VIESSMANN VITOCAL 200-A Monoblock

EDULLINEN VAIHTOEHTO UUDISRAKENTAMISEEN JA SANEERAUKSEEN

Ilma-vesilämpöpumppu teholuokissa 2,4 – 14,7 kW – edullinen vaihtoehto uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Dokumentit

Lisää tarjouspyyntöön Poista tarjouspyynnöstä

Tuotetiedot

EDUT LYHYESTI:

·       Luotettava lämpöpumppu edullisesti

·       Ulkoyksikön joustava asennus (pystyyn, seinälle)

·       Laitteen asentaminen ei vaadi asennusyritykseltä kylmäainelupia.

·       Käyttö sekä lämmittämiseen että viilentämiseen

·       Ulkoilmasta saatavan energian optimaalinen hyödyntäminen

·       Energiatehokkuusluokat: Nimellislämpöteho 4,5 – 8,39 kW A++/ A+*

Nimellislämpöteho:  10,16 – 15,5 kW: A++/ A++*

HILJAINEN JA TEHOKAS

Vitocal-200-A on ilma-vesilämpöpumppu, jossa ulko- ja sisäyksikön välillä kulkee kylmäaineen sijasta puhdas vesi. Se hyödyntää ympäröivän ilman energiaa, ja se on helppo yhdistää rakennuksessa oleviin lämmityslaitteisiin. Järjestelmää voi käyttää joko vain lämmittämiseen tai sekä lämmittämiseen että jäähdyttämiseen. Lämpimien kesäkuukausien aikana lämpöpumppu pitää huonelämpötilan miellyttävänä. Jäähdyttämiseen voidaan käyttää puhallinkonvektoreita tai viilennyspatteria ilmanvaihtolaitteistossa. Vitocal 200-A soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen. Suuremman tehon aikaansaamiseksi voidaan useampi Vitocal 200-A -laite kytkeä rinnakkain.

AUTOMATIIKKA

Selkeä, helppokäyttöinen, älykäs: Vitotronic-automatiikalla säädät lämmityslaitteesi nopeasti ja tarkasti.

TILAA SÄÄSTÄVÄ JA JOUSTAVA ASENNUS

Sisäyksikkö asennetaan seinälle ja se tarvitsee vähän tilaa. Vesitiivis ulkoyksikkö voidaan asentaa joustavasti, pystyyn maahan, tasakatolle tai seinälle.

TÄYDELLISESTI YHTEENSOPIVAT TUOTEKOMPONENTIT: JÄRJESTELMÄTEKNIIKKA

”Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa”. Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset.

Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin. Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta lämmitysjärjestelmältä vaaditaan.

Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyiset Vitocell-lämminvesivaraajat turvaamassa lämpimän käyttöveden sekä lämmitysenergian riittävyyttä.