Knauf villaeristeet

  • Knauf Thermo-teK & Fire-teK-eristematot
  • Asennustarvikkeet
  • Kysy tarjous myös suurkohteisiin

Dokumentit

Lisää tarjouspyyntöön Poista tarjouspyynnöstä

Tuotetiedot

Knauf Thermo-teK IV-matto

Thermo-teK-lämmöneriste on erinomainen valinta erilaisten taloteknisten järjestelmien lämmöneristämiseen, kun eristeeltä vaaditaan korkeaa lämmöneristyskykyä.

Alumiinilaminaatilla päällystetty mineraalivillamatto on erinomainen valinta ilmanvaihtokanavistojen ja putkistojen eristämiseen helpon käsiteltävyyden sekä asennettavuuden johdosta.

Tekniset ominaisuudet:

Leveys: 1200mm

Pituus: 7000mm

Paksuus: 50mm

W/mK 10oC 0,034 W/mK

Paloluokka: A2-s1-d0

 

 

 

 

 

Knauf Thermo-tek lamellimatto

Thermo-teK LM-lamellimattoa suositellaan käytettäväksi suurien putkistojen, varaajien sekä suorakaidekanavien eristämiseen. Lamellimatto on pinnoitettu lasikuituvahvisteilla alumiinifoliolla, joka helpottaa eristeen käsittelyä.

Thermo-teK LM Eco ALU -lamellimatto on valmistettu siten, että mineraalivillakuidut ovat rullassa pystyssä, joka helpottaa eristeen asentamista erilaisten taloteknisten sovellusten ympärille ja takaa erinomaisen käsiteltävyyden.

Tekniset ominaisuudet:

Leveys: 1000mm

Pituus: 5000mm

Paksuus: 50mm

 

 

 

 

 

 

Knauf Fire-teK WM 908 GGa-verkkomatto

Fire-teK WM 908 GGA soveltuu taloteknisten järjestelmien palo-, ääni- ja lämpöeristeeksi. Alumiinilaminaatilla päällystetty kivivillamatto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla.

Erinomaisen asennettavuuden takaamiseksi alumiinilaminaatti on hieman eristemattoa leveämpi, jonka avulla saadaan eristeen saumat tiiviiksi. Knauf Fire-teK on ensiluokkaisen pehmeä kivivillamatto käsiteltäväksi, jonka ansiosta tuote on noussut asentajien suosioon.

 

Tekniset ominaisuudet:

EI30

Tiheys: 60kg/m³

Rullakoko: 900mm x 3500mm x 60mm

EI60

Tiheys: 80kg/m³

Rullakoko: 900mm x 3000mm x 80mm

Paloluokka: A1 (VTT-C-11669-16)