Asuntotuotanto

Suunnittelemme lvi-järjestelmiä vuosittain kymmeniin rivi- ja kerrostaloihin

Asuntotuotannon puolella huomioimme tarkasti rakennuttajan toiveet LVI-suunnittelun suhteen. Asiantunteva ja palvelualtis suunnittelutiimimme kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, ja on projektin aikana säännöllisesti yhteydessä tilaajaan. Asuntotuotannon LVI-suunnittelussa etsimme yhdessä juuri sinun kohteeseesi soveltuvia, joustavia ratkaisuja. Tarjoamme asiakkaidemme avuksi kustannustehokkaat järjestelmät, sekä innovatiivisen suunnittelutiimimme ajantasaisen osaamisen!

Kumppani useissa taloteollisuuden kehitysprojekteissa

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa. Painotamme pientalojen LVI-suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen lämpöhäviölaskelmaan. Optimoimme suunnitteluratkaisut kohdekohtaisesti, ja kiinnitämme huomiomme muuntojoustavuuteen sekä kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme kaikki kohteet kolmiulotteisesti.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen KVV-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Tarpeenmukaisten suunnitelmien lisäksi laskemme kohteelle tarkan massalistan puolestasi, ja oman maahantuontimme kautta tarjoamme yrityksellesi laajan valikoiman laadukkaita LVI-tarvikkeita. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia – ennen kaikkea pitkäikäisiä ja energiataloudellisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Olen Timo, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Keskittäessämme ydinosaamisemme pientiimeihin, voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Soita 020 7209 080