Kiinteistöviemärit


Wafix PP -kiinteistöviemärijärjestelmä

Wafix PP on iskunkestävä ja luja, kaikkiin asennuksiin sopiva kiinteistöviemäri. Se kestää hyvin aggressiivisia voimakkaita nesteitä ja sopii siksi jätevesien johtamiseen myös sairaaloissa ja teollisuustiloissa. Wafix PP -järjestelmän osilla on lisäksi hyvä lämmönkestävyys. Viemäri täyttää EN 1451 -standardin vaatimukset, ja sille on myönnetty Nordic Poly Mark -merkintäoikeus. Wafix PP -kiinteistöviemärijärjestelmän osat on valmistettu kierrätettävästä polypropeenista (PP), joka antaa putkille ja yhteille hyvät kemialliset ja mekaaniset ominaisuudet: viemäri kestää hyvin myös lämpimiä ja syövyttäviä nesteitä.

Kiinteä öljynkestävä Fixlock® -tiiviste

Ainutlaatuinen, öljynkestävä Fixlock® -tiiviste takaa liitoskohtien 100 prosenttisen tiiveyden. Tiivisteen profiili vähentää putken ja tiivisteen välistä kitkaa, jolloin asennukseen ei tarvitse käyttää ylimääräistä voimaa.

Monipuolinen järjestelmä

Lämmönkestävä ja luja Wafix PP -järjestelmä kattaa putkikoot 32, 50, 75, 110 ja 160 mm. Putken väri on harmaa. Pinta-asennuksiin sopivat putkikoot 32 ja 50 mm on saatavana myös valkoisena. Rengasjäykkyydet ovat SN 4 ja SN 8.

Fixlock® säästää tilaa

Wafix PP vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri, sillä sen kolmesta kohtaa tiivistävä Fixlock® on muotoiltu siten, että muhvi on hyvin litteä.

Erinomainen äänenvaimennus

Fraunhofer-instituutissa SFS-EN 14366 -standardin mukaisesti suoritetuissa äänitestauksissa Wafix järjestelmä saavutti arvon 14 dB virtaamalla 2 l/s. Se tarkoittaa, että Wafix on vaimentavampi kuin monet markkinoilla olevat desibeliviemärit.

Tutustu tuotevalikoimaan Wavin Labkon sivuilla

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.