Kokemuksia


Juuso Jämsen, LVI-JuPu: “Heatcolta saa hyvän palvelun”

LVI-JuPu toteuttaa kaikkia putkialan töitä aina lämmityksestä ilmanvaihtoon niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Yhden miehen yritys ostaa Heatcolta pääsääntöisesti LVI-suunnittelua sekä lattialämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyviä tuotteita. Yhteistyö on sujunut hyvin.

LVI-JuPu toimii ympäri Suomen, mutta toiminnan pääpaino on Keski-Suomen alueella. Yrittäjänä toimii putkiasentaja Juuso Jämsen. Toiminta alkoi vuonna 2013. Tällä hetkellä Jämsen on itse yrityksen ainoa työntekijä, mutta töitä alkaa olla niin paljon, että hän harkitsee parhaillaan toisen työntekijän palkkaamista. Kohteet ovat yleisesti omakoti- tai rivitaloja.

– Parisen vuotta sitten toiminimi vaihtui osakeyhtiöksi. Heatco on ollut mukana aina toiminnan alusta asti, kun perustin yrityksen. Pyysin heiltä tarjouksen ja totesin, että Heatcolta saa tavaraa hyvällä hinnalla, Jämsen kertoo.

– Ostan Heatcolta LVI-suunnittelua ja lattialämmitykseen sekä ilmanvaihtoon liittyviä tuotteita ja tarvikkeita. Oikeastaan varmaankin lähes kaikkea, mitä heillä tarjonnassa on, hän lisää.

“Tavaran on aina saanut saman tien, kun on jotain hakenut”

Jämsen noutaa tilaamansa tuotteet suoraan Heatcon noutovarastolta Jyväskylästä. Tilaukset ja yhteydenpito hoituvat aina saman, tutun myyjän kanssa. Tämä on Jämsenin mielestä erittäin hyvä asia.

– Tavaran on aina saanut saman tien, kun on jotain hakenut. Heatcon tuotteissa ei ole ollut mitään valittamista. Olen ollut niihin tyytyväinen, Jämsen sanoo.

– Olen hoitanut asiat yhden, tietyn myyjän kanssa. Hän tietää aina, mistä kohteesta on kysymys. Myyjän saa kiinni yleisesti ihan hyvin. Jos hän ei vastaa puhelimeen, niin soittaa pikaisesti takaisin, Jämsen summaa.

“Heatco on ollut hyvä kumppani”

Jämsen on tyytyväinen myös Heatcon LVI-suunnitteluun. Suunnittelu on tehty hänen lähettämiensä kuvien ja tietojen perusteella. Valmiit suunnitelmat ovat tulleet aina hyvissä ajoin. Yhteistyö on sujunut hyvin ja sitä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

– Heatco on ollut hyvä kumppani, Jämsen kiteyttää.

– Heatcolta saa hyvän palvelun, hän päättää.

lvi jupu
basso kivitalo oy

Olli Koivunen, Basso-Kivitalo: “Heatco on ollut meille tärkeä kumppani”

Basso-Kivitalo rakentaa pääkaupunkiseudulla sekä omakotitaloja että kerrosja rivitaloja. Heatco vastaa kaikkien kohteiden LVI-suunnittelusta sekä toimittaa tarvittavat ilmanvaihtokoneet ja liesikuvut. Yhdessä suunniteltujen toimintamallien ansiosta on yhteistyö helppoa kaikille.

Omakotitalorakentamisen lisäksi toimii Basso-Kivitalo myös aluerakentajana. Omakotitalot rakennetaan kuluttaja-asiakkaille talotehdasmaisesti avaimet käteen-toimituksena. Aluerakentaminen on viime aikoina painottunut pitkälti kerrostalojen rakentamiseen.

– Tällä hetkellä rakennamme keskimäärin 300-400 huoneistoa ja 20-30 omakotitaloa vuodessa, kertoo Basso-Kivitalon tuotantojohtaja Olli Koivunen.

Tahtotila toimintamallien kehittämiseen

Basso-Kivitalo ja Heatco ovat tehneet yhteistyötä nyt noin kolmen vuoden ajan. Heatco vastaa kaikkien Basso-Kivitalon kohteiden LVI-suunnittelusta ja toimittaa tarvittavat ilmanvaihtokoneet sekä liesikuvut. Yhteistyö sai alkunsa siitä, kun Basso-Kivitalo tarvitsi kumppanin LVI-suunnitteluun.

– Heatcolla oli alusta asti selkeä tahtotila osallistua toimintamallien ja prosessin kehittämiseen. He pelaavat hyvin yhteen myös muiden yhteistyökumppaniemme kanssa, Koivunen muistelee.

