Helsingin LVIS-Center Oy

Helsingin LVIS-Centerin ja Heatcon yhteistyö takaa asiakkaalle laadukkaan lopputuloksen
Helsingin LVIS-Center ja Heatco ovat tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan. Yhteistyön kautta loppuasiakkaalle voidaan taata se, että suunnittelu ja tuotteet ovat laadukkaita. Myös asennus hoituu sovitussa aikataulussa.

Helsingin LVIS-Center tekee putki- ja sähköasennustöitä. Pääpainona ovat vesikiertoiset lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmät, joita asennetaan rakennus- ja LVI-alan toimijoille sekä yksityisasiakkaille. Toimialueena on pääkaupunkiseutu ja sen kehyskunnat. Osana kokonaisuutta Heatco laskee tarvikkeet asiakkaan puolesta ja toimittaa ne suoraan työmaille.

Parhaillaan Heatcolla ja Helsingin LVIS-Centerillä on meneillään useampi yhteinen kerrostalokohde. Yksi tämänhetkisistä kohteista sijaitsee Järvenpäässä.

– Tämä on todella tyypillinen lattialämmityskohde. Tänne tulee Heatcolta Enerline-lattialämmitys. Enerline on laadukkaista komponenteista valmistettu järjestelmä, jota voimme tarjota kustannustehokkaaseen hintaan, kertoo Heatcon asiakasvastaava Heikki Ylänne.

”Heillä on joustava palvelu”
Käytännössä Heatco toimittaa Helsingin LVIS-Centerille lattialämmityssuunnitelmat ja tarvittavat materiaalit. Helsingin LVIS-Center vastaa asennuksesta.

– Olemme tehneet Heatcon kanssa yhteistyötä muutaman vuoden. Sinä aikana olemme huomanneet, että heillä on joustava palvelu, laadukkaat materiaalit ja toimiva suunnittelu, kuvailee LVIS-Centerin Rainer Savonen.

– Me olemme tilaajalle vastuussa siitä, että saamme työt tehtyä silloin kun olemme luvanneet. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tavarantoimittajamme saa hommansa hoidettua, Savonen painottaa.

Yhteistyö auttaa molempia toimijoita kasvamaan
Heatcolle on tärkeää, että yhteistyökumppaneiden kanssa toimitaan win-win -periaatteella. Yhteistyö Helsingin LVIS-Centerin ja Heatcon välillä toimii juuri siksi, että molemmat toimijat haluavat kehittyä ja kasvaa jatkuvasti.

– Teemme yhdessä kaikenlaisia kohteita aina omakotitaloista kerrostaloihin ja hallikohteisiin, Savonen summaa.

– Loppuasiakas hyötyy yhteistyöstämme niin, että suunnittelu ja tuotteet ovat laadukkaita. Myös asennus hoituu sovitussa aikataulussa, Ylänne painottaa.