Viessmann Vitocal 300-G

Lämpöä maaperästä ja pohjavedestä

Maalämpöpumppu, tehoalueet: 5,9 – 117,8 kW

Dokumentit

Lisää tarjouspyyntöön Poista tarjouspyynnöstä

Tuotetiedot

Tuotteilla on seuraavat edut:

  • Hyödyntää maaperän sisältämää lämpöenergiaa sekä lämmitykseen että myös jäähdytykseen.
  • Kaksinkertainen äänenvaimennus takaa hiljaisen käyntiäänen.
  • Suorituskykyinen kompressori tuottaa korkean menoveden lämpötilan.
  • Energiatehokkuusluokka A++

Luotettavaa lämpöhuoltoa kylminä päivinä

Vitocal 300-G käyttää maaperästä saatavaa uusiutuvaa lämpöenergiaa. Laite soveltuu pientalojen lisäksi myös suurempien kohteiden lämmöntuottolaitteeksi uudisrakentamiseen tai saneeraukseen.

Lämpöpumpussa on samantyyppisen tai Vitocal 300-G:n kanssa valmius niin sanottuun Master/Slave -käyttöön. Tätä ratkaisua suositellaan korkeaan lämmöntarpeeseen, jolloin lämpöenergian tuottamiseen tarvitaan useampaa lämpöpumppua.

Automatiikka

Selkeä, helppokäyttöinen, älykäs: Vitotronic-automatiikalla säädät lämmityslaitteesi nopeasti ja tarkasti.

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

”Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa”. Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset.

Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin. Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta lämmitysjärjestelmältä vaaditaan.

Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyiset Vitocell-lämminvesivaraajat turvaamassa lämpimän käyttöveden sekä lämmitysenergian riittävyyttä.