Salaojat

Meltex tuplasalaojaputket rakennusten perustusten sekä maa- ja peltoalueiden kuivatukseen. SN8 -lujuusluokan putket soveltuvat liikennealueille, tierakentamiseen sekä muihin raskaammin kuormitettuihin kohteisiin.

Tuplasalaojaputket ovat ympäri tai päältä rei´itettyjä ns. kaksikerros- eli tuplaputkia, joiden ulkopinta on korrugoitu ja sisäpinta sileä. Meltex valmistaa tuplasalaojaputket SFS 3453 -standardin mukaisesti ja ne täyttävät RIL 128-2002 laatuvaatimukset. Tuplasalaojaputket on valmistettu kestävästä polyeteenistä, ja niiden pituus on 6m.

Dokumentit

Lisää tarjouspyyntöön Poista tarjouspyynnöstä

Mallit ja mitat

Tuplasalaojaputki 110/95mm x 6m SN8

Tuplasalaojaputki rakennusten perustusten sekä maa- ja peltoalueiden kuivatukseen raskaammin kuormitettuihin kohteisiin.

Tuotekortti

Taipuisa muhvihaara 110mm SN8 koottuna

Taipuisa muhvihaara 110mm tuplaputkien liittämiseen. Tuote koostuu Y-haarasta (102150) ja siihen liitetystä taipuisasta kulmayhteestä (102145).

Tuotekortti

Taipuisa muhvikulma 110mm SN8

Haitarimallinen taivutuskulma 110mm tuplaputkien liittämiseen ja 0-90 asteisten mutkien tekemiseen.

Tuotekortti

SO:n tark.kaivo 315mmx1000mm yhteillä (sis.kansi)

Meltex salaojakaivo kiinteistöjen salaojien tarkastukseen. Valmis kaivopaketti, jonka pohjaelementissä on kolme valmista yhdettä.

Salaojan tarkastuskaivo asennetaan salaojaputkilinjaan rakennuksen kulmiin ja pidempien vetojen välille. Toimitus sisältää PE-umpikannen, 315mm runkoputken ja sakkapesällisen pohjaelementin kolmella yhteellä, joista yksi on valmiiksi auki. Yhteet sopivat 110/100/80mm putkille. Kaivon kokonaiskorkeus on 1000mm.

Tarkastuskaivoista on mahdollista rakentaa tarpeen mukaan myös korkeampia liittämällä erikseen saatavilla olevaan pohjaelementtiin tarvittava määrä 315mm rumpuputkea. Jo maahan asennettua kaivoa voidaan korottaa jatkoholkilla ja rumpuputkella.

Tuotekortti