Rakennusliikkeet ja talotehtaat

Kustannustehokkuutta ja budjetissa pysymistä!

Me Heatcolla toimimme hintatietoisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että haemme kustannussäästöjä asiakkaillemme. Me menestymme ja teemme hyvää liiketoimintaa, kun asiakkaamme menestyy ja onnistuu projektissaan. Tarjoamme rakennusliikkeille tarkoituksenmukaiset LVI -suunnitelmat ja suunnitelmiin sopivat järkevät laitteet suoraan työmaille toimitettuina.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Hans Jyrinki Asiakasvastaava, Talotehtaat / väliaikaisesti poissa työtehtävistä Puh.

Olli Koivunen, Basso-Kivitalo: “Heatco on ollut meille tärkeä kumppani”

Referenssi Basso Building Systems Oy

Basso-Kivitalo rakentaa pääkaupunkiseudulla sekä omakotitaloja että kerros ja rivitaloja. Heatco vastaa kaikkien kohteiden LVI-suunnittelusta sekä toimittaa tarvittavat ilmanvaihtokoneet ja liesikuvut. Yhdessä suunniteltujen toimintamallien ansiosta on yhteistyö helppoa kaikille.

Heikkinen Yhtiöt, Miika Harinen: “Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Referenssi Heikkinen Yhtiöt Oy

Heatco ja Heikkinen Yhtiöt Oy ovat luoneet yhteisen lämpölattiakonseptin. Yhteisiä kohteita on vuositasolla keskimäärin 10-15. Yhteistyö on sujunut hyvin. Konsepti on muovautunut toimivaksi sekä molempia osapuolia hyödyttäväksi.

Edullisia ilmanvaihtokoneita normaalia pidemmällä takuulla varustettuna

Referenssi Bravida Oy

Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuvan tornitalon Jyväskylän Kalevanpojan porrashuoneisiin asennettiin yhteensä neljä Heatcon ilmanvaihtokonetta. Koneiden valinnasta ja asennuksesta vastasi kohteen ilmastointiurakoitsija Bravida. Hankintahinnaltaan edulliset ja pitkän takuun omaavat koneet olivat kilpailutuksen perusteella paras valinta.

Heatcon koneet Helsinki-Vantaan länsisiiven matkustajasiltoihin

Referenssi | Bravida Finland Oy

Helsinki-Vantaan lentoasemalle toteutetaan parhaillaan Non-Schengen -alueen laajennusta. Laajennukseen liittyvistä IV-töistä vastaa Bravida. Länsisiiven matkustajasiltoihin asennettiin Bravidan toimesta Heatcon ilmanvaihtokoneet. Heatcon valintaan vaikuttivat koneiden hinta sekä toimitusnopeus.

  • Suunnittelu

    Yksilölliset ja tarpeenmukaiset suunnitteluratkaisut.

  • Määrälaskenta

    Aikaa säästävät, tarkat tarvikelistat.

  • Tarviketoimitukset

    Joustavat ja nopeat toimitukset suoraan työmaalle.