Bravida Finland Oy

Edullisia ilmanvaihtokoneita normaalia pidemmällä takuulla varustettuna

Bravida Finland Oy

Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuvan tornitalon Jyväskylän Kalevanpojan porrashuoneisiin asennettiin yhteensä neljä Heatcon ilmanvaihtokonetta. Koneiden valinnasta ja asennuksesta vastasi kohteen ilmastointiurakoitsija Bravida. Hankintahinnaltaan edulliset ja pitkän takuun omaavat koneet olivat kilpailutuksen perusteella paras valinta.

Bravida on taloteknisen urakoinnin ja huollon kokonaispalvelujen toimittaja. Yritys toimii Pohjoismaissa ja työllistää tällä hetkellä yhteensä reilut 10 000 henkilöä. Suomessa Bravidalla on kaikkineen seitsemän toimipistettä, joista yksi Jyväskylässä.

– Meillä on sekä urakointia että huoltopalveluita LVISA-alueilla. Toimimme talotekniikan parissa hyvin kokonaisvaltaisesti, kertoo Bravidan Jyväskylän toimipisteen ilmanvaihtoyksikön johtaja Tuomo Huuskonen.

– Jos ajatellaan Jyväskylän yksikköä, niin pienimmät kohteemme ovat yleensä kerrostaloja. Siitä kohteet sitten kasvavat isommiksi. Meillä on paljon liikerakentamista, kouluja sekä teollisuuspuolta, Huuskonen jatkaa.

Normaalia pidempi takuu on myös loppukäyttäjälle hyvä lisä

Äijälänrantaan vuonna 2019 valmistuva tornitalo on YIT:n rakennuttama. Kolmeentoista kerrokseen rakentuu yhteensä 68 asuntoa. Aivan veden äärelle valmistuvista asunnoista avautuu upeat näkymät järvelle ja kohti Jyväskylän keskustaa.

– Kohteessa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Yleisiä tiloja varten asennettiin yhteensä neljä kappaletta pienempiä koneita. Valitsimme Heatcon Flexit UNI -ilmanvaihtokoneet, Huuskonen sanoo.

–  Tänne oli suunniteltu pyörivällä LTO-kennolla toimivia koneita, joita Heatcoltakin löytyy. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Heatcon koneet vastasivat suunnitelmassa ollutta konetta, mutta olivat hankintahinnaltaan edullisempia. Heatcolla on myös viiden vuoden takuu, joka on kilpailijoita pidempi, Huuskonen perustelee Heatcon valintaa.

– Tämä normaalia pidempi takuu on myös loppukäyttäjälle hyvä ekstra, Huuskonen lisää.

”Toimitukset tulivat juuri niin kuin oli sovittu”

Yhteistyö Heatcon kanssa on sujunut Huuskosen mukaan todella hyvin. Toimitukset ovat olleet nopeita ja koneet saapuneet ajallaan. Tavaraa tuntuu olevan hyvin hyllyssä.

– Toimitukset tulivat juuri niin kuin oli sovittu, Huuskonen toteaa.

– Kun jatkossa kilpailutamme tuotteita, niin aina jos Heatcon koneet ovat teknisesti suunniteltuja vastaavia sekä hinnaltaan kilpailukykyisiä, niin mikä ettei kauppa kävisi, Huuskonen hymyilee.