LVIAS-suunnittelu

Heatco on valtakunnallinen LVIAS-insinööritoimisto.

Toteutamme LVIAS-suunnitelmia vuosittain yli tuhanteen kohteeseen.

Suunnitelmia totutamme asuntotuotannon sekä palvelurakentamisen hankkeisiin, taloteollisuudelle, korjausrakentamiseen sekä vaativiin ja poikkeuksellisen vaativiin kohteisiin.

Heatcon asiakaskeskeinen ja ammattimainen suunnittelutiimi on varma kumppani erilaisiin rakennushankkeisiin. Huomioimme tarkasti jokaiselle kohteelle asetetut vaatimukset sekä tilaajan yksilölliset toiveet. LVIAS-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys sekä elinkaariajattelu ohjaavat toimintaamme.

Lataa LVI-Suunnittelun esite

Heatcolla on vahva osaaminen LVIAS-suunnittelussa ja asiantuntijatehtävissä.

Jani Kurkela LVI-suunnittelutiimin vetäjä Puh. +358 40 801 0731 jani.kurkela@heatco.fi

Heatcon LVI suunnittelu - Valokuvaaja Maarit LahikainenSuunnittelutiimimme palveluhenkisyys sekä hyvä tavoitettavuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaidemme parissa.

Tiimimme laaja kokemus erilaisista talotekniikan LVIAS-suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös suuret kiinteistökokonaisuudet. Tutustu alla tarkemmin suunnittelusegmentteihimme.

Suunnittelutiimimme on jaettu kohdetyyppien mukaan segmentteihin.

Esimerkkejä suunnittelukuvista

Yksilölliset ja tarpeenmukaiset LVIAS-suunnitteluratkaisut.

Teemme LVIAS-suunnittelua pientaloista kerrostaloihin ja teollisuusrakennuksista liikekiinteistöihin.

Asuntotuotanto

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVIA-suunnittelun suhteen – kohdetyypistä riippumatta. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, ja on projektin aikana säännöllisesti yhteydessä tilaajaan. LVIA-suunnitelmia rivi-ja luhtitaloihin, kerrostaloihin sekä aluerakentamisen kohteisiin.

Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVI-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. LVI-suunnitelmat ja energiatodistukset lomarakentamiseen, omakotitaloihin, valmistaloihin sekä korjattaviin pienkiinteistöihin.

Liiketilat ja palvelurakentaminen

Asiakaslähtöinen ja ammattimainen suunnittelutiimimme on varma kumppani erilaisiin palvelurakentamisen rakennushankkeisiin. LVIA-suunnitelmat liike-, palvelu-, ja toimitilarakentamisen kohteisiin kaikissa kokoluokissa. LVIA-suunnitelmat poikkeuksellisen vaativiin kohteisiin.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisessa hoidamme ammattitaidolla kaikenkokoisten kohteiden LVI-suunnittelun. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat olleet rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat sekä taloyhtiöt. Linjasaneeraukset, käyttötarkoituksen muutokset, perinteiset lvi-suunnitelman pieniin ja suuriin korjausrakentamisen kohteisiin. LVI-valvonta, LVI-konsultointi, projektinjohto kuuluvat myös palveluihin.

Vaativat kohteet

Suunnittelijoidemme laaja kokemus erilaisista talotekniikan suunnitteluprojekteista mahdollistaa myös vaativimpien kohteiden laadukkaan ja innovatiivisen LVI-suunnittelun. LVI FISE AA pätevyyden vaatimat kohteet.