Flexit Econordic sisäilmalämpöpumppu

Flexit – Puhdasta ja raikasta ilmaa

Flexit on vuonna 1974 perustettu norjalainen ilmanvaihtoyritys. Flexit kehittää, tuottaa ja markkinoi energiatehokkaita tuotteita, palveluita ja ratkaisuja puhtaaseen ja raikkaaseen sisäilmaan asuin- ja liikerakennuksissa. Flexit on Norjan markkinajohtaja asuinilmanvaihto- ja keskuspölynimureissa. Flexit työllistää 260 henkeä.

EcoNordic-sisäilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti alle 150 m2 kokoisiin asuntoihin.

Tuote on hankittavissa kahtena versiona. Ensimmäisessä mallissa on integroitu ilmanvaihto ja lämpimän veden tuotto. Malli soveltuu erityisesti asuntoihin, joissa on itsenäinen olemassa oleva lämmitysratkaisu.

Laite sopii myös jälkiasennuskäyttöön, vaihdettavaksi vanhan ilmanvaihtolaitteiston ja lämminvesivaraajan tilalle. Tuote sopii rakennuksiin ja asuntoihin, joissa ei ole käytössä keskitettyä ilmanvaihtoa ja lämpimän veden tuottoa.

Toinen malli on varustettu integroidulla lämmitysilmatoiminnolla varsinaisen ilmanvaihdon ja lämpimän veden tuoton lisäksi. Järjestelmä sopii hyvin uusiin asuntoihin, ja se pystyy optimoidusti kattamaan asunnon koko pinta-alan ilmanvaihto-, lämmitys- ja lämminvesitarpeet.

Tutustu laitteeseen lisää alta!

 

Pidimme EcoNordicista webinaari 20.4.2023. Voit katsoa tallenteen alla olevasta linkistä.

Katso webinaarin tallenne