Kuluttajat

Kiinnostumme kodistasi

Me uskomme, että kaikilla on oikeus asua terveellisissä taloissa. Kodin rakentamisessa talotekniikka näyttelee suurta roolia kodin sisäilman puhtaudessa, käyttökustannuksissa sekä asumismukavuudessa. Tilaa meiltä terveellisen kodin selkokielinen LVI -suunnitelma, jossa talotekniikka näyttää hyvältä ja tuntuu mukavalta.

Tilaa LVI-suunnitelma

Ota yhteyttä! Katsotaan paras ratkaisu sinulle

Asiakaspalvelu palvelee
arkisin klo 8.00 – 16.00
puh. +358 20 7209 080
myynti@heatco.fi

Palvelumme kuluttajille

 • LVI-suunnittelu

  Heatcon LVI-suunnittelussa huomioidaan aina sinun ja kotisi erityistarpeet. Sinun ei tarvitse ymmärtää LVI-tekniikkaa tai osata kysyä oikeita kysymyksiä: me kyselemme, pyydämme lisätietoja ja varmistamme joka vaiheessa, että suunnitelma sisältää kaiken tarvittavan.

 • Rakennusvalvonta

  Halutessasi voit pyytää meiltä tarjousta myös rakennusprojektisi KVV-työnjohtotehtävistä.

 • Energiaselvitykset

  Meiltä saat myös tarvitsemasi energiatodistukset ja -selvitykset. Energialaskentaan voivat sisältyä mm. rakennuksen kokonaisenergian kulutuksen tarkastelu (E-lukulaskelma), kesäajan huonelämpötilan tarkastelu ja jäähdytystarpeen laskenta, tasauslaskenta sekä rakennuksen lämmitystehon mitoitus.

 • Urakointia kumppanien kautta

  Urakkakilpailutuksen tueksi laadimme tarkan tarvikelistan tulevaan kotiisi tarvittavista LVI-tarvikkeista, ja vinkkaamme toki mielellämme myös alueesi parhaista LVI-urakoitsijoista.

Suodattimet ilmanvaihtokoneisiin kätevästi verkkokaupastamme

Suodatinkaupastamme löydät kaikki Flexit ilmanvaihtokoneiden alkuperäiset suodattimet. Voit tilata niitä kerta- tai kestotilauksena.