Viessmann ilma-vesilämpöpumput

Viessmann

Viessmann-konserni on yksi johtavista lämmitys-, teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Kattavan tuotevalikoimansa ansiosta Viessmann tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja. Heatcolla jakelussa tehokkaat järjestelmät, joiden tehot ovat 6–45 kW kaikille käyttöalueille. Perheyritys perustettiin vuonna 1917. Viessmannilla on 12 000 työntekijää ympäri maailman.


Uuuden sukupolven Vitocal 250-A & 252-A

Luotettavampi, kompaktimpi ja ympäristöystävällisempi – vielä  aiempaa enemmän. Viessmannin uuden, innovatiivisen lämpöpumpputeknologian avulla ympäristön lämpöä voidaan käyttää erityisen tehokkaasti lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Uusissa Vitocal 250-A ja 252-A -sarjan lämpöpumpuissa käytetään ”vihreää” kylmäainetta R290 (propaani), joka on erityisen ympäristöystävällistä ja jonka GWP100 (Global Warming Potential) on erittäin alhainen 0,02.

 

Viessmann ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput ovat jo yksi yleisimmin käytetyistä lämpöpumpuista. Suosion taustalla ovat suhteellisen alhaiset investointikustannukset ja monipuoliset asennusvaihtoehdot.

Viessmann ilma-vesilämpöpumpussa on kaksi osaa. Sisäyksikössä, sekä ulkoyksikössä on molemmissa erittäin hiljainen käyntiääni.

Ääni- ja tilavaatimuksilla on keskeinen asema ilma- ja vesilämpöpumpuissa. Viessmann split-lämpöpumpuissa nämä molemmat tekijät on otettu huomioon ja ne toteutuvat käytännössä optimaalisesti.

Split-lämpöpumput

Viessmann Split-lämpöpumppu koostuu sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä, jossa ulkoyksikkö sisältää kaikki komponentit, jotka voivat aiheuttaa ääntä. Näitä ovat tuuletin, höyrystin ja kompressori.

Sisäyksikkö on siis kompakti ja se voidaan asentaa hyvin joustavasti taloon. Se sisältää vain lauhduttimen, kiertovesipumpun ja ohjaus- ja turvallisuustekniikan. Se on myös erittäin hiljainen, mikä ei johdu pelkästään jaosta, vaan myös yhteensovitetuista komponenteista ja harkitusta, äänioptimoidusta suunnittelusta.

Monoblock ilma-vesilämpöpumput

Viessmann Monobloc-versiossa kaikki lämmön talteenoton kannalta tärkeät komponentit sijaitsevat lämpöpumpun sisällä. Koska sisä- ja ulkoyksikön väliset yhdysjohdot ovat vain vedellä täytettyjä, voidaan laitteet ottaa nopeasti ja helposti käyttöön. Järjestelmän asentamiseen ei tarvita kylmälupia. Järjestelmän käyntiääni on erittäin hiljainen, joten laite voidaan sijoittaa hyvin myös asuintiloihin.