Flexit EcoNordic sisäilmalämpöpumppu

EcoNordic-sisäilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti alle 150 m2 kokoisiin asuntoihin.

Dokumentit

Lisää tarjouspyyntöön Poista tarjouspyynnöstä

Tuotetiedot

Tuote on hankittavissa kahtena versiona. Ensimmäisessä mallissa on integroitu ilmanvaihto ja lämpimän veden tuotto. Malli soveltuu erityisesti asuntoihin, joissa on itsenäinen olemassa oleva lämmitysratkaisu. Se sopii myös jälkiasennuskäyttöön, vaihdettavaksi vanhan ilmanvaihtolaitteiston ja lämminvesivaraajan tilalle. Rakennuksiin ja asuntoihin, joissa ei ole käytössä keskitettyä ilmanvaihtoa ja lämpimän veden tuottoa, tuote sopii, mikäli sen asennukseen on käytettävissä vapaa tila.

Toinen malli on varustettu integroidulla lämmitysilmatoiminnolla varsinaisen ilmanvaihdon ja lämpimän veden tuoton lisäksi. Järjestelmä sopii hyvin uusiin asuntoihin, ja se pystyy optimoidusti kattamaan asunnon koko pinta-alan ilmanvaihto-, lämmitys- ja lämminvesitarpeet.

Älykäs ohjaus Flexit GO -sovelluksella

Koko sisäilmalämpöpumpun järjestelmää voidaan ohjata ja valvoa sovelluksella. Sen hallinta on helppoa ja selkeää. Järjestelmän käyttöä voi säätää ja automatisoida omia tarpeita vastaavaksi monin tavoin, kuten hyödyntämällä sovelluksen kalenteritoimintoa tai ottamalla käyttöön kosteus- ja hiilidioksidianturit. Sovellus tarjoaa myös tietoa suodattimen vaihtamistarpeesta sekä muista kunnossapitoasioista. Huoltohenkilöstölle voidaan luvata pääsy järjestelmään netin kautta, ja se voi näin auttaa käyttäjää tarvittaessa.

Video