Pienet Flexit -ilmanvaihtokoneet

Flexit

Flexit on vuonna 1974 perustettu norjalainen ilmanvaihtoyritys. Flexit kehittää, tuottaa ja markkinoi energiatehokkaita tuotteita, palveluita ja ratkaisuja puhtaaseen ja raikkaaseen sisäilmaan asuin- ja liikerakennuksissa. Flexit on Norjan markkinajohtaja asuinilmanvaihto- ja keskuspölynimureissa. Flexit työllistää 260 henkeä.

NORDIC-TUOTESARJAN ILMANVAIHTOKONEET VARUSTELTU KORKEAN HYÖTYSUHTEEN PYÖRIVÄLLÄ LÄMMÖNTALTEENOTTOLAITTEELLA SEKÄ ÄLYKKÄÄLLÄ OHJAUSJÄRJESTELMÄLLÄ.

Nordic-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet ovat uuden sukupolven ilmanvaihtokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Tuotesarjan koneet ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Kaikki konemallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla ja energiatehokkailla puhaltimilla. Uutena ominaisuutena Flexit on tuonut Nordic-sarjan ilmanvaihtokoneisiin älykkään Flexit GO-automatiikan, joka mahdollistaa ilmanvaihtokoneen etäohjaamisen mobiilisovelluksen kautta.

Flexit vuosihyötysuhde laskuri

Takuu 5 vuotta

Flexit Spirit ja Nordic -sarja on suunniteltu pohjoismaiden olosuhteisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimintavarmuuteen, energiansäästöön ja asumismukavuuteen. Tuotteen laadun merkiksi tehdas myöntää 5 vuoden takuun.

Tehtaat

Flexit-tuotteet valmistaa norjalainen ilmanvaihtokonserni, jolla on jo yli 40 vuoden laaja kokemus erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen kehittämisestä. Kaikki tuotteet on valmistettu pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. Konsernin modernit tehtaat ja testilaboratoriot sijaitsevat Ruotsissa ja Norjassa. Flexit valmistaa vuosittain noin 12 000 ilmanvaihtokonetta ja on yksi suurimmista iv-konevalmistajista pohjoismaissa.

Suodatin tilaus

Tilaa tästä Flexit Spirit ja Nordic S -ilmanvaihtokoneiden suodattimet. Flexit ilmavaihtokoneiden suodatinsarjapaketti sisältää aina sekä tulo- että poistoilmansuodattimen korkealla F7 suodatintasolla. Alkuperäiset Flexit suodattimet ovat tutkitusti erittäin laadukkaita.