Asuntotuotanto

Suunnittelemme lvi-järjestelmiä vuosittain kymmeniin asuntotuotannon kohteisiin

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVI-suunnittelun suhteen – kohdetyypistä riippumatta. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, ja on projektin aikana säännöllisesti yhteydessä tilaajaan. Asuntotuotannon LVI-suunnittelussa etsimme yhdessä juuri sinun kohteeseesi soveltuvia, joustavia ratkaisuja.  Tarjoamme asiakkaidemme avuksi kustannustehokkaat järjestelmät, sekä innovatiivisen suunnittelutiimimme ajantasaisen osaamisen!

Tyypillisiä kohteitamme ovat niin pienet rivitalot, luhtitalot kuin suuret kerrostalotkin. Lisäksi olemme olleet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä myös tilaelementtikohteiden suunnittelua. Toimitamme LVI-suunnitelmia koko Suomen alueelle, kuudesta toimipisteestä käsin.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen KVV-asemakuvan. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme. Kokonaisvaltainen LVI-suunnittelupalvelumme sisältää myös lattialämmityssuunnitelmat.

Oman maahantuontimme kautta tarjoamme sinulle kohteen suunnitelmiin pohjautuvat tarkat tarvikelistat luotettavasta valikoimastamme. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia – ennen kaikkea pitkäikäisiä ja energiataloudellisia järjestelmiä.

Olemme vahva kumppani LVI-suunnittelun projekteihin. Soita niin jutellaan lisää!

Olen Timo, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Keskittäessämme ydinosaamisemme pientiimeihin, voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Soita 020 7209 080