Kuluttajat

Kotisi on meille tärkeä

Me uskomme, että kaikilla on oikeus asua terveellisissä taloissa. Kodin rakentamisessa talotekniikka näyttelee suurta roolia kodin sisäilman puhtaudessa, käyttökustannuksissa sekä asumismukavuudessa. Tilaa meiltä terveellisen kodin selkokielinen LVI -suunnitelma, jossa talotekniikka näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta.

Tilaa LVI-suunnitelma

Ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Asiakaspalvelu palvelee
arkisin klo 8.00 – 16.00
puh. +358 20 7209 080
myynti@heatco.fi

Palvelumme kuluttajille

 • LVI-suunnittelu

  Heatcon LVI-suunnittelussa huomioidaan aina sinun ja kotisi erityistarpeet. Sinun ei tarvitse ymmärtää LVI-tekniikkaa tai osata kysyä oikeita kysymyksiä: me kyselemme, pyydämme lisätietoja ja varmistamme joka vaiheessa, että suunnitelma sisältää kaiken tarvittavan.

 • Rakennusvalvonta

  Halutessasi voit pyytää meiltä tarjousta myös rakennusprojektisi KVV-työnjohtotehtävistä.

 • Energiaselvitykset

  Meiltä saat myös tarvitsemasi energiatodistukset ja -selvitykset. Energialaskentaan voivat sisältyä mm. rakennuksen kokonaisenergian kulutuksen tarkastelu (E-lukulaskelma), kesäajan huonelämpötilan tarkastelu ja jäähdytystarpeen laskenta, tasauslaskenta sekä rakennuksen lämmitystehon mitoitus.

 • Urakointia kumppanien kautta

  Urakkakilpailutuksen tueksi laadimme tarkan tarvikelistan urakoitsijalle tulevaan kotiisi tarvittavista LVI-tarvikkeista, ja vinkkaamme toki mielellämme myös alueesi parhaista LVI-urakoitsijoista.

Suodattimet ilmanvaihtokoneisiin kätevästi verkkokaupastamme

Suodatinkaupastamme löydät kaikki Flexit ilmanvaihtokoneiden alkuperäiset suodattimet. Voit tilata niitä kerta- tai kestotilauksena.