Heatco työpaikkana

Heatco työpaikkana

Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan alalla, joka vaatii ravistelua ja edistyksellistä ajattelua.

Olemme jäsäkkiä kavereita. Se tarkoittaa sitä että olemme aktiivisia ja toimeliaita ihmisiä, joiden sanaan voi luottaa. Jokainen meistä haluaa onnistua, mutta onnistumista ei meillä noukita kenenkään selkänahasta tai kaveria tönimällä. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Meillä uskotaan hierarkiavapaaseen yrityskulttuuriin, jossa ei väliportaita tai komentokeskuksia tarvita. Asiantuntija se työnsä parhaiten osaa, se on selvä.

Ura on kehittynyt rinnan Heatcon kanssa

Matti Rantanen: LVI-suunnittelija

Matti aloitti Heatcolla LVI-suunnittelijana vuonna 2011, ja sittemmin oma ura on kehittynyt yhtä matkaa Heatcon kanssa. ”Aluksi tein pientalosuunnittelua ja oli ihan tavallista, että vastasin joissakin projekteissa myös työmaalle lähtevien tuotteiden pakkaamisesta”, Matti naurahtaa.

Asiakkaiden ykköslinkki!

Nestori Naukkarinen: Myyntipäällikkö

Nestorin työpäivät kuluvat tiiviisti asiakasrajapinnassa, ja hän tuntee olevansa pikemminkin asiakasvastaava kuin tekninen myyjä. Heatcon asiakaspalvelutiimissä ei käytetäkään titteleitä, vaan toiminta-alue on moniulotteinen: myyjät hoitavat sidosryhmäsuhteita, tarjoavat asiakkaille teknistä tukea ja osallistuvat varastologistiikkaan.