Pienkiinteistöt ja taloteollisuus

Suunnittelemme lvi-järjestelmiä vuosittain yli 500 pienkiinteistöön

Heatcon asiakaslähtöinen ja ennakkoluuloton suunnittelutiimi kuuntelee sinua tarkasti, ja toteuttaa toiveesi suunnittelun suhteen mahdollisimman pitkälle. Pienkiinteistöjen ja taloteollisuuden LVI-suunnittelussa etsimme ja ehdotamme juuri sinun kohteeseesi soveltuvia ratkaisuja – kustannustehokkaasti ja yksilölliset tarpeesi huomioiden. LVI-tekniikan luotettavuus ja helppokäyttöisyys ohjaavat valintojamme, esteettisiä seikkoja unohtamatta.

Kumppani useissa taloteollisuuden kehitysprojekteissa

Tiimimme tarjoaa käyttöösi ajan hermolla olevan osaamisensa. Painotamme pientalojen LVI-suunnitelmissamme energiaa säästäviä ratkaisuja, ja esimerkiksi lämpösuunnitelmamme pohjautuvat aina suunnittelijan tekemään yksilölliseen lämpöhäviölaskelmaan. Optimoimme suunnitteluratkaisut aina kohdekohtaisesti, ja kiinnitämme huomiomme muuntojoustavuuteen sekä kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme kaikki kohteet kolmiulotteisesti.

Mukana hankkeessa alusta loppuun saakka

Tavallisesti pienkiinteistön LVI-suunnittelumme sisältää ainakin vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja lämpösuunnittelun sekä kohteen kvv-asemakuvan. Suunnittelupakettiin sisältyvät myös kaikki tarvittavat tulosteet, ja tarvittaessa hoidamme puolestasi suunnitelmien hyväksyttämisen rakennusvalvonnassa. Kytkentäkaaviot, jätevesisuunnitelmat, lämpökaivon mitoitukset sekä energiaselvitykset kuuluvat myös palveluihimme.

Tarpeenmukaisten suunnitelmien lisäksi laskemme kohteelle tarkan massalistan puolestasi, ja oman maahantuontimme kautta tarjoamme sinulle laajan valikoiman laadukkaita LVI-tarvikkeita. Toimittamamme järjestelmät ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia – ennen kaikkea pitkäikäisiä ja energiataloudellisia järjestelmiä.

ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Olen Olli-Pekka, ja vastaan Heatcolla tämän suunnittelusegmentin toiminnasta. Keskittäessämme ydinosaamisemme pientiimeihin, voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Soita 020 7209 080