Myymälätuotteet


Järjestys ennen kaikkea

Flexitin esittelyseinässä jokaisella tuotteella on oma paikkansa. Tuulettimet, ritilät, venttiilit, putket ja lisätarvikkeet sijaitsevat näkyvästi loogisissa paikoissa. Asiakas saa yhdellä silmäyksellä yleiskuvan koko valikoimasta ja pystyy helposti valitsemaan itseään kiinnostavan tuotteen.

Tyylikkyys

Esillepanojärjestelmä on paitsi selkeä myös silmää miellyttävä. Hyvä järjestys houkuttaa pysähtymään ja tutustumaan tarkemmin. Kaikki tuotteet saavat edustavimman puolensa esille. Kokonaisuus huokuu tyyliä ja laatua.

Joustavuus

Flexitin esillepanojärjestelmä koostuu moduuleista. Sitä on helppo mukauttaa myymälän ja omien tarpeiden mukaan. Tilasta ja tuotevalikoimasta riippuen voidaan hyllykokonaisuus rakentaa yhdestä tai useammasta modulista. Modulien määrästä riippumatta voit räätälöidä kunkin moduulin sisällön asiakkaittesi tarpeita vastaavaksi.

Monipuolisuus

Flexitin ilmanvaihtotuotteiden valikoima on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Siihen kuuluu paitsi suuri määrä eri tarpeisiin sopivia kostean tilan tuulettimia, myös runsaasti raitisilmaventtiileitä, ritilöitä, läpivientipeltejä, ilmapeltejä sekä putkikanavia asennustarvikkeineen.

Myymälätuotteet hinnasto 2016

Myymälätuotteet esite

Myymälätuotevalikoima

Esimerkit

Esimerkki 1

Esimerkki 2

Esimerkki 2

Tuotteet


. Venttiilit

Venttiilit

. Kylpyhuonepuhaltimet ja lämmönsiirtimet

Kylpyhuonepuhaltimet ja lämmönsiirtimet

. Ilmanvaihtokanavat

Ilmanvaihtokanavat

. Kanavapuhaltimet

Kanavapuhaltimet

. Keskuspölynimurit

Keskuspölynimurit

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.