Hae meille töihin

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattilaisia niin myyntityöhön kuin suunnitteluun.

 

Tekninen myyjä/asiakasvastaava:

Tule ammattilaisten joukkoon, tarjoamme koulutuksen ja työkalut tehtävään. Lisäbonuksena saat mukavat työkaverit ja rennon työympäristön. Olemme yksi iso tiimi, jossa jokainen kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme positiivista myynnillistä asennetta, sekä halua ja kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Myynnin kokemus rakennus-, ja LVI-alalta luetaan eduksi.

Työ on kokoaikatyö ja työsuhde vakituinen. Työpiste sijaitsee Tamperella tai Jyväskylässä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse 30.11.2019 mennessä osoitteeseen: nestori.naukkarinen@heatco.fi. Lisätietoja tehtävistä saatavilla myös puhelimitse, Nestori Naukkarinen P. 040 8448079.

 

LVI-suunnittelija Vantaalle

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja.

Heatcon tarina alkoi siitä, että asioita voi tehdä myös toisin. Vanhojen toimintamallien uudistaminen, LVI-alan rutiinien helpottaminen ja laatuun panostaminen ovat Heatcon peruspilareita.

Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Tule osaksi Heatcon toimivaa tiimiä, jossa työkaverit ovat mukavaa porukkaa!

Haemme tiimiimme LVI-suunnittelijaa Vantaan toimipisteellemme. Voit olla joko vastavalmistunut LVI-insinööri tai jo kokeneempi LVI-suunnittelija. Tehtävän kuvaus tarkentuu hakijan osaamisen mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset LVI-suunnittelutehtävät ja työskentelet osana suunnittelutiimiämme.

 

Edellytämme:

–          Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

–          Oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä.

–          CAD-pohjaisten suunnitteluohjelmien osaamista.

–          Selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavassa yrityksessä, mielenkiintoisia projekteja, sekä innostavan työilmapiirin.

Lähetä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae paikkaa viimeistään 31.12.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työhakemukset osoitteeseen jani.kurkela@heatco.fi.

Lisätietoja työpaikkaa koskien antaa Jani Kurkela puh. 040 801 0731.