Huoneilmanvaihtolaitteet


Flexit-huoneilmanvaihtolaite tarjoaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilassa.

Tämä puolestaan takaa hyvän sisäilman ja paremman mukavuuden. Tuotteiden kautta huoneeseen tulee puhdasta, suodatettua ja raikasta ilmaa ja poistavat käytetyn ilman. Huoneilmanvaihtolaitteet keräävät lämmön talteen ja säätävät tuloilman lämpötilaa tuottamatta kylmää vetoa. Tuotteissa on moderni ohjaus, ja ne voidaan asentaa yksittäin, pareittain tai sarjana.

  • Tasapainoinen ilmanvaihto erillistilaan.
  • Lämmön talteenotto 70–80 %
  • Takaa hyvän ja miellyttävän sisäilman
  • Suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
  • Yksinkertainen ja nykyaikainen ohjaus käyttäjän tarpeiden mukaan
  • Helppo asennus

Huoneilmanvaihtolaite Roomie One Wifi

Roomie One Wifi tarjoaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilaan. Käytetty sisäilma poistuu lämmönvaihtimen kautta, joka kerää lämmön talteen ennen puhallinta. Kylmä ulkoilma lämmitetään ja suodatetaan ja syötetään sitten huoneeseen tuloilmana. Ilman suunta vaihtuu 70 sekunnin välein. Kun asennetaan kaksi tällaista huoneilmanvaihtolaitetta, tilaan saadaan tasapainoinen ilmanvaihto. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla useita ilmanvaihtolaitteita voidaan kytkeä yhteen ja ohjata Android-/iOS-sovelluksen kautta. Siten asennus on hyvin yksinkertainen eikä ohjaukseen tarvita kaapelointia. Sähköasentajaa ei tarvita, sillä huoneilmanvaihtolaitteen toimitukseen kuuluu valmiiksi asennettu virtajohto ja pistoke. Lämpimällä kaudella huoneilmanvaihtolaitteen voi asettaa tuuletustilaan, jolloin se tuulettaa ilman lämmön talteenottoa. Roomie One Wifissä on suodattimen varoitustoiminto, kosteustunnistin ja ajastintoiminnot.

Huoneilmanvaihtolaite Roomie Dual

Roomie Dual tarjoaa tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilaan. Laitteen kaksi tuuletinta takaavat jatkuvan tasapainoisen tulo- ja poistoilman. Keraaminen lämmönvaihdin ottaa lämmön talteen poistoilmasta ja säätää suodatetun tuloilman lämpötilaa. Sähköasentajaa ei tarvita, sillä huoneilmanvaihtolaitteen toimitukseen kuuluu valmiiksi asennettu virtajohto ja pistoke. Lämpimällä kaudella huoneilmanvaihtolaitteen voi asettaa tuuletustilaan, jolloin se tuulettaa ilman lämmön talteenottoa. Roomie Dual Wifin voi asentaa kosteaan tilaan, ja laitteessa on suodattimen varoitustoiminto, kosteustunnistin ja säädettävät ajastintoiminnot.

Huoneilmanvaihtolaite Eq 2

Eq 2 on täydellinen sarja, johon kuuluu kaksi yhteisesti ohjattua huoneilmanvaihtolaitetta. Laitteet tarjoavat tasapainoisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton erillistilaan. Toinen huoneilmanvaihtolaite huolehtii poistoilmasta ja toinen tuottaa suodatettua, lämpötilasäädettyä tuloilmaa. Lämmönvaihdin ottaa lämmön talteen poistoilmasta ja lämmittää sitten tuloilmaa. Huoneilmanvaihtolaitteiden toiminta vaihtuu tulo- ja poistoilman välillä 70 sekunnin välein. Lämpimällä kaudella huoneilmanvaihtolaitteet voi asettaa tuuletustilaan, jolloin se tuulettaa ilman lämmön talteenottoa. Molempia laitteita ohjataan yhteisellä ohjaustaululla, johon on kytketty signaalikaapelit. Ohjaustaulu kytketään kiinteästi verkkovirtaan. Eq 2:ssa on suodattimen varoitustoiminto ja ajastintoiminnot.

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.