Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

LVIAS-suunnitelmia vuosittain yli 500 pienkiinteistöön

Heatcon asiakaslähtöinen ja ennakkoluuloton suunnittelutiimi kuuntelee sinua tarkasti, ja toteuttaa toiveesi suunnittelun suhteen mahdollisimman pitkälle. Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVIAS-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. LVIAS-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys ohjaavat valintojamme, esteettisiä seikkoja unohtamatta.

Kumppani useissa taloteollisuuden kehitysprojekteissa

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa. Otamme kohteiden erityispiirteet huomioon jo suunnitteluvaiheessa, ja osaamme ajatella käytännönläheisesti. Painotamme pientalojen LVI-suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen, huonekohtaiseen lämpöhäviölaskelmaan. Optimoimme suunnitteluratkaisut kohdekohtaisesti, ja kiinnitämme huomiomme muuntojoustavuuteen sekä kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme kaikki kohteet kolmiulotteisesti.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti pienkiinteistön LVIAS-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme. Toteutamme myös sähkösuunnittelua huomioiden talolle asetetut tekniset vaatimukset ja asiakkaan toiveet.

Segmentissämme on erikoisosaamista!

Olen Olli-Pekka, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Heatcolla on korkeatasoinen osaaminen omakotitalojen LVI-suunnittelussa.

Soita 020 7209 080

Referenssit Pienkiinteistöt ja taloteollisuus