RPP Rakennus Oy

Pääurakoitsija hyötyy työmaalähtöisestä suunnittelusta ja nopeista toimituksista

Referenssi RPP Rakennus Oy

Keskisuomalainen uudis- ja korjausrakentamisen sekä linjasaneerausten ammattilainen RPP Rakennus Oy tekee Heatcon kanssa yhteistyötä pääasiassa aliurakoitsijoidensa kautta.

– Heatcolla on riittävästi resursseja lvi suunnittelupuolella, ja suunnittelu on työmaalähtöistä, kiteyttää RPP Rakennus Oy:n projektipäällikkö Aki Kivelä. – Meille on pääurakoitsijana tärkeää, että hommat sujuvat työmaalla jouhevasti kaikkien aliurakoitsijoiden kesken. Se onnistuu, kun suunnitelmat on tehty huolellisesti ja mahdollisiin suunnitelmien muutoksiin reagoidaan ripeästi. Ne ovat mielestäni Heatcon suunnittelupalvelun ehdottomia vahvuuksia.

Toimiva asiakaspalvelu ja mukavat ihmiset

RPP Rakennus Oy oli Heatcon vuoden 2017 alussa valmistuneiden uusien toimitilojen pääurakoitsija. Projektin aikana Aki Kivelällä oli mahdollisuus tutustua Heatcon henkilökuntaan paremmin.

– Heatcolla on viimeisen päälle mukava henkilökunta ja älyttömän hyvä asiakaspalvelu. Yrityksenä Heatco ei kuulu alansa perusmassaan, vaan erottuu muista nuorekkaana, raikkaana, tyylikkäänä ja eteenpäin menevänä firmana. Siitä kertovat myös uudet hienot toimitilat.

Laadukkailla tuotteilla nopeat toimitusajat

Pääurakoitsijana RPP:lle on tärkeää, että työmaalla LVI-tuotteiden saatavuus ja laatu ovat kohdallaan.

– Heatcon tuotteet ovat laadukkaita ja niitä on hyvin saatavilla, Kivelä kertoo. – Saamme tavaraa nopeasti suoraan hyllystä ilman pitkiä toimitusaikoja. Tuotteet ovat myös hinnoiltaan kilpailukykyisiä. Suosittelenkin Heatcoa ehdottomasti muille rakennusfirmoille ja erityisesti isompiin rakennusprojekteihin, joissa vaaditaan ammattitaitoista LVI-suunnittelua ja nopeita toimituksia.

Klikkaa RPP Rakennus Oy:n sivustolle.