Enerline vesikiertoinen lattialämmitys – asennusjärjestelmät

Enerline® vesikiertoinen lattialämmitys kaikkiin rakenneratkaisuihin

Monipuolisten asennusmahdollisuuksiensa ansiosta järjestelmä soveltuu käytettäväksi kaikissa rakenneratkaisuissa, mahdollistaen myös eri putkitustapojen hyödyntämisen. Laaja putkivalikoima varmistaa sen, että jokainen kohde voidaan suunnitella yksilöllisesti.

 

Asuntotuotanto

Kerrostalot, rivitalot, hoivakodit ja muut asuntotuotannon kohteet ovat yksi Enerlinen pääkohderyhmistä. Järjestelmä suunnitellaan kohteeseen aina yksilöllisesti ja tarpeen mukaisesti. Enerline® vesikiertoinen lattialämmitys on varma, turvallinen ja kestävä valinta kaikkiin asuntotuotannon kohteisiin.

Saneerauskohteet

Järjestelmä mahdollistaa useita toimivia ratkaisuja eri saneerauskohteiden tarpeisiin. Enerlinen laaja valikoima sisältää lukuisia lämmönluovutukseen liittyviä tuotteita sekä erityyppisiä eristeratkaisuja. Järjestelmä on suunniteltu toimimaan myös betonirakenteisissa saneerauskohteissa, joissa sen etuna on edistyksellinen uritusmenetelmä.

Julkiset tilat

Enerline® vesikiertoinen lattialämmitys on kasvanut merkittäväksi järjestelmätoimittajaksi koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten tilojen lämmönjakojärjestelmiä suunniteltaessa. Monipuolisten asennusmahdollisuuksiensa ansiosta järjestelmä soveltuu käytettäväksi kaikissa rakenneratkaisuissa, mahdollistaen myös eri putkitustapojen hyödyntämisen. Laaja putkivalikoima varmistaa sen, että jokainen kohde voidaan suunnitella yksilöllisesti.

Omakotitalot

Enerline® vesikiertoinen lattialämmitys on laadukas ja toimintavarma valinta viihtyisään omakotiasumiseen. Järjestelmä koostuu erittäin kestävistä komponenteista, ja sen asennettavuus on poikkeuksellisen hyvä. Monipuolinen ohjausvalikoima ja laadukkaat virtausmittarilliset jakotukit takaavat tilaan tasaisen lämmön sekä vaivattoman ylläpidon.

Sulanapito

Sulanapitoon Enerline® tarjoaa kattavan ohjausvalikoiman sekä markkinoiden laajimman putkistovalikoiman. Järjestelmä soveltuu mainiosti kaikkiin sulanapitokohteisiin, esimerkiksi piha-alueille, kaduille ja rakennusten sulanapitotiloihin.