Venttiilit

Valikoimassamme on runsas valikoima erilaisia koneellisen ilmanvaihdon päätelaitteita ja venttiileitä niin rakennuksen sisä kuin ulkopuolellekin. Tuotemerkkeinä venttiilivalikoimassamme ovat Flexit ja Lindab tuotteet. Molemmat tuotemerkit ovat saatavilla myymäläpakattuina versioina.

Combibox ja jäte-/raitisilma

Combibox-yhdistelmälaite asennetaan rakennuksen ulkoseinään ja siihen kytketään ilmanvaihdo raitis- ja jäteilmakanavat. Combiboxin avulla vältytään jäteilmaläpiviennin tekemiseltä vesikatteeseen. Tuoteruhmä sisältää myös muita erilaisia ulkoseinään asennettavia säleikköjä, joiden avulla suojataan ilmanvaihtokanavaa ulkoilman epäpuhtauksilta.

Ilmanvaihtoventtiilit

Flexit ja Lindab ilmanvaihtoventtiilivalikoima sisältää erilaisia malleja muovisisia ja teräksisiä tulo- ja poistoilmaventtiileistä.

Flexit venttiilivalikoimasta löytyy moniin eri käyttötarkoituksiin soveltuvia painovoimaisen ilmanvaihdon venttiileitä, ritilöitä ja siirtoilmasäleikköjä. Venttiileitä on saatavilla myös kokonaisuuksina, jotka sisältävät molemmin puoliset venttiilit/ritilät sekä tarvittavan määrän sopivaa kanavaa.

Venttiilit

Flexit-venttiilit ovat painovoimaisen ilmanvaihdon sisä- ja ulkopuolisia osia. Venttiileitä ja ritilöitä löytyy useita eri malleja sekä väri- että kokovaihtoehtoja.

Kokonaiset venttiilit

Flexitin kokonaiset venttiilit sisältävät kaikki tarvittava osat painovoimaisen ilmanvaihdon läpiviennin tekemiseen. Paketissa on sisäpuolen venttiiliosa, ulkopuolen ritilä sekä läpivientikanava. Paketteja on saatavana erilaisilla venttiileillä, ritilöillä ja myös äänenvaimennuksella.

Rakoventtiilit ja siirtoilmaritilät

Ikkunanpuitteissa käytettäviä rakoventtiilejä on saatavana valkoisina ja eloksoituina pituuksina 40 cm ja 50 cm. Siirtoilmaritilöitä käytetään ilmanvaihtoon ovien, seinien, kaappien läpi ja niillä voidaan varmistaa esimerkiksi jääkaapin yläpuolinen ilmanvaihto keittiössä. Siirtoilmaritilöitä on saatavana eri kokoja, teräksisinä, muovisina ja puisina.