Viessmann maalämpöpumput

Viessmann

Viessmann-konserni on yksi johtavista lämmitys-, teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Kattavan tuotevalikoimansa ansiosta Viessmann tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä ratkaisuja, joiden tehokkaat järjestelmät ja teho ovat 1 – 120 000 kW kaikille käyttöalueille ja polttoaineille. Perheyritys perustettiin vuonna 1917. Viessmannilla on 12 000 työntekijää ympäri maailman.

Viessmann maalämpöpumput

Maalämpöpumput käyttävät maaperää tärkeimpänä energianlähteenä, joko maapiirikeräinten tai maasensoreiden avulla. Mikäli vesi on käytettävissä lämmönlähteenä, voidaan asentaa vesi/vesilämpöpumppu.

Lämpöpumput ovat ensimmäinen valinta, kun halutaan yhdistää lämmityskustannuksissa säästäminen ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon. Lämpöpumpun käyttämää energiaa on ympäristössä tarjolla rajoittamattomasti ja ilmaiseksi. Täysimittainen lämmitysjärjestelmä tarvitsee vain vähäisen määrän sähköä toimintaa ja pumppua varten, voidakseen hyödyntää tätä energiaa. Lämpöpumppu on riippumaton fossiilisista polttoaineista ja vähentää tehokkaasti CO2-päästöjä ja edistää ilmaston suojelua.