Hae meille töihin

Hae meille töihin

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä lvi-tarvikkeiden tukkutoimittaja.

Heatcon tarina alkoi siitä, että asioita voi tehdä myös toisin. Vanhojen toimintamallien uudistaminen, LVI-alan rutiinien helpottaminen ja laatuun panostaminen ovat Heatcon peruspilareita, joihin jokainen Heatcolainen uskoo.

Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Tule osaksi Heatcon toimivaa tiimiä, jossa työkaverit ovat mukavaa porukkaa!

Päätuotteet ovat LVI-suunnittelu, lattialämmitys, lämmityslaitteet ja ilmanvaihtojärjestelmät. Laatu, tehokkuus, yksilöllisyys sekä kilpailukyky ovat tuotteiden ja palveluiden yhdistävät tekijät. Asiakkaitamme ovat mm. talotoimittajat, rakennusliikkeet, LVI-ammattilaiset ja rautakaupat. Tuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja asiakaskuntamme mahdollistaa ripeän kasvun tulevaisuudessakin.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattilaisia myyntityöhön

Tekninen myyjä/asiakasvastaava:

Tule ammattilaisten joukkoon, tarjoamme koulutuksen ja työkalut tehtävään. Lisäbonuksena saat mukavat työkaverit ja rennon työympäristön. Olemme yksi iso tiimi, jossa jokainen kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme positiivista myynnillistä asennetta, sekä halua ja kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Myynnin kokemus rakennus-, ja LVI-alalta luetaan eduksi.

Työ on kokoaikatyö ja työsuhde vakituinen. Työpiste sijaitsee Vantaalla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse 30.9.2019 mennessä osoitteeseen: nestori.naukkarinen@heatco.fi. Lisätietoja tehtävistä saatavilla myös puhelimitse, Nestori Naukkarinen P. 040 8448079.