LVI-suunnittelu

Heatco on valtakunnallinen LVIAS-insinööritoimisto.

Toteutamme LVIAS-suunnitelmia vuosittain yli tuhanteen kohteeseen.

Suunnitelmia toteutamme asuntotuotannon sekä palvelurakentamisen hankkeisiin, taloteollisuudelle ja korjausrakentamiseen

Heatcon asiakaskeskeinen ja ammattimainen suunnittelutiimi on varma kumppani erilaisiin rakennushankkeisiin. Huomioimme tarkasti jokaiselle kohteelle asetetut vaatimukset sekä tilaajan yksilölliset toiveet. LVIAS-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys sekä elinkaariajattelu ohjaavat toimintaamme.


Heatcolla on vahva osaaminen LVIAS-suunnittelussa

Olli-Pekka Marin LVI-pääsuunnittelija, asuntorakentaminen Puh. +358 40 500 9024 olli-pekka.marin@heatco.fi

Heatcon LVI suunnittelu - Valokuvaaja Maarit LahikainenSuunnittelutiimimme palveluhenkisyys sekä hyvä tavoitettavuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaidemme parissa.

Suunnittelutiimimme on jaettu kohdetyyppien mukaan segmentteihin.Esimerkkejä suunnittelukuvista

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVIAS-suunnitteluratkaisut.

Teemme LVIAS-suunnittelua pientaloista pienkerrostaloihin ja teollisuusrakennuksista pieniin liikekiinteistöihin.

Asuntotuotanto

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVIA-suunnittelun suhteen – kohdetyypistä riippumatta. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, ja on projektin aikana säännöllisesti yhteydessä tilaajaan. LVIA-suunnitelmia rivi-ja luhtitaloihin, kerrostaloihin sekä aluerakentamisen kohteisiin.

Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVI-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. LVI-suunnitelmat ja energiatodistukset lomarakentamiseen, omakotitaloihin, valmistaloihin sekä korjattaviin pienkiinteistöihin.

 Pienet liikekiinteistöt ja moduulirakentaminen

Asiakaslähtöinen ja ammattimainen suunnittelutiimimme on varma kumppani pienten liikekiinteistöjen alle 1500m² ja moduulirakentamisen LVI-suunnittelussa.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisessa hoidamme ammattitaidolla pienten kohteiden LVI-suunnittelun. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat olleet rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat sekä taloyhtiöt. Linjasaneeraukset, käyttötarkoituksen muutokset, perinteiset lvi-suunnitelmat pieniin kohteisiin lähellä Heatcon konttoreita. KVV/IV työnjohto Jyväskylän ja Oulun seudulla.