Korjausrakentaminen

Suunnittelemme lvi-järjestelmiä vuosittain kymmeniin korjausrakentamisen kohteisiin

Korjausrakentamisessa hoidamme ammattitaidolla kaikenkokoisten kohteiden LVI-suunnittelun. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat olleet rakennusliikkeet, LVI-urakoitsijat sekä taloyhtiöt. Asiakaslähtöinen ja ammattimainen suunnittelutiimimme tarjoaa varman ja luotettavan kumppanin kaikkiin korjausrakentamisen kohteisiin. Vastaamme myös LVI-järjestelmien hanke- ja toteutussuunnittelusta.

Kumppani useissa taloteollisuuden kehitysprojekteissa

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa ja huomioi yksilölliset toiveesi suunnittelun suhteen. Painotamme korjausrakentamisen LVI-suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen lämpöhäviölaskelmaan. Optimoimme suunnitteluratkaisut kohdekohtaisesti, ja kiinnitämme huomiomme muuntojoustavuuteen sekä kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme kaikki kohteet kolmiulotteisesti.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen KVV-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Tarpeenmukaisten suunnitelmien lisäksi laskemme kohteelle tarkan massalistan puolestasi, ja oman maahantuontimme kautta tarjoamme yrityksellesi laajan valikoiman laadukkaita LVI-tarvikkeita. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia – ennen kaikkea pitkäikäisiä ja energiataloudellisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Olen Jani, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Keskittäessämme ydinosaamisemme pientiimeihin, voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Soita 020 7209 080