Hae meille töihin

Hae meille töihin

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä lvi-tarvikkeiden tukkutoimittaja.

Heatcon tarina alkoi siitä, että asioita voi tehdä myös toisin. Vanhojen toimintamallien uudistaminen, LVI-alan rutiinien helpottaminen ja laatuun panostaminen ovat Heatcon peruspilareita, joihin jokainen Heatcolainen uskoo.

Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Tule osaksi Heatcon toimivaa tiimiä, jossa työkaverit ovat mukavaa porukkaa!

Päätuotteet ovat LVI-suunnittelu, lattialämmitys, lämmityslaitteet ja ilmanvaihtojärjestelmät. Laatu, tehokkuus, yksilöllisyys sekä kilpailukyky ovat tuotteiden ja palveluiden yhdistävät tekijät. Asiakkaitamme ovat mm. talotoimittajat, rakennusliikkeet, LVI-ammattilaiset ja rautakaupat. Tuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja asiakaskuntamme mahdollistaa ripeän kasvun tulevaisuudessakin.

Haemme myyntiedustajaa / asiakasvastaavaa

Haemme myyjää vastaamaan uusasiakashankinnasta ja LVI-tarvikemyynnistä omille asiakkaillensa.

Me

Heatco Finland Oy on talotekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto sekä LVI-tarvikkeiden tukkutoimittaja. Heatco tarjoaa tekijöilleen uudistushaluisen ja eteenpäin menevän työpaikan. Toimintamme perustuu järkevään kasvuun ja vankkaan tekemiseen. Tule osaksi Heatcon toimivaa tiimiä, jossa työkaverit ovat mukavaa porukkaa!

Asiakasvastaavamme

Toimenkuvaan sisältyy monipuolinen valikoima myyntiä, uusasiakashankintaa, tarjouslaskentaa ja tilausten käsittelyä. Asiakasvastaamme hankkivat ja hoitavat omia asiakkaitaan ja tekemistä ohjaa oma henkilökohtainen tavoiteseuranta.

Sinä

Haemme positiivisen myynnillisen asenteen omaavaan oma-aloitteista LVI-alan ammattilaista. Sinulla on halu oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Työssä onnistuminen edellyttää myynnillistä ajattelua, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä, sekä erinomaisia sosiaalisia kykyjä.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen, kokoaikatyön vakaassa kasvavassa yrityksessä. Työpiste voi sijaita Vantaalla, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa tai Kempeleessä. Seinäjoella ja Vaasassa toivomme hyvää ruotsin kielen taitoa. Palkkaus on kiinteä kk palkka + provisio.

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse 12.10.2018 mennessä osoitteeseen: pekka.aaltonen@heatco.fi. Lisätietoja tehtävistä saatavilla myös puhelimitse, Pekka Aaltonen puh. 0400 721 802.