Heatco lyhyesti

HEATCO FINLAND OY ON INSINÖÖRITOIMISTO JA LVI-JÄRJESTELMIEN TOIMITTAJA

Heatcon visio on uudistaa kiinteistötekniikan toimialaa. Huomioimme jo suunnitteluvaiheessa kaikki rakentamisen vaiheet logistiikasta elinkaarivaiheeseen. Suunnittelun lisäksi toimitamme pääsääntöisesti kokonaisjärjestelmiä yksittäisten komponenttien sijaan.

Konsepti suoraviivaistaa rakennusprosesseja sekä korjaus- että uudisrakentamisessa ja on käytössä vuosittain tuhansissa kohteissa pienkiinteistöistä suurkohteisiin.

Heatcolle on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti ja ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Heatco tulee jatkuvasti kehittämään laatu- ja ympäristöasioitaan.

Yritys kuuluu suomalaiseen HeatVest-konserniin

Konserni muodostuu kiinteistötekniikka-alan yrityksistä. Yhtiöitä yhdistää visio kehittää ja modernisoida toimialaa. Yritykset toimivat kaikissa rakentamisen elinkaaren vaiheissa.

 

Heatco win-win yhteistyö - Valokuvaaja Maarit Lahikainen

Videoita Heatcosta yrityksenä

Heatco Maailma

Heatcon visio on uudistaa kiinteistötekniikan toimialaa.

Win-Win periaate

Toimimme aina asiakaslähtöisesti. Rakennamme luottamuksen ja win-win periaatteen mukaisia pitkiä kumppanuuksia, emmekä etsi eri sopimusten porsaanreikiä oman edun tavoittelussa. Kun asiakkaamme menestyy, mekin menestymme.

LVIAS-suunnittelu

Toteutamme LVIAS-suunnitelmia vuosittain yli tuhanteen kohteeseen. Heatcon asiakaskeskeinen ja ammattimainen suunnittelutiimi on varma kumppani erilaisiin rakennushankkeisiin. Huomioimme tarkasti jokaiselle kohteelle asetetut vaatimukset sekä tilaajan yksilölliset toiveet.

Logistiikka

Jyväskylän ja Vantaan logistiikkakeskukset toimitavat tavarat suoraan työmaalle työvaiheittain, jolloin asiakkaan ei tarvitse olla osa logistiikka ketjua. Asiakkaan ei siis tarvitse itse noutaa eikä määrälaskea tuotteita, vaan voi keskittyä omaan tuottavaan työhönsä.

Määrälaskenta

Ilmainen määrälaskentapalvelumme tuo säästöjä asiakkaillemme. Avainasiakkaamme ovat säästäneet omien laskemiensa mukaan jopa 40 000 € vuodessa hyödyntämällä Heatcon ilmaista määrälaskentapalvelua ja 100% riittävyystakuuta tarviketoimituksissa.

Ympäristörakentaminen

Ympäristötietoinen rakentaminen on osa ydintoimintaamme. Haluamme edistää vastuullista vedenkäsittelyä, hyvää sisäilmaa, energia tehokkuutta ja vähentää hiilijalanjälkeä.

Tiedon rikastaminen

Haluamme jakaa tietoa ja hyödyntää digitalisaatiota toiminnassamme. Jalostamme suunnitelmien sisältämät tiedot asiakkaiden käyttöön.

Kaupungistuminen

Olemme osa kaupungistumista, kun rakentaminen muuttuu koko ajan tiiviimpään ja korkeampaan rakentamiseen.

Ympäristö

Meillä on käytössä oma ympäristömerkki Heatco CGS Standardi, joka kertoo yrityksemme vihreistä arvoista ja toiminnasta. Valinnoissa ja päätöksissämme otetaan huomioon vihreämpi huominen kokonaisvaltaisesti. Korostamme toiminnassamme kestäviä ja ympäristöarvoja suojelevan rakentamisen edistämisestä.

Toimialan uudistaminen

Heatcon tavoitteena on uudistaa LVI-toimialaa suoraviivaisemmaksi ja helpottaa urakoitsijoiden arkea, sujuvoittaa rakennusliikkeiden projekteja sekä tarjoaa kuluttajille reilun kumppanin.

Hyvä työpaikka

Tarjoamme tekijöillemme uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan.

Arvomme

 • Edistyksellisyys

  Aina voi tehdä vielä vähän paremmin. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja kehitämme olemassa olevia toimintamalleja.

 • Terveellisyys

  Teemme töitä edistääksemme niin kotien, ihmisten, työntekijöiden kuin yritysten taloudenkin hyvää kuntoa ja terveyttä.

 • Tavoitteellisuus

  Rakennamme paremman ympäristön kasvulle ja tuottavalle liiketoiminnalle. Kun asiakkaamme menestyy, mekin menestymme.

 • Palveluhalukkuus

  Kohtaamme asiakkaamme yksilöinä ja palvelemme heitä mahdollisimman hyvin. Tämä on meidän tapamme toimia.

 • Ympäristöystävällisyys

  Sisäisen toiminnan valinnoissa sekä liiketoiminnan palvelu- ja tuotevalikoiman kehittämisessä otetaan huomioon vihreämpi tulevaisuus kokonaisvaltaisesti.

 • Perustettu
  2001

 • Liikevaihto
  19,4 M

 • Toimipaikkoja
  8