Heatco Finland Oy ja Insinööritoimisto Vesitaito Oy yhteistyöhön

28.03.2013

Talotekniikkasuunnitteluun erikoistunut LVI-järjestelmätoimittaja Heatco Finland Oy ja
energialaskentaan erikoistunut Insinööritoimisto Vesitaito Oy aloittavat laajamittaisen yhteistyön.

Heatco Finland Oy toimittaa lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä sekä LVI- suunnittelupalveluita asuin- ja
liikerakentamiseen. Toiminta perustuu vahvaan suunnitteluosaamiseen sekä kokonaisvaltaiseen
järjestelmätoimittamiseen. Tavoitteenamme on tukea asiakastamme laadukkaassa ja energiatehokkaassa
rakentamisessa. Uuden yhteistyökumppanimme myötä voimme tarjota asiakkaillemme
kokonaisvaltaisempaa osaamista, kertoo Heatcon toimitusjohtaja Sauli Muli.

Insinööritoimisto Vesitaito Oy on energiatodistuksiin sekä –selvityksiin ja energiatehokkuuden
konsultointiin erikoistunut yritys. Laadukkaat talotekniikkaratkaisut ja erikoisosaaminen
energialaskennassa antavat selkeää lisäarvoa uudis- ja saneerausasiakkaillemme, sanoo yrityksen
toimitusjohtaja Heikki Virkkunen. Yhteistyön avulla vastataan asiakkaiden tarpeisiin laajemmalla
suunnittelukokonaisuudella.

Vuonna 2012 yritykset toimittivat suunnittelupalveluita sekä konsultointia noin 3400 rakennettavaan tai
saneerattavaan kiinteistöön Suomessa.

Lisätietoja:

Sauli Muli
Toimitusjohtaja
Heatco Finland Oy
+358 400 759 248
sauli.muli@heatco.fi

Heikki Virkkunen
Toimitusjohtaja
Insinööritoimisto Vesitaito Oy
+358 207 888 161
heikki.virkkunen@vesitaito.fi

Rakentaminen ja Talotekniikka 2013 -messut Jyväskylässä 8.-10.3.2013

05.03.2013

Heatco on mukana Rakentaminen ja Talotekniikka 2013 -messuilla
Jyväskylän Paviljongissa 8.-10.3.2013. Tervetuloa vierailemaan osastollamme B-153.  

Näyttely on avoinna seuraavasti:
Perjantai 8.3.2012 klo 10-17
Lauantai 9.3.2012 klo 10-17
Sunnuntai 10.3.2012 klo 10-17

Kutsuvierasilta perjantaina 8.3.2012 klo 18-21, lippuja kutsuvierasiltaan voi tiedustella Heatcon toimistolta ennen messuja ja messuosastolta messujen aikana.

Mukaan messuille kannattaa ottaa kuvat + tiedot tulossa olevasta rakennus tai remonttikohteesta. Messuilla on tarjolla arvontaa sekä LVI-suunnittelua useiden jälleenmyyjiemme kautta edulliseen messuhintaan!

Tervetuloa! 

Norjalainen Flexit ilmanvaihtokonserni Heatco Finland Oy:n osakkaaksi

24.01.2013

Talotekniikkasuunnitteluun erikoistunut LVI-järjestelmätoimittaja Heatco Finland Oy on saanut osakkaakseen norjalaisen ilmanvaihtokonserni Flexitin. Tuoreen yritysjärjestelyn myötä Heatco ja Flexit tavoittelevat vahvaa ilmanvaihtojärjestelmätoimittajan asemaa Suomen rakennusmarkkinoilla.

Flexit-konserni on merkittävä ilmanvaihtotuotteiden toimittaja pohjoismaiden markkinoilla. Flexit toimittaa energiatehokkaita ilmanvaihtojärjestestelmiä ja tuotteet on tehty toimimaan erityisesti kylmissä olosuhteissa. Heatco toimii Flexit-tuotteiden jakelijana Suomessa. Tuotevalikoima sisältää ilmanvaihtojärjestelmiä asunto- ja liikerakentamisen markkinoille.

– Flexit ja Heatco toimivat hyvin pitkälti saman konseptin mukaan ja odotamme innolla yhteisen liiketoiminnan tuloksia Suomessa, sanoo Flexitin toimitusjohtaja Frank Petersen.  – Suomessa järjestelmätoimitusten perustana toimii Heatcon vahva kohdesuunnittelu. Toimintatavan ydinajatuksena on taata mahdollisimman energiatehokas ja ympäristöystävällinen rakentaminen, täydentää Heatcon toimitusjohtaja Sauli Muli.

Kaikki yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat sekä yritysten että yksityisasiakkaiden saatavilla koko Suomessa. Tuotteiden jakelijana kotitalouksille toimivat ilmanvaihtourakoitsijat, talotoimittajat, rakennusliikkeet ja muut jälleenmyyjät.

Lisätietoja:

Sauli Muli
Toimitusjohtaja
Heatco Finland Oy
+358 400 759 248
sauli.muli@heatco.fi

Heatco Finland Oy on LVI-suunnitteluun erikoistunut talotekniikkatoimittaja. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä vahvojen eurooppalaisten valmistajien kanssa, joiden tuotteet on suunnattu erityisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoille. Yrityksen päätuotteita ovat LVI-suunnittelu sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät.
www.heatco.fi

Flexit Group kehittää, valmistaa ja markkinoi ilmanvaihtojärjestelmäratkaisuja liikeideanaan "Puhdas ja raikas ilma terveellisen asuinympäristön perustana". Konserni myy tuotteitaan ja ratkaisujaan asunto-, rakennus- ja ilmanvaihtomarkkinoille. Flexitillä on modernit toimitilat Norjan Ørjessä ja juuri käyttöön otetut uudet laboratorio- ja tuotantotilat Ruotsin Töcksforsissa. Konserni on vakavarainen ja vuonna 2012 sen liikevaihto oli noin 60 miljoonaa euroa.
www.flexit.com

 

Joulun aukiolo

14.12.2012

Hyvä asiakkaamme!

 

Joulun ja uuden vuoden lähestyessä, muistutamme mahdollisten toimitusten tilaamisesta hyvissä ajoin. Toimimme rajoitetusti Joulun välipäivinä. Myynti- ja varastotoimintojen osalta olemme lomalla 22.-30.12. Pyydämme siis tilaamaan mm. tammikuun alkuviikoille tarvittavat tarviketoimitukset hyvissä ajoin.

 

Hyvää Joulun odotusta ja menestyksekästä uutta vuotta 2013!

 

Terveisin, Heatco Finland Oy

Avoimet ovet perjantaina 30.11. klo 8–17

14.11.2012

Tervetuloa asiakkaat ja yhteistyökumppanit!

Tutustu tarjoilujen ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Tapaa paikanpäällä myös uusia tuttavuuksia ja kumppaneita.

Jouluruoka tarjoillaan klo 10–13. Glögitarjoilu koko päivän.

Sievisenmäentie 10 B, 40420 Jyskä

FinnBuild 9.-12.10. Helsingissä

04.10.2012

Olemme mukana FinnBuild -messuilla 9.-12.10. Helsingin Messukeskuksessa! Löydät meidät osastolta 7 b 31 - tervetuloa tutustumaan!

Enerline-arvonnan voittaja!

13.06.2012

Enerline-arvonta on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Arpaonni suosi tällä kertaa Heli Niemistä Lievestuoreelta. Heli saa palkinnoksi Enerline vesikiertoisen lattialämmityksen tarjouspyynnön mukaiseen kohteeseen, sisältäen suunnittelun ja tarvikkeet.

Vielä kerran, onnea Heli!

Heatco mukana Rakentaminen ja Talotekniikka 2012 -messuilla

13.03.2012

Heatco on mukana Rakentaminen ja Talotekniikka 2012 -messuilla. Messut pidetään 16.-18.3.2012  Jyväskylän Paviljongissa. Löydät meidät osastolta B-153. Mukana osastollamme Pipeco Talotekniikka Oy, LVI Rinneheimo Oy, Alavuden LVI Oy sekä LVI-Insinööritoimisto Pirttinen Oy.

Tule kysymään LVI-suunnittelusta messutarjousta kohteeseesi! Jälleenmyyjiemme kautta mm. Enerline lattialämmitys, Capito varaaja sekä Flexit ilmanvaihtokone ja -kanavisto on mahdollista hankkia asennettuna.

Lisätietoja messuista: www.jklpaviljonki.fi

Rakenna ja Remontoi, Vantaa 27.-29.1.2012

30.01.2012

Heatcolaiset olivat mukana Rakenna ja Remontoi messuilla Vantaalla 27.-29.1.2012 Lämpöykkösen osastolla tuote-esittelijän roolissa. LVI-suunnittelupalvelut, Capito-varaajat ja Enerline-lattialämmitys keräsivät jälleen paljon ansaittua huomiota ja kiinnostusta. Kiitokset kaikille messuilla mukana olleille!

Heatco mukana rakennusmessuilla Vaasassa

28.10.2011

Olemme mukana Pohjanmaan suosituimmilla rakennusmessuilla Vaasassa 28.-30.10. 2011. Vasara rakennusmessut on avoinna yleisölle perjantaina klo 11-18 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-17. Osastolla A301 pääsee tutustumaan mm. Capito S-PD 350 hybridivaraajaan, Enerline lattialämmitykseen sekä muihin tuotteisiimme. Paikalla osastollamme myös Alavuden LVI:n edustaja.

Katso tarkemmin messuohjelma:
http://www.pohjanmaanexpo.fi/pages/messut/kaevijoeille/vasara-pohjanmaan-rakennusmessut/ohjelma.php

Tervetuloa!

 

Heatco rekrytoi Vantaalle

08.09.2011

Heatco laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla. Jesse Avikainen on aloittanut työt Heatcossa LVI-suunnittelijana 5.9.2011 alkaen. Perehdytysjakson jälkeen Jessen sijaintipaikkana on Vantaa. Tervetuloa Heatcolaiseksi Jesse!

Capito varaajissa nyt 15 vuoden laitetakuu!

31.08.2011

Capito varaajat nyt 15 vuoden laitetakuulla!Heatco Finland Oy:n edustamilla ja maahantuomilla Capito varaajilla on nyt valmistajan myöntämä 15 vuoden laitetakuu. Poikkeuksellisen pitkä takuu on osoitus laadusta ja toimintavarmuudesta.

Pidennetty takuu koskee kaikkia 23.8.2011 jälkeen tehtyjä tilauksia. Takuu oli aiemmin 10 vuotta.

Capito varaajasarjaan sisältyy varaaja lähes kaikenlaisiin tarpeisiin. Mallistossamme on monipuolisesti erilaisia energia-, hybridi-, erikois- ja puskurivaraajia.

Varaajia myydään paitsi yksittäiskappaleina, myös tilauksesta esim. rekkakuorma kerrallaan suoraan laitevalmistajille. Kysy meiltä omiin tarpeisiisi sopivaa tarjous!

Lisätietoja:
Janne Lyytikäinen
p. 0400 - 722 146

Nimitysuutinen, Janne Lyytikäinen vastaamaan myynnistä ja markkinoinnista

05.08.2011

Heatcossa myynnistä ja markkinoinnista vastaavana on aloittanut AMK insinööri (sähkövoimatekniikka) Janne Lyytikäinen. Jannella on 10 vuoden kokemus yrittäjänä (Skillnet Oy) toimimisesta. Hän on toiminut viimeiseksi Sanoma News Oy:ssä myyntiryhmän päällikkönä.

Pekka Tennilä ja Matti Rantanen aloittivat työt yrityksessämme

21.06.2011

Olemme lisänneet suunnittelukapasiteettiamme! Pekka Tennilä on aloittanut työt yrityksessämme. Pekalla on vahva tausta lattialämmitys ja LVI–suunnittelusta. Lisäksi Matti Rantanen on aloittanut työt LVI–suunnittelu– ja energiaselvitysten parissa.

Asiakkaille tarkoitettu dokumenttipankki otettu käyttöön

13.05.2011

Asiakkaillemme tarkoitettu Dokumenttipankki on otettu käyttöön. Palvelu lisää suunnittelukuvien ja työmaalistojen käytettävyyttä. Lisätietoa suunnittelupalveluistamme myynti@heatco.fi tai suunnittelu@heatco.fi

Jyväskylän toimipisteen uudet toimitilat valmistuivat Jyskään.

14.06.2010

Uusien toimitilojen myötä palvelemme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.