– Toimimme kumppanuuspohjalta. Yhteistyön alkaessa teimme melko nopeasti vuosisopimukset ja nyt Heatco vastaa kaikista kohteistamme, hän lisää.

Toimintavarmat ja hinta-laatusuhteeltaan hyvät ilmanvaihtokoneet

Yhteistyön määrä on vuosien varrella kasvanut Basso-Kivitalon kasvun myötä. Erilaisissa kohteissa on käytössä lähes koko Heatcon huoneistokohtaisten ilmastointikoneiden mallisto aina pienimmistä koneista isompiin. Heatcon maahantuomat Flexitilmanvaihtokoneet saavat Koivuselta kiitosta toimintavarmuudestaan sekä hyvästä hintalaatusuhteestaan.

– Olemme joskus miettineet muitakin, mutta todenneet, että Flexit-ilmanvaihtokoneet ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Myös huoltoverkosto on pääkaupunkiseudulla hyvä, Koivunen sanoo.

Basso-Kivitalon kohteista vastaavat Heatcolla aina samat, nimetyt suunnittelijat. Myös asennuksessa käytetään samoja urakoitsijoita. Koivusen mukaan tämä helpottaa toimintaa huomattavasti.

– Urakkarajat ovat muillekin kumppaneille selvät. Samojen suunnittelijoiden pysyvyys on todella tärkeää, koska he tietävät meidän kohteemme ja kaikki saadaan suunniteltua kerralla siten, miten haluamme. Suunnittelijat ovat mielestäni hyvin ammattitaitoisia. Kysymyksiin saa vastaukset nopeasti ja he ottavat myös aktiivisesti selvää, jos eivät voi antaa suoraa vastausta heti, Koivunen avaa.

Heatco tukemassa Basso-Kivitalon kasvua

Toimintamalleja ja prosessia on kehitetty yhdessä Heatcon kanssa koko yhteistyön ajan. Kun erilaiset ratkaisut on mietitty valmiiksi kohteisiin sopiviksi, on suunnittelua ja toteutusta pystytty myös hinnoittelemaan etukäteen.

– Ehdottomasti merkittävin asia on prosessin kehittäminen yhteistyössä muiden kumppaniemme kanssa. Se helpottaa meidän jokapäiväistä työtämme paljon, kun suunnitteluohjeistus ja toimintamallit on saatu kehitettyä pitkälle. Tiedämme saavamme toimivan sekä laadukkaan lopputuloksen, Koivunen summaa.

– Loppukäyttäjälle voimme kertoa itse vuosien kokemuksella sen, mitä heille on asennettu ja kuinka se toimii. Luottamus siihen, että homma pelaa, on aika vahva, hän jatkaa.

– Heatco on ollut meille tärkeä kumppani ja tukemassa yrityksemme kasvua. Näillä näkymin yhteistyö tulee jatkumaan vielä useita vuosia aina hamaan tulevaisuuteen saakka, Koivunen kiteyttää.

Olli Viljamaa, Taita Oy: “Heatco on dynaaminen, monipuolinen ja palvelualtis”

Taita Oy hankkii Heatcolta LVI-suunnittelua, lattialämmitysputkistoja sekä ilmanvaihtokanavistoja ja -koneita. Yhteistyössä Heatcon kanssa Taitan on ollut mahdollista lisätä omaa myyntiään sekä kasvattaa asiakastyytyväisyyttä.

Taita toimii pääosin Uudenmaan alueella. Suurin osa toiminnasta keskittyy kuluttajaasiakkaiden lämmitys- ja putkistoremontteihin. Sen lisäksi toimintaan kuuluvat kiinteistökohteiden lämmitys- ja putkistoremontit sekä uudiskohteiden talotekniikkaan liittyvät työt. Yhteistyö Heatcon kanssa alkoi vuonna 2016. Yhteisiä kohteita on vuosittain noin 30.

– Heatco on ollut meille oikein oiva yhteistyökumppani. Saamme heidän kauttaan LVIsuunnittelun, lämmitysputkistot sekä ilmanvaihtokanavistot ja -koneet kohteeseen oikein mitoitettuna. Jonkin verran heiltä tulee myös viemäriputkistotoimituksia, kertoo Taitan kehitysjohtaja ja toinen perustaja Olli Viljamaa.

– Heatco tuli meille tutuksi heti toimintamme alussa yhteisen yritysmaailman kontaktin kautta, joka suositteli heitä. Siitä asti olemme yhteistyötä tehneet, Viljamaa summaa.

Nopeaa suunnittelua laadukkailla tuotteilla

Taita on myyntiorientoitunut yritys, joka keskittyy toteutukseen ja asennukseen. LVIsuunnittelu on ulkoistettu Heatcolle, jolla on Viljamaan mukaan heidän tarvitsemaansa osaamista. Heatco toimittaa tekemänsä suunnitelman mukaiset tarvikkeet suoraan kohteeseen.

