Parmair 170

Hiljainen ja energiatehokas ilmanvaihtokone keskisuureen ja suureen asuntoon. Enimmäisasuinpinta-ala 300 m², ilmamäärä 170 l/s.

Dokumentit

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Parmair 170 MAC -ilmanvaihtokone huolehtii kodin ilmanvaihdosta ja kosteudenpoistosta automaattisesti ja älykkäästi. Parmair 170 MAC on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa kaikissa ulkolämpötiloissa luotettavasti ja pitkäikäisesti. Mikä parasta, voit säästää puhtaasti rahaa tilojen lämmityskuluissa Parmair 170 MAC  iv-koneen tehokkaan lämmöntalteenottokyvyn ja älykkään automatiikan ansiosta!

Vanhan ilmanvaihtokoneen vaihto uuteen on helppoa. Olemme kehittäneet vanhan laitteen kanavistoon sopivat laitesovittimet, jolloin ei tarvita hankalia ja kalliita kanavistomuutoksia. Parmair 170 MAC korvaa suoraan vanhat Parmair MX -laitteet yhteen sopivan kattolevyn avulla sekä SunAir 550 ja 600 iv-koneet vain 150 mm korkean laitesovittimella ilman kalliita ja hankalia kanavistomuutoksia.

Parmair MAC -tuotesarjan ilmanvaihtokoneet on luokkansa parhaiten varusteltu.

Parmair 170 MAC sisältää vakiovarusteena muun muassa integroidun kosteusanturin (automaattinen tehostus ja kosteudenpoisto) sekä MAC-kosketusnäyttöohjaimen 15 m kaapelilla, joten ohjain voidaan asentaa haluttuun paikkaan huoneistossa. Laite on varustettu isolla LTO-ristivastavirtakennolla, jossa on erittäin hyvä lämmöntalteenottokyky. Kenno on sama kuin isomman sarjan Parmair 220 MAC -laitteessa. LTO-kenno toimii kesällä niin sanotulla automaattisella passiivisella kesäviilennyksellä. Eli kesällä kun huoneiston sisäilma on viileämpää kuin ulkoilma, niin poistoilmaa ei puhalleta suoraan ulos, vaan viileys otetaan talteen kennoon, jolloin sisään tulevan raittiin ilman lämpötilaa saadaan laskettua. Vastaavasti, jos ulkoilma on sisäilmaa viileämpää, niin se tuodaan suoraan sisälle kennon ohi. Laitteessa olevan ristivastavirtakennon (LTO-kenno) viileän/lämmöntalteenottokyky on jopa 86 %.

Lämmityskaudella LTO-kenno toimii normaalisti lämmöntalteenottolaitteena. Parmair 170 MAC -mallissa on älykäs talviautomatiikka, joka tarkoittaa sitä, että jälkilämmitysvastus on käytössä vain asteittain ja tarpeen mukaan kovilla pakkasilla, joten energiankulutus on minimoitu. Sulatustekniikka hyödyntää kennonohitustekniikkaa.

Mallit

Parmair 170 MAC R, 4410170101

Parmair 170 MAC L, 4410170102

Kuvat