Asuntotuotanto


Suunnittelemme LVI-järjestelmiä vuosittain yli tuhanteen huoneistoon, niin asuin- kuin liikekiinteistöihin.

Asiantunteva ja palvelualtis suunnitteluhenkilöstömme etsii ja ehdottaa juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja - kustannustehokkaasti ja yksilöllisiä tarpeitasi kuunnellen.

LVI-järjestelmien suunnittelu on erikoisalaamme.

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa ja huomioi yksilölliset toiveesi suunnittelun suhteen. Painotamme suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen lämpöhäviölaskelmaan. Tarpeenmukaisten suunnitelmien lisäksi laskemme kohteelle tarkan massalistan puolestasi, ja oman maahantuontimme kautta tarjoamme sinulle laajan valikoiman laadukkaita LVI-tarvikkeita. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia ja huollettavia, ennen kaikkea pitkäaikaisia järjestelmiä.

Lisätietoja tuotteistamme löydät täältä

Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Tutustu referensseihimme täällä

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.