– Saamme suunnitelmat nopeasti ja ne palvelevat myös asennuspuolta voimakkaasti. Voimme saada tarvittaessa jopa KVV-vastaavan palvelua. Tavaran toimitus suoraan kohteisiin on ollut meille sopiva, dynaaminen toimintamalli, Viljamaa kuvailee.

– Olemme jalostaneet yhteistyötämme niin pitkälle, että voimme laskea tarjoukset usein jo etukäteen valmiiksi. Heatcon tarjoama kokonaisuus on laajuudessaan varsin kattava, Viljamaa sanoo.

– Mielestäni Heatcon tuotteet ovat varsin laadukkaita ja palvelevat sitä asiakkaan tarvetta erinomaisen hyvin. Yhtenä etuna voidaan mainita ilmanvaihtokoneiden pitkä, viiden vuoden takuu, joka on jo pieni kilpailuetu. Heatco myös kouluttaa meidän edustajamme heidän tuotteidensa osalta, hän jatkaa.

Luottamus tuo toimintaan vakautta

Viljamaa kokee, että yhteistyö Heatcon kanssa on tuonut myös Taitan omaan liiketoimintaan vakautta. Vakaus ja varmuus syntyvät luottamuksesta yhteistyökumppanin, eli tässä tapauksessa Heatcon toimintaan.

– Tietää, että kun heille tilauksen laittaa, niin saa sitä mitä odottaa. Se, että voimme luottaa kumppaniimme, luo varmuutta myös omaan toimintaamme. Luottamus on erittäin tärkeää näinkin hektisessä ympäristössä, jossa me toimimme, Viljamaa painottaa.

– Me haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua, ja Heatco on omalla toiminnallaan kyennyt vastaamaan siihen hyvin. Yhteistyön kautta olemme pystyneet lisäämään omaa myyntiämme sekä kasvattamaan asiakastyytyväisyyttä, Viljamaa kertoo.

– Heatco on dynaaminen, monipuolinen ja palvelualtis. Voin lämpimästi suositella heitä. Heidän toimintamallinsa on tätä päivää lähellä!

taita oy
koski & saloranta

Laadukkaita tuotteita luotettavasti

Etelä-Suomessa toimiva Koski & Saloranta on erikoistunut lämpöpumppujen ja lattialämmitysten asennuksiin sekä lämmitysjärjestelmien saneerauksiin. Heatco toimittaa Koski & Salorannalle kaikki Iämmitys- ja ilmanvaihtosuunnitelmat ja lattialämmitykseen sekä ilmanvaihtoon liittyvät tarvikkeet. Yhteistyötä tehdään myös asennusten yhteydessä.

Tällä hetkellä Koski & Saloranta työllistää seitsemän henkilöä. Vuonna 2011 perustettu yritys on kasvanut hiljalleen vuosi vuodelta. Heatco on ollut mukana aina toiminnan alkuajoista lähtien. Heatcon tuotteet tulivat Koski & Salorannalle tutuksi jo ennen varsinaisen yhteistyön alkua.

– Teimme siihen aikaan töitä aliurakointina nykyiselle kilpailijallemme, joka käytti Heatcon tuotteita. Myöhemmin aloimme myös itse tarjota Heatcon tuotteita asiakkaillemme, koska ne olivat jo entuudestaan meille tuttuja ja olimme niitä asentaneet, kertoo yrittäjä Toni Koski.

– Heatcon kanssa olemme tehneet yhteistyötä nyt viimeiset neljä vuotta. Heidän tuotteensa ovat laadukkaita ja järkevän hintaisia. On helppoa, että saamme tuotteiden lisäksi myös suunnitelmat samasta paikasta. Etenkin alkuvaiheessa Heatco myös konsultoi ja auttoi meitä mukavasti, Koski muistelee.

Asentajaystävälliset ja laadukkaat tuotteet

Nyt Heatco toimittaa kaikki Koski & Salorannan tarvitsemat lämmitys- ja ilmanvaihtosuunnitelmat sekä lattialämmitys- ja ilmanvaihtotarvikkeet ja ilmanvaihtokoneet. Tuotteet toimitetaan Heatcon puolesta joko suoraan työmaalle tai sitten Koski & Salorannan Hyvinkäällä sijaitsevalle hallille.

– Käytämme Heatcon tuotteita vuosittain sadoissa kohteissa. Tuotteet ovat asentajaystävällisiä. Minun on myös helppo myydä niitä, sillä hinta-laatusuhde on kohdallaan. Ilmanvaihtokoneiden viiden vuoden takuu on hyvä myyntivaltti, Koski sanoo.

