Ilmanvaihtokanavat

Flexit tuotevalikoima sisältää erittäin monipuolisen tuotevalikoiman sekä uudis- että saneerauskohteisiin tarkoittuja ilmanvaihtotuotteita. Uudiskohteissa käytetään tyypillisesti kierresaumakanavaa, jota on saatavilla myymälöihin erinomaisesti soveltuvana 1,15 ja 2 m mittaisena putkena sekä myös perinteisempänä 3 ja 6 m pitkänä putkena.

Muovisen ilmanvaihtokanavat liitososineen sekä taipuisat alumiinikanavat ja äänenvaimentimet ovat taas sellaisia tuotteita, joilla ilmanvaihtosaneerauksesta tehdää helppoa ja kustannustehokasta.

Pyöreä peltinen kierresaumakanava

peltinen kierresaumakanava

Lindab Safe – tuotteista voidaan rakentaa täydellinen kanavajärjestelmä, joka koostuu pyöreistä kanavista, kanavaosista ja äänenvaimentimista. Järjestelmä perustuu EPDM-kumista valmistettuun kaksoistiivisteeseen, joka tekee osien asentamisesta nopeaa ja helppoa. Lindab Safe – kanavajärjestelmällä saavutetaan D-tiiviysluokan kanavisto.

Tuoteperhe kattaa laajan valikoiman tuotteita teollisuuden, liikerakentamisen ja asuntorakentamisen tarpeisiin. Eri materiaaleista valmistettuina tai pinnoitettuina tuotteet soveltuvat myös korkeiden hygieniavaatimusten kohteisiin, kuten puhdastiloihin, sairaaloihin sekä elintarviketeollisuuteen.

Muoviset ilmanvaihtokanavat

Muovista ilmanvaihtokanavaa on saatavilla sekä pyöreänä seinän rakenteisiin erittäin helposti upotettavana kantikkaana vaihtoehtona. Pyöreän kanavan halkaisija on 100 mm ja kantikkaa kanavan koko on 55 x 110 mm. Molempiin kanavavaihtoehtoihin on saatavilla monipuolinen liitososavalikoima, joka sisältää paljon erilaisia haaroja, kulmia, kiinnittimiä ja muutoliittimiä.

Muoviset kanttikanavat

Taipuvat alumiiniset ilmanvaihtokanavat

Taipuisia alumiinisia ilmanvaihtokanavia on saatavana kokoluokissa 100, 125, 150 ja 160 mm. Tavallisen kanavan lisäksi on saatavana kasaan puristettuna, eristettynä ja ääntävaimentavana. Lisäksi valikoima sisältää taipuisia äänenvaimentimia, joiden avulla saneerauskohteen koneen vaihdon yhteydessä tehtävä kanavamuutokset ja äänenvaimennus on helppo toteuttaa.

Eristys ilmanvaihtokanaviin

Flexitin ilmanvaihtoeristeen avulla säästetään hankinta-, kuljetus-, varastointi- ja asennuskustannuksissa. Eriste vie pakattuna vähän tilaa, joten sitä on helppo siirrellä työmaalla ja asennusvaiheessa aikaa säästyy, koska eriste saadaan vedettyä yhtenä sukkana kanavan päälle, jopa kulmien ja haarojen yli.

Joustavat muoviset ilmanvaihtokanavat

Flexit joustava ilmanvaihtokanava on erinomainen tuote saneerauskohteessa, jossa tilaa on vähän eikä olemassa olevia rakenteita haluta purkaa kanavan tieltä. Säädettävä taipuisa muovikanava puolestaan tunnetaan myös lisänimellä Ongelman Ratkaisija. Kanavan halkaisijaa voidaan säätää välillä 50-100 tai 75-120 mm., joten niillä todella ratkaistaan monen monta ongelmaa ilmanvaihtosaneeraustyömaalla.