Heatco työpaikkana

Heatco työpaikkana

Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan alalla, joka vaatii ravistelua ja edistyksellistä ajattelua.

 

Ura on kehittynyt rinnan Heatcon kanssa

Matti Rantanen: LVI-suunnittelija

Matti aloitti Heatcolla LVI-suunnittelijana vuonna 2011, ja sittemmin oma ura on kehittynyt yhtä matkaa Heatcon kanssa. ”Aluksi tein pientalosuunnittelua ja oli ihan tavallista, että vastasin joissakin projekteissa myös työmaalle lähtevien tuotteiden pakkaamisesta”, Matti naurahtaa.

Asiakkaiden ykköslinkki!

Nestori Naukkarinen: Asiakasvastaava (nykyään Myyntijohtaja)

Nestorin työpäivät kuluvat tiiviisti asiakasrajapinnassa, ja hän tuntee olevansa pikemminkin asiakasvastaava kuin tekninen myyjä. Heatcon asiakaspalvelutiimissä ei käytetäkään titteleitä, vaan toiminta-alue on moniulotteinen: myyjät hoitavat sidosryhmäsuhteita, tarjoavat asiakkaille teknistä tukea ja osallistuvat varastologistiikkaan.

Myyntitiimin sparrausta

Heikki Ylänne: Myyntipäällikkö

Heikin tehtävänä Heatcolla on vetää myyntitiimiä. Hän auttaa myyntihenkilöstöä päivittäisissä myynnillisissä tehtävissä sekä sparraa heitä ja samalla vastaa myös omista asiakkuuksistaan.

Heatcon LVI suunnittelu - Valokuvaaja Maarit Lahikainen
Pienkohteiden LVI-suunnittelija

Samuel Rantalainen: LVI-suunnittelija

Samuel on LVI-suunnittelijana pienkohteiden segmentissä. Hänen työuraltaan löytyy useampia kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalo- ja korjausrakentamisen kohteita. Hän on myös tehnyt monia jätevesi- ja hulevesisuunnittelukohteita.

Varaston apupojasta Asiakasvastaavaksi

Patrik Muli: Asiakasvastaava

Patrik on Heatcolla asiakasvastaavan roolissa. ”Asiakasvastaavan työhön kuuluu asiakassuhteiden hankkiminen ja niiden ylläpitäminen. Heatcon tavoite on WIN-WIN lähtökohta, eli pyritään siihen, että Heatco sekä asiakas menestyisi”, Patrik kertoo.

Asuntotuotannon segmentinvetäjä

Timo Marin: LVI-Suunnittelija

Timo toimii Heatcolla LVI-suunnittelijana sekä asuntotuotantosegmentin tiiminvetäjänä.

Heatcolla Timo on ollut yli 7 vuotta. ”Heatco oli tuttu aiemmin työnantajan yhteistyökumppanina, ja siten luonnollinen ja turvallinen työpaikka hakea osaksi hyvää työyhteisöä”, Timo kertoo.