Heatco Finland Oy uudistaa LVI-alaa ja jatkaa kasvuaan uuden toimitusjohtajan johdolla

19.6.2018

TIEDOTE 19.6.2018

Suomalainen LVI-tekninen tukkuliike Heatco kasvattaa toimintaansa ja laajentaa alaa mullistavaa konseptiaan palkkaamalla yrityksen johtoon uuden toimitusjohtajan. Asemaan on nimitetty 18.6. alkaen Jari Kirsilä. ”Jari on varmasti oikea henkilö viemään kasvuamme eteenpäin. Erityisen vaikutuksen teki hänen valtava intohimonsa toimialan uudistamista ja Heatcon vision edistämistä kohtaan”, kertoo Heatcon perustaja Sauli Muli, joka siirtyy toimitusjohtajan paikalta yhtiön konsernihallintoon.

Heatco on tuonut LVI-alalle täysin uuden palvelukonseptin, joka tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä taloteknisiä ratkaisuja kokonaisvaltaisena palveluna ja auttaa heitä näin säästämään kallista urakointiaikaa. ”Olemme rakentaneet vaihtoehtoista palvelukokonaisuutta LVI-teknisen tukkukaupan toimialueelle viimeiset kahdeksan vuotta. Me olemme keskittäneet kaikki tavarat yhteen logistiikkakeskukseen ja perustaneet palveluyksiköitä, joiden kautta voimme laajentaa toimintaamme lähemmäs asiakkaitamme. Haluamme tuottaa

asiakkaillemme lisäarvoa auttamalla heitä taloteknisten ratkaisujen teknisessä suunnittelussa sekä toimittamalla heille kokonaisia järjestelmiä. Näin heidän ei tarvitse käyttää 20 % työajastaan mm. komponenttien noutamiseen ja laskelmien tekemiseen. Meillä on selkeä visio tulevaisuudesta, ja panostamme merkittävästi digitalisaatioon ja kohdekohtaisen teknisen tiedon rikastamiseen”, kertoo Heatcon toimitusjohtajan paikalta yhtiön konsernihallintoon siirtyvä yhtiön perustaja Sauli Muli.

Yrityksen uusi toimitusjohtaja Kirsilä aloittaa tehtävät suurella innolla ja hyvillä mielin: ”Jatkamme tulevaisuudessakin hyväksi havaitulla tiellä ja rakennamme Heatcosta alalle merkittävää toimijaa. Tavoitteenamme on edelleen tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukea suunnittelu-, rakentamis- ja elinkaarivaiheeseen, jotta he pystyvät keskittämään resurssinsa itse työn tekemiseen. ”

Heatco on avannut viimeisen vuoden aikana kaksi uutta toimistoa, Mikkeliin ja Seinäjoelle, sekä palkannut kymmenen uutta työntekijää logistiikka-, suunnittelu- ja tuotehallintatehtäviin.