– Suunnittelupuolikin on toiminut hyvin. Olemme saaneet suunnitelmat ajallaan. Ja välillä kun tulee kiireisiä hommia, niin olemme saaneet suunnitelmat jopa parin päivän varoitusajalla. Mahdolliset muutokset ovat myös onnistuneet hyvin, Koski kiteyttää.

“Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä”

Yhteistyötä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa. Koski kokee Heatcon luotettavaksi tavarantoimittajaksi. Hänen mukaansa Heatcon tuotteisiin liittyviä reklamaatioita tulee loppukäyttäjiltä erittäin vähän. Ja jos reklamaatio tulee, niin asia saadaan hoidettua nopeasti ja hyvin.

– Vaikuttaahan se loppukäyttäjänkin elämään, kun homma toimii ja tuotteet ovat hyviä. Olemme saaneet Heatcon kanssa homman toimimaan ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, Koski kiteyttää.

– Ei ole mitään syytä, miksei yhteistyötä jatkettaisi, Koski päättää.

Heikkinen Yhtiöt, Miika Harinen: “Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Heatco ja Heikkinen Yhtiöt Oy ovat luoneet yhteisen lämpölattiakonseptin. Yhteisiä kohteita on vuositasolla keskimäärin 10-15. Yhteistyö on sujunut hyvin. Konsepti on muovautunut toimivaksi sekä molempia osapuolia hyödyttäväksi.

Heikkinen Yhtiöt Oy on Suomen suurin lattia-alan urakoitsija, jonka toimintaan kuuluvat erilaiset lattianpäällystystyöt. Heikkisen ja Heatcon yhteistä konseptia alettiin kehitellä vuonna 2011.

– Heatco toimittaa lattialämmitysjärjestelmän sekä lattiaeristeet ja Heikkinen vastaa urakoinnista sekä pumpputasoituksesta. Kolmas yhteistyökumppani toimittaa tasoitteet, kertoo Heikkinen Yhtiöiden pumpputasoiteosaston työpäällikkö Miika Harinen.

“Heatcon tuotteet ovat laadukkaita ja helposti asennettavia”

Yhteistyö sai alkunsa siitä, kun Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja alkoi etsiä lämpölattioiden toteutukseen sopivaa yhteistyökumppania. Etsinnässä oli järkevä kokonaisuus yhdeltä toimijalta. Heatcolta löytyivät hyvät tuotteet sopivalla konseptilla.

– Heatcon tuotteet ovat laadukkaita ja helposti asennettavia, Harinen kiteyttää.

– Konseptia on viety yhdessä eteenpäin. Se oli kaikkien osapuolten toive heti alussa. Tasoitepuolen kumppanit ovat tässä vuosien varrella vaihtuneet, mutta Heatco on pysynyt koko ajan yhtenä ja ainoana kumppanina. Se kertoo siitä, kuinka hyvin hommat ovat Heatcolla toimineet, Harinen kuvailee.

Molemmat kasvavat yhteisellä tekemisellä

Konseptia on myös markkinoitu yhdessä. Tähän mennessä yhteisiä kohteita on ollut vuositasolla noin 10-15. Tulevaisuudessa on tarkoitus kasvattaa volyymeja uusasiakashankintaan panostamisella.

– Koko ajan on ollut selvää se, että me molemmat kasvamme sillä yhteisellä tekemisellä. Olemme halunneet tehdä yhdessä myös markkinointia ja uusasiakashankintaa, Harinen sanoo.

– Heatcon suurin vahvuus on ollut se, että he haluavat aidosti auttaa urakoitsijaa saamaan uusia asiakkaita. Heidän kauttaan on tullut meille paljon uusia kohteita tarjottavaksi. Heatco on ollut korvaamaton markkinointiapu, hän jatkaa.

“Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Harinen kokee, että Heatco on ollut heille luotettava kumppani. Heikkinen Yhtiöiden ei ole kertaakaan tarvinnut harkita kenenkään toisen toimijan puoleen kääntymistä. Yhteistyö on kasvanut tasaista tahtia.

– Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa. Puheluihin ja sähköposteihin vastataan ja kysymyksiin saa aina vastaukset, Harinen summaa.

– Loppukäyttäjälle yhteistyömme tulokset eivät juuri silmin näy muuten kuin laadukkaana lopputuloksena, jonka pyrimme takaamaan laadukkailla tuotteilla ja työllä. Jos työtämme ei huomata, niin se kertoo yleensä siitä, että asiat ovat sujuneet aika hienosti, Harinen naurahtaa.

– Jos etsii luotettavaa kumppania, niin kyllä Heatco on se paikka, mihin kannattaa olla yhteydessä!

Heikkinen Yhtiöt oy

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.