Pienet Flexit -ilmanvaihtokoneet 300-700 m³/h

Flexit – Puhdasta ja raikasta ilmaa!

Flexit on vuonna 1974 perustettu norjalainen ilmanvaihtoyritys. Flexit kehittää, tuottaa ja markkinoi energiatehokkaita tuotteita, palveluita ja ratkaisuja puhtaaseen ja raikkaaseen sisäilmaan asuin- ja liikerakennuksissa. Flexit on Norjan markkinajohtaja asuinilmanvaihto- ja keskuspölynimureissa. Flexit työllistää 260 henkeä.


NORDIC-TUOTESARJAN ILMANVAIHTOKONEET VARUSTELTU KORKEAN HYÖTYSUHTEEN PYÖRIVÄLLÄ LÄMMÖNTALTEENOTTOLAITTEELLA SEKÄ ÄLYKKÄÄLLÄ OHJAUSJÄRJESTELMÄLLÄ.

Nordic-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet ovat uuden sukupolven ilmanvaihtokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Tuotesarjan koneet ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Kaikki konemallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla ja energiatehokkailla puhaltimilla. Uutena ominaisuutena Flexit on tuonut Nordic-sarjan ilmanvaihtokoneisiin älykkään Flexit GO-automatiikan, joka mahdollistaa ilmanvaihtokoneen etäohjaamisen mobiilisovelluksen kautta.

Flexit vuosihyötysuhde laskuri

Mikä tekee juuri Flexit-ilmanvaihtokoneesta sinulle parhaan vaihtoehdon?

Flexit-ilmanvaihtokoneet ovat korkealaatuisia, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimintavarmuuteen, energiansäästöön ja asumismukavuuteen.

 • Erittäin joustava asennus

  Asennus onnistuu myös kylmään tilaan ilman lisäeristeitä. Entistäkin joustavampi asennus esimerkiksi ullakkotilaan.

 • Ei kondensointiongelmia

  Koneet eivät tarvitse kondenssiviemäröintiä. Ei siis huolta kondenssivesiongelmista.

 • Hiljaisesti kärjessä

  Flexit on markkinoiden hiljaisin ilmanvaihtokone. Vaipan läpi tuleva äänentaso on todella alhainen normaalikäytössä.

 • Ei turhia lisälämmitysvastuksia

  Flexit ilmanvaihtokoneissa on vain pieni jälkilämmitysvastus. Säästö energiakuluissa voi olla jopa satoja euroja vuodessa.

Monipuolinen Flexit GO-mobiiliohjaus takaa ilmanvaihtolaitteille modernin ja monipuolisen tavan ohjata, hallita sekä mukauttaa laitteen toimintoja.

Yhdessä laajan lisävarustevalikoiman kanssa Flexit Nordic-sarjan ilmanvaihtolaitteet muodostavat täydellisen kokonaisuuden modernin, hiljaisen sekä erittäin energiatehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän luomiseen.

Tutustu lisää Flexit ilmavaihtokoneisiin

Älykäs ohjaus Flexit Go -sovelluksella

Flexit GO -sovellus antaa sinulle mahdollisuuden hallita Flexit Nordic ja EcoNordic -tuotesarjaa. Voit ohjata ja hallita tuotetta sekä paikallisesti, että etäyhteydellä. Flexit Go -sovelluksen avulla näet, onko hälytyksiä tai ylläpitosanomia, voit asettaa haluamasi lämpötilan, valita käyttötilan jne. Asentajana tai huoltohenkilönä voit määrittää laitteen lisätarvikkeille, säätää tuuletinasetuksia ja lämpötiloja ohjatun toiminnon avulla.

Ilmanvaihtokoneita voidaan ohjata Cl 60 ja Cl 600 -ohjauspaneeleilla.

Cl 60 ohjauspaneelissa on kaikki tarvittavat perustoiminnot. Voit säätää nopeutta ja lämpötilaa suoraan paneelista. CI 600 tarjoaa monipuoliset ohjausmahdollisuudet ja laajemman automatiikan.

