LVI-suunnittelu

Heatco on huippukumppani lvi-suunnitelmien toteutukseen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Toteutamme LVI-suunnitelmia vuosittain yli tuhanteen kohteeseen: asuntotuotannon sekä palvelurakentamisen hankkeisiin, taloteollisuudelle, korjausrakentamiseen sekä vaativiin kohteisiin.

Heatcon asiakaskeskeinen ja ammattimainen LVI-suunnittelutiimi on varma kumppanisi erilaisiin rakennushankkeisiin. Huomioimme tarkasti jokaiselle kohteelle asetetut vaatimukset sekä tilaajan yksilölliset toiveet. LVI-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys ohjaavat valintojamme, esteettisiä seikkoja unohtamatta.

Suunnittelutiimimme palveluhenkisyys sekä hyvä tavoitettavuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaidemme parissa. Tiimimme laaja kokemus erilaisista talotekniikan LVI-suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös vaativien kohteiden suunnittelun. Tutustu alla tarkemmin suunnittelusegmentteihimme.

Haluan keskustella asiantuntijan kanssa

Olemme vahva kumppani lvi-suunnittelun projekteihin. Soita niin jutellaan lisää!

Nestori Naukkarinen Myyntipäällikkö Puh. +358 40 8448 079 nestori.naukkarinen@heatco.fi

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVI-suunnitteluratkaisut.

Teemme LVI-suunnittelua pientaloista kerrostaloihin ja teollisuusrakennuksista liikekiinteistöihin.

Asuntotuotanto

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVI-suunnittelun suhteen – kohdetyypistä riippumatta. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, ja on projektin aikana säännöllisesti yhteydessä tilaajaan.

Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVI-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Liiketilat ja palvelurakentaminen

Asiakaslähtöinen ja ammattimainen suunnittelutiimimme on varma kumppani erilaisiin palvelurakentamisen rakennushankkeisiin.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisessa hoidamme ammattitaidolla kaikenkokoisten kohteiden LVI-suunnittelun. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat olleet rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat sekä taloyhtiöt.

Vaativat kohteet

Suunnittelijoidemme laaja kokemus erilaisista talotekniikan suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös vaativimpien kohteiden laadukkaan ja innovatiivisen LVI-suunnittelun.

Sulje