Kleine Flexit lüftungsgeräte

Kleine Flexit lüftungsgeräte

Spirit-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla ja energiatehokkailla puhaltimilla.

Spirit-tuotesarjan ilmanvaihtokoneet ovat uuden sukupolven ilmanvaihtokoneita, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan uusia, tiukentuneita energiavaatimuksia. Tuotesarjan koneet ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä. Kaikki konemallit on varusteltu korkean hyötysuhteen pyörivällä lämmöntalteenottokennolla ja energiatehokkailla puhaltimilla.

Flexit vuosihyötysuhde laskuri

Takuu 5 vuotta

Flexit Spirit ja Nordic S -konesarjat on suunniteltu pohjoismaiden olosuhteisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimintavarmuuteen, energiansäästöön ja asumismukavuuteen. Tuotteen laadun merkiksi tehdas myöntää 5 vuoden takuun.

Tehtaat

Flexit-tuotteet valmistaa norjalainen ilmanvaihtokonserni, jolla on jo yli 40 vuoden laaja kokemus erilaisten ilmanvaihtoratkaisujen kehittämisestä. Kaikki tuotteet on valmistettu pohjoisen kylmiä olosuhteita ajatellen. Konsernin modernit tehtaat ja testilaboratoriot sijaitsevat Ruotsissa ja Norjassa. Flexit valmistaa vuosittain noin 12 000 ilmanvaihtokonetta ja on yksi suurimmista iv-konevalmistajista pohjoismaissa.

Suodatin tilaus

Tilaa tästä Flexit Spirit ja Nordic S -ilmanvaihtokoneiden suodattimet. Flexit ilmavaihtokoneiden suodatinsarjapaketti sisältää aina sekä tulo- että poistoilmansuodattimen korkealla F7 suodatintasolla. Alkuperäiset Flexit suodattimet ovat tutkitusti erittäin laadukkaita.