LVI-JuPu

Juuso Jämsen, LVI-JuPu: “Heatcolta saa hyvän palvelun”

Referenssi LVI-Jupu Oy

LVI-JuPu toteuttaa kaikkia putkialan töitä aina lämmityksestä ilmanvaihtoon niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Yhden miehen yritys ostaa Heatcolta pääsääntöisesti LVI-suunnittelua sekä lattialämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyviä tuotteita. Yhteistyö on sujunut hyvin.

LVI-JuPu toimii ympäri Suomen, mutta toiminnan pääpaino on Keski-Suomen alueella. Yrittäjänä toimii putkiasentaja Juuso Jämsen. Toiminta alkoi vuonna 2013. Tällä hetkellä Jämsen on itse yrityksen ainoa työntekijä, mutta töitä alkaa olla niin paljon, että hän harkitsee parhaillaan toisen työntekijän palkkaamista. Kohteet ovat yleisesti omakoti- tai rivitaloja.

– Parisen vuotta sitten toiminimi vaihtui osakeyhtiöksi. Heatco on ollut mukana aina toiminnan alusta asti, kun perustin yrityksen. Pyysin heiltä tarjouksen ja totesin, että Heatcolta saa tavaraa hyvällä hinnalla, Jämsen kertoo.

– Ostan Heatcolta LVI-suunnittelua ja lattialämmitykseen sekä ilmanvaihtoon liittyviä tuotteita ja tarvikkeita. Oikeastaan varmaankin lähes kaikkea, mitä heillä tarjonnassa on, hän lisää.

“Tavaran on aina saanut saman tien, kun on jotain hakenut”

Jämsen noutaa tilaamansa tuotteet suoraan Heatcon noutovarastolta Jyväskylästä. Tilaukset ja yhteydenpito hoituvat aina saman, tutun myyjän kanssa. Tämä on Jämsenin mielestä erittäin hyvä asia.

– Tavaran on aina saanut saman tien, kun on jotain hakenut. Heatcon tuotteissa ei ole ollut mitään valittamista. Olen ollut niihin tyytyväinen, Jämsen sanoo.

– Olen hoitanut asiat yhden, tietyn myyjän kanssa. Hän tietää aina, mistä kohteesta on kysymys. Myyjän saa kiinni yleisesti ihan hyvin. Jos hän ei vastaa puhelimeen, niin soittaa pikaisesti takaisin, Jämsen summaa.

“Heatco on ollut hyvä kumppani”

Jämsen on tyytyväinen myös Heatcon LVI-suunnitteluun. Suunnittelu on tehty hänen lähettämiensä kuvien ja tietojen perusteella. Valmiit suunnitelmat ovat tulleet aina hyvissä ajoin. Yhteistyö on sujunut hyvin ja sitä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

– Heatco on ollut hyvä kumppani, Jämsen kiteyttää.

– Heatcolta saa hyvän palvelun, hän päättää.