Parmair ilmanvaihtokoneet

Parmair ilmanvaihtolaitteet

Suomessa valmistettujen Parmair-ilmanvaihtokoneiden mallistosta löytyvät ilmanvaihtolaitteet pienistä kerrostaloasunnoista aina suurempiin pientaloihin saakka. Ilmanvaihtolaitteet on varustettu korkean hyötysuhteen omaavilla ristivastavirtakennoilla sekä erittäin älykkäällä ohjausautomatiikalla, jonka vuoksi ilmanvaihtolaitteet sopivatkin erinomaisesti Suomen olosuhteisiin. Mallistosta löytyy myös erittäin matala vain 45 cm korkea ilmanvaihtolaite, joka soveltuu erinomaisesti asuinrakentamisen kohteisiin.

Parmair ilmanvaihtolaitteiden tehokkaan lämmöntalteenottojärjestelmän avulla voidaan Suomen oloissa säästää vuodessa jopa 5000 kWh lämmitysenergiaa verrattuna pelkkään poistoilmavaihtoon.

Parmair ilmanvaihto Oy

Parmair ilmanvaihto Oy on ilmanvaihtolaitteistoihin erikoistunut yhtiö, jolta löytyy asiantuntijuutta sekä osaamista yli 30 vuoden ajalta. Parmair hyödyntää vuosien kokemuksen poimien parhaat puolet laadukkaista ja tunnetuista Parmair- ja Sunair-laitteista yhdistäen ne uusimpaan innovatiiviseen tuotekehitykseen.

Parmairin tehtaat, tuotanto ja verot ovat Suomessa. Parmair haluaa olla rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa työllistämällä henkilöstöä Suomessa ja maksamalla verot Suomeen. Työntekijöiden hyvinvointi ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä.

Parmair-ilmanvaihtolaitteiden valmistus on aloitettu jo 1980-luvulla ja tuotemerkki on tunnettu kotimaisesta ja kestävästä laadusta. Tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä.