HVAC planning

Heatco on valtakunnallinen LVIA-insinööritoimisto.

Toteutamme LVIA-suunnitelmia vuosittain yli tuhanteen kohteeseen: asuntotuotannon sekä palvelurakentamisen hankkeisiin, taloteollisuudelle, korjausrakentamiseen sekä vaativiin ja poikkeuksellisen vaativiin kohteisiin.

Heatcon asiakaskeskeinen ja ammattimainen suunnittelutiimi on varma kumppani erilaisiin rakennushankkeisiin. Huomioimme tarkasti jokaiselle kohteelle asetetut vaatimukset sekä tilaajan yksilölliset toiveet. LVIA-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys  sekä elinkaariajattelu ohjaavat toimintaamme.

Suunnittelutiimimme palveluhenkisyys sekä hyvä tavoitettavuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaidemme parissa. Tiimimme laaja kokemus erilaisista talotekniikan LVIA-suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös suuret kiinteistökokonaisuudet. Tutustu alla tarkemmin suunnittelusegmentteihimme.

Suunnittelutiimimme on jaettu kohdetyyppien mukaan segmentteihin.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa

Contact us and ask more about our products and services.

For our customer service, call +358 20 7209 080

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut.

Teemme LVI-suunnittelua pientaloista kerrostaloihin ja teollisuusrakennuksista liikekiinteistöihin.

Asuntotuotanto

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVI-suunnittelun suhteen – kohdetyypistä riippumatta. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, ja on projektin aikana säännöllisesti yhteydessä tilaajaan.

Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVI-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Liiketilat ja palvelurakentaminen

Asiakaslähtöinen ja ammattimainen suunnittelutiimimme on varma kumppani erilaisiin palvelurakentamisen rakennushankkeisiin.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisessa hoidamme ammattitaidolla kaikenkokoisten kohteiden LVI-suunnittelun. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat olleet rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat sekä taloyhtiöt.

Vaativat kohteet

Suunnittelijoidemme laaja kokemus erilaisista talotekniikan suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös vaativimpien kohteiden laadukkaan ja innovatiivisen LVI-suunnittelun.

Sulje