Flexit EcoNordic

Flexit EcoNordic WH4-sisäilmalämpöpumpulla voidaan tuottaa tilojen lämmitys, lämmin käyttövesi sekä ilmanvaihto. Laite on erinomainen valinta energiatehokkaisiin matalanenergia rakennuksiin.

Tuote on hankittavissa kahtena versiona. Ensimmäisessä mallissa on integroitu ilmanvaihto ja lämpimän veden tuotto. Malli soveltuu erityisesti asuntoihin, joissa on itsenäinen olemassa oleva lämmitysratkaisu. Se sopii myös jälkiasennuskäyttöön, vaihdettavaksi vanhan ilmanvaihtolaitteiston ja lämminvesivaraajan tilalle. Rakennuksiin ja asuntoihin, joissa ei ole käytössä keskitettyä ilmanvaihtoa ja lämpimän veden tuottoa, tuote sopii, mikäli sen asennukseen on käytettävissä vapaa tila.

Toinen malli on varustettu integroidulla lämmitysilmatoiminnolla varsinaisen ilmanvaihdon ja lämpimän veden tuoton lisäksi. Järjestelmä sopii hyvin uusiin asuntoihin, ja se pystyy optimoidusti kattamaan asunnon koko pinta-alan ilmanvaihto-, lämmitys- ja lämminvesitarpeet.

Dokumentit

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Flexit EcoNordic WH4-sisäilmalämpöpumpulla voidaan tuottaa tilojen lämmitys, lämmin käyttövesi sekä ilmanvaihto. Laite on erinomainen valinta energiatehokkaisiin matalanenergia rakennuksiin.

Flexit EcoNordic W4-sisäilmalämpöpumpulla voidaan tuottaa rakennuksen lämmin käyttövesi sekä ilmanvaihto, joiden ansiosta laite on erinomainen valinta saneerattaviin pientaloihin ja asuntoihin.

EcoNordic-sisäilmalämpöpumput hyödyntävät luonnollista hiilidioksidia kylmäaineena, jonka ansiosta varsinkin lämmin käyttövesi voidaan tuottaa erittäin energiatehokkaasti. Korkean lämmöntalteenoton vuosihyötysuhteen omaava ilmanvaihtoyksikkö lisää asuinmukavuutta sekä pitää rakennuksen käyttökustannukset alhaalla korkean energiatehokkuuden ansiosta.

Laitteen ohjaaminen tapahtuu nykyaikaisen Flexit GO-ohjausjärjestelmän kautta joko puhelimen tai tabletin avulla. Flexit GO-sovellus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet laitteen ohjaamisen ja säätämiseen.

Mallit

Flexit EcoNordic W4, 800502

Flexit EcoNordic WH4, 800501

Video

Mittakuva

Lisävarusteet

Keittiön painevahti, 111410

Sulkupelti jousella Ø 200 mm, 14481

Sulkupelti jousella Ø 250 mm, UNI 4/S10 R, 14485

CI 75 langaton adapteri, 116098

CI 76 CO2-anturi langaton, 116061

CI 77 Kosteusanturi langaton, 116062

CI 78 Ohjainpaneeli langaton, 116063

CI 79 Painekytkin langaton, 116102

Tukiasema, 116733

EcoNordic suodatinsetti, 117079