Rakennusammattilaiset

Kustannustehokkuutta ja budjetissa pysymistä!

Toimimme hintatietoisesti. Tarjoamme rakennusliikkeille asiantuntijapalveluita ja lvi-järjestelmiä työvaihekohtaisilla toimituksilla. Heatcon maanlaajuinen lvi-urakoitsijaverkoston kautta saat järjestelmät myös asennettuna. Vastaamme toimittamiemme tuotteiden jälkimarkkinoinnista ja huoltotoiminnoista.

Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret rakennusliikkeet, pientalo grynderit, talotehtaat, moduulivalmistajat.


Ota yhteyttä!

Kalle Järvinen Asiakasvastaava Puh. +358 40 124 1608 kalle.jarvinen@heatco.fi

 • Suunnittelu

  Yksilölliset ja tarpeenmukaiset suunnitteluratkaisut.

 • Määrälaskenta

  Aikaa säästävät, tarkat tarvikelistat.

 • Tarviketoimitukset

  Joustavat ja nopeat toimitukset suoraan työmaalle.

 • Elinkaaripalvelut

  Sisäilman puhtauteen sekä laitteiden optimaaliseen toimintaan liittyvät ylläpito- ja huoltopalvelut.Olli Koivunen, Basso-Kivitalo: “Heatco on ollut meille tärkeä kumppani”

Referenssi Basso Building Systems Oy

Basso-Kivitalo rakentaa pääkaupunkiseudulla sekä omakotitaloja että kerros ja rivitaloja. Heatco vastaa kaikkien kohteiden LVI-suunnittelusta sekä toimittaa tarvittavat ilmanvaihtokoneet ja liesikuvut. Yhdessä suunniteltujen toimintamallien ansiosta on yhteistyö helppoa kaikille.

Heikkinen Yhtiöt, Miika Harinen: “Heatcon kanssa toimiminen on ollut helppoa”

Referenssi Heikkinen Yhtiöt Oy

Heatco ja Heikkinen Yhtiöt Oy ovat luoneet yhteisen lämpölattiakonseptin. Yhteisiä kohteita on vuositasolla keskimäärin 10-15. Yhteistyö on sujunut hyvin. Konsepti on muovautunut toimivaksi sekä molempia osapuolia hyödyttäväksi.

Edullisia ilmanvaihtokoneita normaalia pidemmällä takuulla varustettuna

Referenssi Bravida Oy

Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuvan tornitalon Jyväskylän Kalevanpojan porrashuoneisiin asennettiin yhteensä neljä Heatcon ilmanvaihtokonetta. Koneiden valinnasta ja asennuksesta vastasi kohteen ilmastointiurakoitsija Bravida. Hankintahinnaltaan edulliset ja pitkän takuun omaavat koneet olivat kilpailutuksen perusteella paras valinta.

Heatcon koneet Helsinki-Vantaan länsisiiven matkustajasiltoihin

Referenssi | Bravida Finland Oy

Helsinki-Vantaan lentoasemalle toteutetaan parhaillaan Non-Schengen -alueen laajennusta. Laajennukseen liittyvistä IV-töistä vastaa Bravida. Länsisiiven matkustajasiltoihin asennettiin Bravidan toimesta Heatcon ilmanvaihtokoneet. Heatcon valintaan vaikuttivat koneiden hinta sekä toimitusnopeus.