Perusohjaimen toimintojen lisäksi CI 600 tarjoaa seuraavat ominaisuudet:
• ajastin
• korkearesoluutioinen värinäyttö
• jäähdytyksen ohjaus
• poistoilman ohjaus
• sisä- ja ulkolämpötilan näyttö

Käyttäjäystävällistä suunnittelua

Flexit ilmanvaihtokoneiden muotoiluun ja suunnitteluun on panostettu paljon. Asennuksesta on tehty mahdollisimman käytännöllistä ja myös eri sijoittelut asennuksessa on otettu huomioon. Pohjoisen kylmät olot on huomioitu runkorakenteiden eristyksellä. Koneet on mahdollista asentaa jopa suoraan kylmään tilaan. Eristyksen ansiosta koneet ovat myös erittäin hiljaisia.

 

Helppo asennus

Seinälle asennettavassa kiinnityskiskossa on kumiset vaimentimet jotka estävät mahdollisen resonointiäänen siirtymisen rakenteisiin.

Kätevä avausmekanismi

Koneen etupaneelissa on kätevä mekanismi, jolla luukku avautuu helposti. Luukun alapuolen saranointi mahdollistaa myös luukun irroittamisen helposti tarpeen vaatiessa.

Joustava sijoittelu

Flexit ilmanvaihtokoneet ovat erittäin joustava asennussijoitukseltaan. Osa IV-kone malleista voidaan asentaa kattoon, seinälle ja vaikka lattialle – pystyyn tai vaakaan. Koneeseen voidaan kytkeä myös liesituuletin jolloin erillistä kattoläpivientiä liesituulettimelle ei tarvita.

Helposti huollettava

Koneissa olevien suodattimien ansiosta huoneistoon tuleva ilma on erittäin puhdasta. Suodattimet varmistavat myös laitteen pysymisen puhtaana. Suodattimien vaihdot ja muut huoltotoimet ovat erittäin helppoja.

Norjalainen ilmanvaihtokonevalmistaja Flexit on vuosikymmenten ajan kehittänyt pohjoisen olosuhteisiin parhaiten soveltuvia ilmanvaihtoratkaisuja

Tiukentuneet vaatimukset rakennusten energiatehokkuuden osalta asettaa myös ilmanvaihtojärjestelmälle omat tiukat vaatimuksensa. Flexit Nordic-sarjan ilmanvaihtolaitteet mukautuvat täydellisesti nykyisiin vaatimuksiin erinomaisen energiatehokkaina ja hiljaisina ilmanvaihtolaitteina.

Flexitin ilmanvaihtokoneet valmistetaan Norjassa ja Ruotsissa konsernin omialla tehtailla

Flexit-tuotteet valmistaa norjalainen ilmanvaihtokonserni, jolla on jo yli 40 vuoden laaja kokemus erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen kehittämisestä. Kaikki tuotteet on valmistettu pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. Konsernin modernit tehtaat ja testilaboratoriot sijaitsevat Ruotsissa ja Norjassa. Flexit valmistaa vuosittain noin 12 000 ilmanvaihtokonetta ja on yksi suurimmista iv-konevalmistajista pohjoismaissa.

Tehdastakuu 5 vuotta

Flexit Spirit ja Nordic -sarja on suunniteltu pohjoismaiden olosuhteisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimintavarmuuteen, energiansäästöön ja asumismukavuuteen. Tuotteen laadun merkiksi Flexit-ilmanvaihtolaitteille myönnetään ainutlaatuinen 5-vuoden takuu!

Suodatin tilaus

Tilaa tästä Flexit Spirit ja Nordic S -ilmanvaihtokoneiden suodattimet. Flexit ilmavaihtokoneiden suodatinsarjapaketti sisältää aina sekä tulo- että poistoilmansuodattimen korkealla F7 suodatintasolla. Alkuperäiset Flexit suodattimet ovat tutkitusti erittäin laadukkaita.