Ajankohtaista


Avoimet ovet keskiviikkona 9.12.

09.12.2015

Jouluruokaa, verkostoitumista ja talotekniikka-asiat kuntoon

 

Heatco Finland Oy on talotekniikkaan erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Yritys suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita LVI-järjestelmiä. Suunnittelun ohella erikoisosaamistamme ovat ilmanvaihto- sekä lattialämmitysjärjestelmien tukkukauppa. Meitä työllistää ja innostaa niin pientalot, rivitalot kuin kerrostalot, kuin myös toimitila ja liikerakentaminen.

joululounas (793 x 373)

Muuramen toimipisteellä osoitteessa Punasillantie 31, Muurame on keskiviikkona 9.12. klo 8–17 avoimet ovet (autolla n. 10 min Jyväskylästä). Laita heti muistutus kalenteriisi niin päivä ei unohdu!Yllätyslahja luvassa kaikille osallistujille! Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit! Jouluruokaa on tarjolla klo 10-13. Glögi- ja kahvitarjoilu jatkuu koko päivän. 

Tutustu tarjoilujen ohella toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluihimme. Avoimien ovien päivänä on luvassa tarjouksia, pääset tutustumaan noutovarastoomme sekä varastotuotteisiimme. Muuramen noutovarastomme on avoinna arkisin normaalisti ma-pe klo 7:15-16:00. 

Tapaat paikan päällä myös uusia tuttavuuksia ja kumppaneita. Tervetuloa!

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.