Viessmann Vitocell-varaajat

Viessmann

Viessmann-konserni on yksi johtavista lämmitys-, teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Kattavan tuotevalikoimansa ansiosta Viessmann tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja. Perheyritys perustettiin vuonna 1917. Viessmann on kansainvälisesti suuntautunut: 22 tuotantoyhtiötä 11 maassa, myyntitoimintaa 74 maassa, maailmanlaajuisesti 120 myyntikonttoria ja 12 000 työntekijää ympäri maailman.


Viessmann Vitocell käyttövesivaraajat

Käyttövedenlämmittimen sisäpinnoite on ratkaiseva tekijä veden lämmittämisen hygienisyydessä.  Vitocell 100 -tuotteiden ceraprotec-emalipinnoite turvalliseen ja pitkäikäiseen suojaan korrosiota vastaan. Viessmannin käyttövesivaraajalle on ominaista korkea hyötysuhde, monipuolisuus ja helppo asennus. Viessmann Vitocell-varaajavalikoimasta löydät sopivan käyttövesivaraajan jokaiseen tarpeeseen.

Käyttövesivaraaja

Viessmann Vitocell 100-VKylmän ja lämpimän veden tarve on joka taloudessa erilainen. Se vaihtelee asukasluvun ja peseytymistapojen mukaan. Käyttövesivaraajan on tuotettava riittävästi lämmintä vettä myös silloin, kun useamman perheen talossa tarvitaan lämmintä vettä yhtä aikaa monessa eri paikassa. Viessmann Vitocell-käyttövesivaraajat täyttävät nämä tarpeet joka kannalta ja ne on mitoitettu myös suurempaa tarvetta varten.

Viessmann Vitocell 100-V

 

Kaksivaiheinen käyttövesivaraaja

Viessmann Vitocal käyttövesivaraaja 100-B

Kaksivaiheiset käyttövesivaraajat tuottavat käyttövettä erillisellä lämpökierukalla, joka liitetään suoraan aurinkojärjestelmään. Ylemmässä osassa lämpökierukalla lämmitetty vesi lämmitetään vielä lisäksi lämpökattilassa.

Viessmann Vitoclall 100-B

 

 

Lämmitysveden puskurivaraaja

Lämmitysveden puskurivaraajat ovat varaajia, joissa sillä hetkellä tarpeeton ylimääräinen energia kierrätetään lämpövaraajaan (lämmityskattila, lämpöpumput, kaukolämpölaitos, mikro lämmön ja sähkön yhteistuotanto, aurinkoenergiajärjestelmät) ja tarpeen mukaan luovutetaan lämmitysjärjestelmään. Yhdistelmävaraaja on lämminvesi-puskurivaraajan ja puskuri-vedenlämmitimen yhdistelmä. Lämmönotto käyttöveden lämmittämiseen tapahtuu lämminvaihtimen avulla.

Viessmann Vitocell 100-E