Ilmanvaihtokanavistot

Lindab

Lindab on johtava kansainvälinen ilmanvaihtoyritys, joka tarjoaa ratkaisuja energiatehokkaaseen ilmanvaihtoon ja terveelliseen sisäilmastoon Euroopassa. Tuotteille on ominaista korkea laatu, helppo asentaa ja ympäristöystävällisyys. Parempi sisäilma ja turvalliset tilat ovat Lindabin sydämen asioita. Lindabin tavoite perustuu sloganiin laadukasta sisäilmaa”.

Vuonna 1956 Lindabin perustajat Lage Lindh ja Valter Persson perustivat peltisepänliikkeen Lidhultissa, Ruotsissa. Vuonna 1959 Lindab rekisteröitiin yritysrekisteriin. Siitä lähtien Lindab on laajentunut ympäri maailmaa ja nykyään toimii 31 maassa 125 toimipisteessä ja työllistää yhteensä noin 5 100 henkilöä. Lindab on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita sekä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat rakentamista ja parantavat sisäilman laatua.

Ilmanvaihtokanavistot

Kanavajärjestelmät sisältää pyöreät kanavat ja osat useissa eri valmistusmateriaaleissa. Lisäksi saatavilla suorakaidekanavia ja kuljetuskanavia teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme laadukkaita ja helposti asennettavia teknisiä eristeitä ilmanvaihtojärjestelmiin.