Lattia- ja seinäkeskukset

Tulvari on rakentamisessa jo käsite

Yhdessä asiakkaiden kanssa kehitetyt tuotteet ovat saaneet vahvan jalansijan ammattilaisten käytössä. Tulvari kehittää jatkuvasti LVI-toimialaa uusilla tuoteinnovaatioilla tavoitteenaan mahdollisimman jouheva toteutus ja turvallinen lopputulos. Tulvari-tuotteet ovat kotimaista suunnittelua ja valmistusta.

Vesitoimintojen suojakaukaloiden kehittäminen aloitettiin jo 2000-luvun alussa. Yhtiö aloitti yhden miehen pienyrityksenä, josta Tulvari-tuotemerkin tarina alkoi. Tulvari tähtää Suomen johtavaksi LVI-keskusten valmistajaksi. Tulvari on laajentanut tuotevalikoimaansa LVI-keskuksilla, keittiötuotteilla ja vaakamallisilla jakotukkikaapeilla.

Lattiakeskukset

Yhdessä asiakkaiden kanssa kehitettyjen lattiamallisten LVI-keskusten avulla rivitalojen lämmitys ja käyttövesijärjestelmät voidaan tehdä nopeasti valmiiksi jo ennen valuja. Tuotteiden avulla säästät asennuksen yhteydessä merkittävän määrän turhaa työtä ja työmaakäyntejä. Lisäksi asunnon suunnittelussa vähennät LVI-laitteiden tilantarvetta.

Seinäkeskukset

Tulvari Seinäkeskusten avulla kerros- ja rivitalojen lämmitys ja käyttövesiverkostot voidaan toteuttaa tehokkaasti pieneen tilaan. Seinäkeskus voidaan asentaa joko seinän pintaan tai runkotolppien väliin. Keskus on pulverimaalattu valkoiseksi ja se sisältää vuodonilmaisulevyn. Seinäkeskukset varustetaan valmiiksi suunnitelmien mukaan käyttövesi- ja lämmitysjakotukeilla. Seinäkeskuksen hintaan vaikuttaa jakotukkien pituuden lisäksi lämmityskanaalien liittymien koko.