Isot Flexit -ilmanvaihtokoneet 700-5000 m³/h

Flexit

Flexit on vuonna 1974 perustettu norjalainen ilmanvaihtoyritys. Flexit kehittää, tuottaa ja markkinoi energiatehokkaita tuotteita, palveluita ja ratkaisuja puhtaaseen ja raikkaaseen sisäilmaan asuin- ja liikerakennuksissa. Flexit on Norjan markkinajohtaja asuinilmanvaihto- ja keskuspölynimureissa. Flexit työllistää 260 henkeä.

Puhdasta ja terveellistä ilmaa

Uuden sukupolven ilmankäsittelylaitteet – suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia.

Energiatehokkaat, hiljaiset ja helppokäyttöiset ProNordic-mallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivillä lämmöntalteenottokennoilla ja energiatehokkailla puhaltimilla. Koneet on valmistettu erityisesti pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen.

Laajan konemalliston avulla Flexit ProNordic-sarjan ilmanvaihtolaitteet muodostavat täydellisen kokonaisuuden modernin, hiljaisen sekä erittäin energiatehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän luomiseen.

Flexit vuosihyötysuhde laskuri

Miksi Flexit?

ProNordic-mallisarjan ilmanvaihtolaitteet ovat erittäin energiatehokkaita, hiljaisia ja luotettavia. ProNordic-sarjan koneita valmistetaan ainoastaan yhtä versiota kutakin laitemallia kohden, joka tarkoittaa laitteiden kätisyyden olevan vaihdettavissa vielä työmaalla. Tämän vuoksi laitteiden toimitusajat ovat lyhyitä sekä virheellisen tehdastilauksen mahdollisuus olematon.

 • Täysin muunneltava – sopii monenlaisiin käyttösovelluksiin

  Laite toimitetaan oikeanpuoleisena mallina, mutta se on helppo muuttaa vasemmanpuoleiseksi. Tarpeen mukaan sähköpatterin tilalle on helppo vaihtaa vesipatteri – ja päinvastoin. Muunneltavuus takaa turvallisen ja nopean toimituksen sekä vähentää kustannuksia mahdollisten muutosten yhteydessä.

 • Automaattinen ohjaus – CS 2000

  Standardisoitujen ilmanvaihtosovellusten säätölaitteet:
  • Säätö-, ilmaisin- ja valvontatoiminnot
  • Lämpötila-, paine- ja ilmanmääräsekvenssit
  • Talven ja kesän vaatimien säätöjen tunnistin
  • Aikaohjaus (max 4 eri ohjelmaa/päivä)

  Automatiikan kommunikaatio: Modbus, LON, BacNet, WEB

 • Nopea toimitus

  Flexit-ilmanvaihtokoneita valmistetaan tehtaalla varastoon, joten
  toimitusajat ovat erittäin lyhyet

 • Energiatehokas mutta hiljainen

  Laite on energiatehokas ja lisäksi erittäin hiljainen. Alhainen SFP-luku ja alhaiset desibelit

Flexit automatiikka

Uusi sarja on CS2000-ohjauksella, joka pohjautuu Siemens Climatix TM:mään. Ohjaus mahdollistaa kommunikoinnin Modbusin, LONin, BACnetin ja WEBin kautta.

Valmiiksi tehtaalla konfiguroitu Siemens CS2000 -automatiikka mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen asennuksen työmaalla, jonka vuoksi käyttövaiheessa ei tarvitse kuin syöttää kohdekohtaiset asetukset laitteisiin.