Viessmann Vitocal 350-G

Paras valinta lämpimän veden tuottamiseen

Maalämpöpumppu teholuokissa 20,5 – 84,6

Dokumentit

Lisää tarjouspyyntöön Poista tarjouspyynnöstä

Tuotetiedot

Edut lyhyesti:

  • Tehokas kompressori tuottaa tehokkaasti jopa 70°C menovettä.
  • Laite on erittäin hiljainen ympäristöön tuottaman äänitason osalta.
  • Mahdollisuus hyödyntää maapiirin energiaa myös jäähdyttämiseen.
  • Energiatehokkuusluokka A++

Turvattua lämpimän veden saantia omakoti- ja paritaloihin

Vitocal 350-G on erittäin suorituskykyinen maalämpöpumppu, jonka tehokas kompressori mahdollistaa jopa 70°C menoveden tuottamisen. Laite soveltuu suurempien kiinteistöjen ja rakennusten lämmittämiseen sekä käyttöveden tuottamiseen, kun energiantarve on suuri.

Optimoitu itse tuotetun sähkön hyödyntäminen

Vitotronic 200 -ohjain optimoi Vitocal 350 G:n käytössä itse tuotetun aurinkoenergian hyödyntämisen ja vähentää käyttökustannuksia.

Lämpöpumppu Vitocal 350-G

Vitocal 350-G on suunniteltu toimimaan erittäin tasaisesti ja on siksi yksi luokkansa hiljaisimmista maalämpöpumpuista. Lämpöpumpussa on samantyyppisen tai Vitocal 300-G:n kanssa valmius niin sanottuun Master/Slave -käyttöön. Tätä ratkaisua suositellaan korkeaan lämmöntarpeeseen, jolloin lämpöenergian tuottamiseen tarvitaan useampaa lämpöpumppua.

EHPA laatusertifikaatti

EHPA laatusertifikaatti varmistaa COP-arvon kuluttajalle. Suomen kansallinen EHPA laatusertifikaatti todistaa tällä sertifikaatilla, että Viessmann Vitocal 350-G maalämpöpumppu täyttää EHPA sertifikaatin laatuvaatimukset.

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

”Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa”. Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset.

Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin. Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta lämmitysjärjestelmältä vaaditaan.

Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyiset Vitocell-lämminvesivaraajat turvaamassa lämpimän käyttöveden sekä lämmitysenergian riittävyyttä.