Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

Suunnittelemme lvi-järjestelmiä vuosittain yli 500 pienkiinteistöön

Heatcon asiakaslähtöinen ja ennakkoluuloton suunnittelutiimi kuuntelee sinua tarkasti, ja toteuttaa toiveesi suunnittelun suhteen mahdollisimman pitkälle. Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVI-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. LVI-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys ohjaavat valintojamme, esteettisiä seikkoja unohtamatta.

Kumppani useissa taloteollisuuden kehitysprojekteissa

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa. Otamme kohteiden erityispiirteet huomioon jo suunnitteluvaiheessa, ja osaamme ajatella käytännönläheisesti. Painotamme pientalojen LVI-suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen, huonekohtaiseen lämpöhäviölaskelmaan. Optimoimme suunnitteluratkaisut kohdekohtaisesti, ja kiinnitämme huomiomme muuntojoustavuuteen sekä kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme kaikki kohteet kolmiulotteisesti.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti pienkiinteistön LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Oman maahantuontimme kautta tarjoamme sinulle kohteen suunnitelmiin pohjautuvat tarkat tarvikelistat luotettavasta valikoimastamme. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia – ennen kaikkea pitkäikäisiä ja energiataloudellisia järjestelmiä.

 

ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Olen Olli-Pekka, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Keskittäessämme ydinosaamisemme pientiimeihin, voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Soita 020 7209 080