Viessmann maalämpöpumput

Viessmann

Viessmann-konserni on yksi johtavista lämmitys-, teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Kattavan tuotevalikoimansa ansiosta Viessmann tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja. Heatcolla jakelussa tehokkaat järjestelmät, joiden tehot ovat 6–45 kW kaikille käyttöalueille. Perheyritys perustettiin vuonna 1917. Viessmannilla on 12 000 työntekijää ympäri maailman.

Viessmannin maalämpöpumput ovat erittäin laadukkaita ja luotettavia. Maalämpöpumput soveltuvat uudisrakennuksiin sekä saneerauskohteisiin. Laitteet ovat kompaktin kokoisia ja sopivat myös pieniin tiloihin.


Viessmann maalämpöpumppu

Viessmannin maalämpöpumput ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niitä voi käyttää myös matkapuhelimella.

Maalämpöpumput käyttävät maaperää tärkeimpänä energianlähteenä, joko maapiirikeräinten tai maasensoreiden avulla. Mikäli vesi on käytettävissä lämmönlähteenä, voidaan asentaa vesilämpöpumppu.

Maalämpöpumput ovat ensimmäinen valinta, kun halutaan yhdistää lämmityskustannuksissa säästäminen ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon. Maalämpöpumpun käyttämää energiaa on ympäristössä tarjolla rajoittamattomasti ja ilmaiseksi. Täysimittainen lämmitysjärjestelmä tarvitsee vain vähäisen määrän sähköä toimintaa ja pumppua varten, voidakseen hyödyntää tätä energiaa. Maalämpöpumppu on riippumaton fossiilisista polttoaineista ja vähentää tehokkaasti CO2-päästöjä ja edistää ilmaston suojelua.