Liiketilat ja palvelurakentaminen

Suunnittelemme lvi-järjestelmiä vuosittain kymmeniin palvelurakentamisen kohteisiin

Asiakaslähtöinen ja ammattimainen suunnittelutiimimme on varma kumppani erilaisiin palvelurakentamisen rakennushankkeisiin. Liiketilojen ja palvelurakentamisen LVI-suunnittelu kattaa esimerkiksi toimitilojen, toimistojen, myymälöiden, palvelutalojen, päiväkotien ja koulujen LVI-suunnittelun, jossa huomioimme tarkasti jokaiselle kohteelle asetetut vaatimukset sekä tilaajan yksilölliset toiveet. Autamme asiakkaitamme tarjoamalla heidän käyttöönsä kustannustehokkaat järjestelmät, sekä innovatiivisten suunnittelijoidemme täyden osaamisen. Suunnittelijoidemme palvelualttius sekä hyvä tavoitettavuus ovat keränneet paljon kiitosta asiakkaidemme piirissä!

Kumppani useissa taloteollisuuden kehitysprojekteissa

Painotamme asuntotuotannon LVI-suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen lämpöhäviölaskelmaan. Optimoimme suunnitteluratkaisut kohdekohtaisesti, ja kiinnitämme huomiomme muuntojoustavuuteen sekä kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme kaikki kohteet kolmiulotteisesti.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen KVV-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Tarpeenmukaisten suunnitelmien lisäksi laskemme kohteelle tarkan massalistan puolestasi, ja oman maahantuontimme kautta tarjoamme yrityksellesi laajan valikoiman laadukkaita LVI-tarvikkeita. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia – ennen kaikkea pitkäikäisiä ja energiataloudellisia järjestelmiä.

Ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Olen Matti, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Keskittäessämme ydinosaamisemme pientiimeihin, voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Soita 020 7209 080