Avoimet työpaikat


 

 

Klikkaa tästä ja tutustu Heatco kumppanuusohjelmaan (LVI-suunnittelutoimistoille)


Hae meille töihin

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja.

Heatcon tarina alkoi siitä, että asioita voi tehdä myös toisin. Vanhojen toimintamallien uudistaminen, LVI-alan rutiinien helpottaminen ja laatuun panostaminen ovat Heatcon peruspilareita, joihin jokainen Heatcolainen uskoo.

Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Tule osaksi Heatcon toimivaa tiimiä, jossa työkaverit ovat mukavaa porukkaa!

Päätuotteet ovat LVI-suunnittelu, lattialämmitys, lämmityslaitteet ja ilmanvaihtojärjestelmät. Laatu, tehokkuus, yksilöllisyys sekä kilpailukyky ovat tuotteiden ja palveluiden yhdistävät tekijät. Asiakkaitamme ovat mm. talotoimittajat, rakennusliikkeet, LVI-ammattilaiset ja rautakaupat. Tuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja asiakaskuntamme mahdollistaa ripeän kasvun tulevaisuudessakin.


HAEMME MYYNTIEDUSTAJAA / ASIAKASVASTAAVAA

Haemme myyjää vastaamaan uusasiakashankinnasta ja LVI-tarvikemyynnistä omille asiakkaillensa.

Me
Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Tule osaksi Heatcon toimivaa tiimiä, jossa työkaverit ovat mukavaa porukkaa!

Asiakasvastaavamme
Toimenkuvaan sisältyy monipuolinen valikoima myyntiä, uusasiakashankintaa, tarjouslaskentaa ja tilausten käsittelyä. Asiakasvastaamme hankkivat ja hoitavat omia asiakkaitaan ja tekemistä ohjaa oma henkilökohtainen tavoiteseuranta.

Sinä
Haemme positiivisen myynnillisen asenteen omaavaan oma-aloitteista LVI-alan ammattilaista. Sinulla on halu oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Työssä onnistuminen edellyttää myynnillistä ajattelua, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä, sekä erinomaisia sosiaalisia kykyjä.

Tarjoamme
Tarjoamme vakituisen, kokoaikatyön vakaassa kasvavassa yrityksessä. Työpiste voi sijaita Vantaalla, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa tai Kempeleessä. Seinäjoella ja Vaasassa toivomme hyvää ruotsin kielen taitoa. Palkkaus on kiinteä kk palkka + provisio.

Lisätiedot
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse 12.10.2018 mennessä osoitteeseen: pekka.aaltonen@heatco.fi. Lisätietoja tehtävistä saatavilla myös puhelimitse, Pekka Aaltonen P. 0400-721 802.


Heatco kumppanuusohjelma LVI-suunnittelijoille ja LVI-suunnittelutoimistoille  
(Valtakunnallinen kumppanuusohjelma 2018)

Haluaisitko perustaa LVI-suunnittelutoimiston tai löytää kumppanin jo olemassa olevalle LVI-suunnittelutoimistollesi? Heatco etsii kumppaneita joiden tehtäväkenttään voivat kuulua mm. LVI-suunnittelu, automaatiosuunnittelu, energiatodistukset, KVV/IV-valvonnat ja muut LVI-alan asiantuntijatehtävät.

Kaipaatko sparraajaa yrityksen perustamiseen tai kumppania, joko perustettavalle tai jo olemassa olevalle yhtiöllesi? Heatcon kasvustrategiaan sisältyy tavoite kasvattaa LVI-suunnitteluverkostoa eritasoisin kumppanuuksin. Kumppanuusohjelmamme kautta voimme olla mukana myös perustamassa uusia yrittäjävetoisia LVI-suunnittelutoimistoja eri puolelle Suomea. Heatco voi tarjota kumppaniyhtiöille tukea mm. myynti-, markkinointi-, it- ja henkilöstöasioissa sekä johtamiseen sekä talousasioihin liittyen. Mahdollisesti voimme myös tarjota työtä yrityksellesi. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen, jossa voimme keskustella lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Olemme myös kiinnostuneita esim. eläköitymässä olevista yrittäjistä tai yrityksistä, jotka haluavat tasata työtaakkaansa ostamalla tai myymällä omaa työtänsä kumppanuusohjelmamme kautta. Kauttamme voit myös löytää yrityksesi toiminnalle uuden jatkajan. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisätietoja:

Heatco Finland Oy
Sauli Muli, P. 0400 759 248
sauli.muli@heatco.fi
tai
Heatco Finland Oy
Janne Lyytikäinen, P. 0400 722 146
janne.lyytikainen@heatco.fi

Heatco suunnittelutiimi

Ota yhteyttä


Asiakaspalvelumme palvelee
numerossa 020 7209 080
arkisin klo 8.00 – 16.00

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja tuotteistamme.